Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Koszyce
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Wyróżnione recenzje
Ślub za ślubem

W sobotę nikt tam nie wejdzie. W kościele głównym i kaplicy bocznej bez przerwy odbywają się śluby... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 18 sierpnia 2019
PatrykCybulski
,
Błonie, Polska
z urządzeń przenośnych
Koszyce katedra św.Elżbiety

Największą świątynia katolicka na Słowacji wzniesiona w latach 1378-1508 w stylu późno gotyckim. Do... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 20 marca 2019
Danuta W
,
Województwo śląskie, Polska
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (677)
  
Recenzje (677)
Filtruj recenzje
677 wyniki
Oceny podróżnych
512
141
24
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
512
141
24
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 677 recenzji
Zrecenzowano: 3 września 2019 z urządzeń przenośnych

Z zewnątrz bardzo ładna katedra. W środku trochę odbiegająca od moich oczekiwań, ale też prawdą jest, że dokładnie jej nie odwiedziłem, bo za wejście nie można było zapłacić kartą.

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2019
Dziękujemy, obserwatorium_kawy
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

W sobotę nikt tam nie wejdzie. W kościele głównym i kaplicy bocznej bez przerwy odbywają się śluby. Samochody par młodych odjeżdżają co chwila jak PKS. Zzewnatrz ładna.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, PatrykCybulski
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Największą świątynia katolicka na Słowacji wzniesiona w latach 1378-1508 w stylu późno gotyckim. Do najwspanialszych zabytków świątyni należy ołtarz główny św.Elżbiety i podwieszana pod sklepieniem statua Maryji Niepokalanie Poczętej

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
1  Dziękujemy, Danuta W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

Udając się na spacer głównym deptakiem w centrum pierwsze co rzuca się w oczy to ta ogromna gotycka Katedra Cały czas zastanawialiśmy się z mężem patrząc na to arcydzieło co jak coś takiego powstało te detale ten kolorowy dach Nie tylko z zewnątrz robi wrażenie ale również i w środku

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2019
2  Dziękujemy, 535ewaw
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 stycznia 2019 z urządzeń przenośnych

Piękna katedra w centrum miasta dojscie piechotą. Wnętrze odrestaurowane i piekne.
Obowiązkowo do zobaczenia i zadumy.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2018
1  Dziękujemy, brodacz27
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji