Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Świetna orientalna kuchnia”
Padthai Wokbar — recenzja

Padthai Wokbar
Nr 282 wśród 3 706 Restauracje (Budapeszt)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 6 USD - 10 USD
Kuchnie: Azjatycka
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Dostawa
Okolica: Dzielnica V/ Śródmieście
Zrecenzowano 1 maja 2018 z urządzeń przenośnych

Rewelacyjny pomysł. Z menu wybieramy rodzaje makaronów lub ryżu, później kolejny dodatek mięso lub tofu następnie sos. Po chwili dostajemy przepyszne gorące danie. Próbowaliśmy również zupy kokosowego z kurczakiem i trawą cytrynową. Robione w lokalu napoje - ja piłam ogórkowy z cytryną równie świetne. Bardzo polecam, tymbardziej że niedrogo;-)

Dziękujemy, Jola W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (729)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 729 recenzji

Zrecenzowano 11 października 2017

Jedzenie szybko się zamawia, niedługo czeka i jest bardzo dobre.
Lokal pomieści sporo gości, ma uprzejmą obsługę i jak wspomniałem naprawdę dobre jedzenie. Kucharz tuż za szybą przygotowuje wybrane dla Was danie.

    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Szymanoo
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 marca 2017 z urządzeń przenośnych

Bardzo slabe. Wszystko szybko,duzo pomylek zamowiona wolowina danie z przyszlo z kurczakiem. Dogadac sie po angielsku niestety bardzo ciezko. Obok jest pyszny hummus ;)

Dziękujemy, Bartłomiej S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: katapal91, Vezető, Padthai WokbarOdpowiedź udzielona 20 marca 2017
Tłumaczenie Google

Thank you for the feedback.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 22 września 2016

Dobre jedzenie, miła obsługa, rozsądne ceny , fajna czysta restauracyjka. Polecam na szybki lunch lub kolację.

    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Asia W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: katapal91, Vezető, Padthai WokbarOdpowiedź udzielona 27 września 2016
Tłumaczenie Google

Thank you for the feedback! Hope to see you soon :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 12 kwietnia 2016

Smaczne i tanie jedzenie w ścisłym centrum miasta. krok pierwszy - wybierasz bazę: ryż lub makaron, krok drugi wybierasz dodatki: mięso, owoce, warzywa, krok trzeci wybierasz sos. Restauracja oferuje również zupy, desery oraz robione na miejscu przepyszne napoje.

    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Joanna Z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: katapal91, Vezető, Padthai WokbarOdpowiedź udzielona 16 kwietnia 2016
Tłumaczenie Google

Thank you for the feedback :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Padthai Wokbar — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Budapeszt, Central Hungary
Budapeszt, Central Hungary
 
Budapeszt, Central Hungary
Budapeszt, Central Hungary
 
Budapeszt, Central Hungary
Budapeszt, Central Hungary
 

Byłeś(-aś) w Padthai Wokbar? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem