Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (274)
Filtruj recenzje
275 wyniki
Oceny podróżnych
77
104
63
19
12
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
77
104
63
19
12
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 275 recenzji
Zrecenzowano: 5 września 2019

Hotel dobrze skomunikowany z centrum miasta oraz lotniskiem. Szybkie zameldowanie, pomocny personel. Pokój wyglądem i wyposażeniem nie odbiega od standardu Ibis. Ma jednak tę zaletę, że posiada balkon i wannę w łazience (jeśli ktoś lubi). Śniadania bardzo skromne, ale można znaleźć coś dla siebie. Ogólnie hotel można polecić na krótki pobyt, jest wystarczająco dobry dla niewymagającego gościa.

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż w pojedynkę
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, Jacek K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Tamas T, General Manager, Ibis Budapest Citysouth HotelOdpowiedź udzielona 6 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Jacek,

Thank you for your comment about your stay. I'm glad you were satisfied.
Hope to welcome you back soon.

Best regards,

Tamas Toth
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 lipca 2019

Hotel znajduje się niedaleko lotniska im. Ferenca Lista, dzięki czemu nawet na wczesnoporanne loty można wyrobić się bez problemu. Co ciekawe, pokoje są wyposażone w balkony. Hotel wymaga niewielkiego odświeżenia.

Termin pobytu: październik 2018
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, Adam B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Tamas T, General Manager, Ibis Budapest Citysouth HotelOdpowiedź udzielona 31 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Adam,

Thank you for your feedback about your stay. I'm pleased you had a nice time in ibis Budapest Citysouth.
Hope to welcome you back!

Best regards,

Tamas Toth
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

Hotel na peryferiach miasta.
Dojazd metrem M3 do centrum
Przejazd kilkanaście minut
Hotel czysty przyjemna obsługa, parking płatny przy hotelu 12 euro za dobę
Hotel w dobrej cenie
Polecam wygodny dobry dojazd - ok

Termin pobytu: sierpień 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 699ireneuszs
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Tamas T, Ügyvezető igazgató, Ibis Budapest Citysouth HotelOdpowiedź udzielona 21 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear Ireneusz,

Thank you for your review, I'm happy you left the hotel with good impressions.

Hope to welcome you back soon!

Best regards,

Tamas Toth
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 sierpnia 2018

Hotel posiada super lokalizację. Bardzo blisko stacji metra, centrum przesiadkowego autobusowego i tramwajowego, szybki dojazd z autostrady. Kolejnymi plusami są: czystość, miły i uczynny personel, darmowy (chociaż niezbyt szybki i stabilny) internet, wygodne łóżka, sporej wielkości pokoje. Minusami są: kiepskie nawet jak na standard IBIS-a śniadania, klaustrofobiczna łazienka, płatny drogi jak na tę lokalizację parking, bak możliwości zrobienia kawy/herbaty w pokoju (myślałem, że to już standard w europejskich hotelach), bardzo głośna klimatyzacja.
Ogólnie dla zwiedzających miasto i kibiców F1 (szybki i prosty dojazd na Hungaroring) świetny wybór, o ile nie oczekuje się luksusów.

Termin pobytu: lipiec 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, arturp279
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Tamas T, Ügyvezető igazgató, Ibis Budapest Citysouth HotelOdpowiedź udzielona 2 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear Artur,

Thank you for your review about your stay. I'm happy you were generally satisfied with your stay in ibis Budapest Aero. On other hand I have noted your comment about kettle in the room and bathroom.
Hope to welcome you back!

Best regards,

Tamas Toth
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 kwietnia 2018 z urządzeń przenośnych

Przydalby sie niewielki remont-z zewnatrz niezbyt spektakularny, pomieszczenia ogolnodostepne nieco juz podniszczone. Daleko od centrum ale nie stanowi to problemu jeśli korzysta sie z auta lub metra. Swietne warunki parkingowe, duze, czyste i dobrze urzadzone pokoje z balkonem stanowia niewatpliwy atut. Sniadania ok.

Termin pobytu: kwiecień 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Alena5555
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Tamas T, Ügyvezető igazgató, Ibis Budapest Citysouth HotelOdpowiedź udzielona 3 kwietnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear Alena,

Thank you for your positive review about ibis Budapest Aero. Hope to see you soon back!
Best regards,

Tamas Toth
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji