Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Przepyszna wołowina. Rewelacyjna wątróbka. Ekstra deser.”
TG Italiano — recenzja

TG Italiano
Rezerwuj z OpenTable
TG Italiano nie ma wolnych stolików w wybranym terminie. Wybierz inny termin lub wyszukaj restaurację z wolnymi stolikami.
Wybrany czas już minął.
Nr 453 wśród 3 706 Restauracje (Budapeszt)
Zakres cen: 28 USD - 113 USD
Kuchnie: Włoska
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Romantyczny
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Lunch, Obiad, Śniadanie, Rezerwacje
Okolica: Dzielnica V/ Śródmieście
Zrecenzowano 12 października 2017 z urządzeń przenośnych

Startery
Carpaccio z wołowiny dobre. Sos zbędny.
Carpaccio z tuńczyka dobre. Znowu zbędny sos.
Pierś z cielęciny przeciętna.
Wątróbka z gęsi rewelacyjna!!!

Danie główne.
Ribeye steak - rewelacja!!! Najlepszy jaki ostatnio jadłem.

Deser
"MILLEFOGLIE WITH STRAWBERRY WHITE CHOCOLATE MOUSSE AND FRESH STRAWBERRIES"
Rewelacja!!!

Obsługa bardzo sprawna chociaż nieco sztywna i zdystansowana. Zapewne baaaaardzo zabiegana. Siedzenia ok.

Na pewno wrócę i gorąco polecam.

Dziękujemy, Moje G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Aron_Remenyik, Vendégkapcsolati vezető, TG ItalianoOdpowiedź udzielona 5 grudnia 2017
Tłumaczenie Google

Dear Moje, Thank you very much for your review! We hope to see you again soon at TomGeorge!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (1 885)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

3 z 7 wśród 1 885 recenzji

Zrecenzowano 25 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych

Super obsługa, jedzenie wykwintne, bardzo szybko dostaliśmy co zamówiliśmy. Miejsce godne polecenia.

Dziękujemy, pall2014
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Aron_Remenyik, Vendégkapcsolati vezető, TG ItalianoOdpowiedź udzielona 5 grudnia 2017
Tłumaczenie Google

Dear Pal L, Thank you very much for your review! We hope to see you again soon at TomGeorge!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 17 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych

Jedzenie przeciętne z pewnością nie jest warte czasu oczekiwania na posiłek. Kilkukrotnie prosiłam o rachunek, kiedy kelner dotarł po 30 minutach do mnie z terminalem za pierwszym razem wpisał niewłaściwa kwotę za drugim razem nie uzyskał połączenia za trzecim razem udało się przeprowadzić transakcje. Po dotarciu do domu sprawdziłam wyciąg z karty i okazało się ze druga transakcja nie była anulowana pomimo zapewnień obsługi-wyciąg z terminala rzekomo nieudanej transakcji był w języku węgierskim wiec nie mogłam tego wcześniej wiedzieć. Oszustwo i niemiła atmosfera tak mogę podsumować wizytę w tym miejscu.

Dziękujemy, kari500
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Aron_Remenyik, PR, TG ItalianoOdpowiedź udzielona 26 lutego 2018
Tłumaczenie Google

Dear Kari, We are sorry to see that you were not satisfied, however we are thankful for your thoughts we forwarded them to our managers! Kind regards, the TG Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 21 sierpnia 2015

Byliśmy na kolacji z mężem i dziećmi, jest sporo stolików na zewnątrz, niedaleko katedry, więc otoczenie cudowne. Obsługa sprawna, pomimo naprawdę tłumu ludzi (ale to chyba świadczy na korzyść restauracji). Pyszne włoskie jedzenie, bardzo smaczna pizza. Polecam dla rodzin z dziećmi.

    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Beata S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 lipca 2015

Tylko z powodu naprawdę dobrego ale bardzo drogiego jedzenia i dobrej lokalizacji daję wysoką notę. Wszystko co zamówiliśmy było świeże, smaczne, bardzo ładnie podane.Mimo koszmarnego upału siedzieliśmy na zewnątrz z widokiem na katedrę Św. Stefana, trochę przeszkadzają tłumy ludzi idące ulica obok stolików, ale ulgę od upału przynoszą wentylatory z zimną parą wodną ( szukajcie stolika jak najbliżej takiego coolera). Bresaola, risotto z cukinią i tatarem z łososia, sałatka cesar, szynka parmeńska z carpaccio z melona- świetne. Tanie i kiepskiej jakości oliwa i ocet balsamiczny ( wstyd - takie produkty we włoskiej restauracji). Oczywiście podano nam 2 butelki najdroższej wody mineralnej.
Obsługa - przerost formy nad treścią, zbyt duża ilość personelu powoduje koszmarną jakość, pomyłki w zamówieniu, najmniej sympatyczna była dziewczyna od wskazywania stolików, każdy kelner od czego innego - od napojów, przyjmowania zamówień, przynoszenia dań i rachunku, tak duża ilość osób powoduje bałagan i bardzo długie oczekiwanie i niemożność upomnienia się o danie czy rachunek, bo nie wiadomo kto jest odpowiedzialny za daną rzecz. Nas to nie spotkało - ale sądząc po reakcjach innych gości na rachunek - czytajcie uważnie każdą pozycję. Wysoka dopłata za serwis.

    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, gosik99
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

TG Italiano — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Budapeszt, Central Hungary
Budapeszt, Central Hungary
 
Budapeszt, Central Hungary
Budapeszt, Central Hungary
 
Budapeszt, Central Hungary
Budapeszt, Central Hungary
 

Byłeś(-aś) w TG Italiano? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem