Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (714)
Filtruj recenzje
714 wyniki
Oceny podróżnych
335
282
78
14
5
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
335
282
78
14
5
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 714 recenzji
Zrecenzowano 25 marca 2016 z urządzeń przenośnych

Choć w hotelu gościliśmy zaledwie jedną noc, to w pamięci zapadł nam personel: profesjonalny, pomocny i miły powitał nas polskim "Dzień dobry!". Adekwatny stosunek klasy do ceny. Z czystym sumieniem mogę polecić.

Data pobytu: styczeń 2016, podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Bartłomiej M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: NagyRebeka, Közönségkapcsolati vezető, Hotel CharlesOdpowiedź udzielona 8 kwietnia 2016
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

thank you for your positive feedback. We are very happy to hear that you were satisfied with your stay at us. Thanks for your recommendations, we truly hope that we will have the chance of welcoming you back to our hotel and to our restaurant!

Kind regards,
Rebeka Nagy-Babos
marketing assistant

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 września 2015

Spedzilismy w hotelu tylko jedną noc i jestesmy zadowoleni, poniewaz zakupilismy pobyt w bardo promocyjnej cenie. Pokoje są wielkie, łóżka takze bardzo duze i komfortowe, wiec jakosc noclegu oceniam wysoko. Hotel jest tez dobrze zlokalizowany, ok 20 min pieszo od centrum, ale co wazne - w okolicy mozna bylo spokojnie zaparkowac za darmo. Blisko na wzgorze Gellerta.

  • Data pobytu: październik 2014, podróż z ukochaną osobą
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Magdalena G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 3 sierpnia 2015

Luksusowy hotel w rozsądnej cenie. Elegancko i gustownie urządzony pokój z aneksem kuchennym. Dobra lokalizacja (szybki dojazd do centrum autobusem spod hotelu). Smaczne jedzenie restauracji. Parking dość mały (minusik), ale za to prywatny,w podwórku, bez dostępu osób postronnych (olbrzymi plus).

Wskazówka dotycząca pokojów: Polecam pokój o wyższym poziomie, z klimatyzacją, dzięki czemu można w nocy zamknąć okno i nie słyszeć ulicy i pociągów.
  • Data pobytu: lipiec 2015, podróż z ukochaną osobą
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Piotr D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 14 maja 2015

Przyjeżdżam do tego hotelu od lat. Czym mnie urzekł? Serwis na poziomie 5 gwiazdek. Duże pokoje , z dużym łóżkiem , aneksem kuchennym. Blisko do centrum oraz do tras tranzytowych co jest bardzo ważne w Budapeszcie. Na piechotę można zwiedzić 3/4 najważniejszych zabytków tego miasta.
Kuchnia - regularnie zmieniane menu zaskakuje nieoczywistymi daniami.
Polecam tak dla wizyty biznesowej jak i na turystyczny wyjazd z rodziną.

Wskazówka dotycząca pokojów: Polecam pokoje po stronie oficyny. Ciszej a latem chłodniej.
  • Data pobytu: marzec 2015, podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Bandas76
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 31 marca 2014

Hotel godny polecenia ze względu na swoje położenie oraz cenę pobytu. Widok przepiękny - na stare miasto. Wyżywienie bardzo dobre. Obsługa bardzo miła, przyjemna i pomocna. Położenie hotelu umożliwia zwiedzanie najpiękniejszych zakątków Budapesztu.

  • Data pobytu: marzec 2014, podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Sławomir S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji