Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dania doskonałe, ale....”
VakVarju Restaurant — recenzja

VakVarju Restaurant
Nr 357 wśród 4 013 Restauracje (Budapeszt)
Certyfikat jakości
Kuchnie: Węgierska
Opcje wyżywienia: Lunch, Śniadanie, Po godzinach, Obiad, Rezerwacje
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Lunch, Śniadanie, Po godzinach, Obiad, Rezerwacje
Zrecenzowano 25 sierpnia 2019

Restauracja fantastyczna, bardzo ciekawe wnętrze, wspaniały klimat, kelnerzy sympatyczni, chociaż ograniczali się do przyjęcia zamówienia, postawienia dań i przyniesienia rachunku. Niestety minus dla zdaje się menadżera sali, niesympatyczny, nadęty i mało komunikatywny. Bardzo nieodpowiednia osoba na tym miejscu. Nie mieliśmy rezerwacji, ale to akurat problemem nie było. Przy wejściu powitał nas stojący w szerokim rozkroku, ów menadżer, stukając energicznie w rozpiskę. Coś tam mówił, a raczej mruczał pod nosem, niby sprawdzając na liście (prawie pusta), czy coś wolnego jest. W końcu pokazał nam łaskawie stolik. Na ok. 10 wolnych, tylko jeden miał rezerwację, więc nie wiem po co była ta szopka z szukaniem. Poziom znajomości j. angielskiego niemal zerowy, raczej wtrącał pojedyncze słowa w węgierski (żeby to jakoś zatuszować, mówił bardzo szybko). Przechadzał się później nonszalancko i bez sensu pomiędzy stolikami. Wzięliśmy kaczkę w miodzie z lawendą- można powiedzieć rewelacja. W takich miejscach zwyczajowo zostawia się napiwek, zawsze go zostawiamy, można powiedzieć, że ponad standardowy, niemniej automatyczne doliczenie nam 10% napiwku było dziwne, tym bardziej że na końcu menu jest infomacja, iż tip jest w gestii gościa.

Termin wizyty: listopad 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, gaja-yu
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: VakVarju_3, Vendégkapcsolati vezető, VakVarju RestaurantOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear CaptainMarmite43,

Thank you for your kind words and we're sorry for the inconveniences!
We hope you will visit our restaurant soon again!

Have a nice day!

Best regards,
the VakVarjú Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (1 739)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 1 739 recenzji

Zrecenzowano 6 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

Do restauracji trafiliśmy z racji bezpośredniego sąsiedztwa naszego noclegu. Poleciła nam ją Pani z hotelu w którym się zatrzymaliśmy. Muszę przyznać że dania były smaczne. Obsługa męska, miła. My byliśmy bardzo zadowoleni

Termin wizyty: luty 2019
Dziękujemy, Paweł G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: VakVarju_3, Vendégkapcsolati vezető, VakVarju RestaurantOdpowiedź udzielona 12 lutego 2019
Tłumaczenie Google

Dear Pawel3725,

Thank you for your kind words, we 're glad to read them!
We hope you will visit our restaurant soon again!

Have a nice day!

Best regards,
the VakVarjú Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 16 grudnia 2018 z urządzeń przenośnych

Fajny wystrój restauracji. Bardzo dobra zupa gulaszowa. Bardzo dobra lemoniada. Blisko centrum. Ceny sporo niższe niż w centrum. Doliczają chyba 10% do rachunku za obsługę. Obsługa bardzo miła i bardzo dobrze mówią po angielsku. Polecam.

Termin wizyty: grudzień 2018
Dziękujemy, 45bartoszk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: VakVarju_3, Vendégkapcsolati vezető, VakVarju RestaurantOdpowiedź udzielona 19 grudnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear 45bartoszk,

Thank you for your kind words, we 're glad to read them!
We hope you will visit our restaurant soon again!

Have a nice day!

Best regards,
the VakVarjú Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 8 września 2018

Bardzo duża restauracja, trochę na uboczu a mimo to lepiej jest dokonać uprzednio rezerwacji, ponieważ jest to miejsce oblegane przez turystów oraz węgrów. Restauracja sama w sobie jest bardzo ciekawa wewnątrz i co się da zauważyć bardzo czysta. Kuchnia ogólnie - europejska, parę typowych dań węgierskich, spore porcje, ceny adekwatne. Zupy, desery, karta dań dla dzieci.

Termin wizyty: wrzesień 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, minerwe
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: VakVarju_3, Vendégkapcsolati vezető, VakVarju RestaurantOdpowiedź udzielona 17 września 2018
Tłumaczenie Google

Dear minerwe,

Thank you for your kind words! We are really glad to read them. :)
We hope you will visit our restaurant soon again!

Have a nice day!

Best regards,
the VakVarjú Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 12 sierpnia 2018

Dogodnie położona (w pobliżu centrum) restauracja. Miła obsługa. Kącik dla dzieci. Dania kuchni węgierskiej (i nie tylko) z nowoczesnym podejściem. Estetycznie podane. Duże (bardzo duże porcje). Ceny umiarkowane. Bardzo polecam!

Termin wizyty: sierpień 2018
Dziękujemy, Anna C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: VakVarju_3, Vendégkapcsolati vezető, VakVarju RestaurantOdpowiedź udzielona 14 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear Anna C,

Thank you for your kind words! We are really glad to read them. :)
We hope you will visit our restaurant soon again!

Have a nice day!

Best regards,
the VakVarjú Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

VakVarju Restaurant — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Budapeszt, Central Hungary
Budapeszt, Central Hungary
 
Budapeszt, Central Hungary
 

Byłeś(-aś) w VakVarju Restaurant? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem