Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Bratysława
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (1 939)
Filtruj recenzje
1 939 wyniki
Oceny podróżnych
1 018
725
146
34
16
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 018
725
146
34
16
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 1 939 recenzji
Zrecenzowano: 25 lipca 2019

Pan recepcjonista Martin to bardzo miły człowiek, kompetentny, bardzo zorganizowany. Polecił nam świetne miejsca do zobaczenia w Bratysławie. Świetnie ze tak duża sieć hoteli ma pana Martina w swoich szeregach ;)

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Paulina M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MercureBratislava, Guest Experience Representative, Mercure Bratislava Centrum HotelOdpowiedź udzielona 6 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Paulina,

thank you for the evaluation and review :) We are very glad that you had a lovely stay! I will share your comments with Martin :) We look forward to see you again in the future :)

Best regards,
Gabriela Busova (Guest Experience Representative)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 lipca 2019

Zawsze dziwię się gdy nocuję w Mercure, że w recepcji, tuż po przybyciu żąda się ode mnie finansowego depozytu - dlaczego w hotelach tańszych i droższych się tego nie robi? Zwyczaj jak w tanim barze - płać przed posiłkiem, a nie jak w dobrej restauracji - po posiłku. Dziwi mnie także w hotelu **** brak wody mineralnej w pokojach - to taki problem? Natomiast na śniadanie i miłą obsługę nie mogę narzekać.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, paza659
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MercureBratislava, Guest Experience Representative, Mercure Bratislava Centrum HotelOdpowiedź udzielona 18 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear paza659,

thank you for choosing us for your stay in Bratislava. We very much appreciate taking the time to share your experience. We are happy that you enjoyed the breakfast and services :)
Taking a pre-autorisation is a regular procedure in case of any extras or other services. I am sorry if it was inconvenient for you.
We would be happy to welcome you back in the future!

Best regards,

Gabriela Busova
Guest Experience Representative

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 maja 2019

Niestety nie miałem okazji przebywać w tym hotelu zbyt długo, ale na podstawie mojej krótkiej wizyty mogę stwierdzić, że to naprawdę sympatyczny hotel. Duże wrażenie zrobiły na mnie przestrzenie w pokojach hotelowych. Dodatkowymi plusami są bardzo dobra restauracja oraz bliskość do centrum Bratysławy.

Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, Happiness57359824131
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MercureBratislava, Guest Experience Representative, Mercure Bratislava Centrum HotelOdpowiedź udzielona 13 maja 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

we very much appreciate taking time to tell us more about your stay at Mercure Bratislava Centrum. It is great to hear that it met your expectations and hopefully next time we will have a chance to host you again :)

Best regards,

Gabriela Busova
Guest Experience Representative

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 kwietnia 2019

Termin pobytu: kwiecień 2019
  • Typ podróży: Podróż w pojedynkę
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Ta recenzja jest prywatną opinią danego podróżnika i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MercureBratislava, Guest Experience Representative, Mercure Bratislava Centrum HotelOdpowiedź udzielona 24 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Zrecenzowano: 2 marca 2019

hotel o podobno wysokiej renomie, (ciekawy "smaczek" w pokoju dla dwóch osób jeden zestaw kosmetyków). Spałem w tej sieci hoteli w wielu krajach europejskich, ale pierwszy raz spotkałem się z zasadą płatności z góry (blokada środków na koncie), a zasada zaufania do klienta itd... no może klient nie był w krawacie..., ale ogólnie pozytywnie.

Termin pobytu: luty 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, Passport42984524431
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MercureBratislava, Guest Experience Representative, Mercure Bratislava Centrum HotelOdpowiedź udzielona 9 marca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

thank you for taking the time to tell us more about your stay. We very much appreciate your feedback. The mentioned issue you were dealing with is a regular process which is applied on every customer without difference. I am sorry if you felt inconvenient because of it. I believe you enjoyed your time with us and you had a nice time in Bratislava. :)

We look forward to welcome you again in the future :)

Best regards,

Gabriela BUsova
Guest Experience Representative

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji