Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Zapisz
Wyróżnione recenzje
Warto zobaczyć

Wspaniały punkt widokowy z monumentalnym pomnikiem. Dojście przyjemne, wśród drzew. Na miejscu... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 22 sierpnia 2020
kasiam119
,
Iwonicz Zdrój, Polska
z urządzeń przenośnych
Obowiązkowy punkt

Przepiękne widoki. Super miejsce na spacer. Widać ładnie panoramę. Na gorze są bary można zjeść... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 17 sierpnia 2020
163agnieszkaf
,
Polska
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (7 741)
  
Recenzje (7 741)
Filtruj recenzje
7 741 wyniki
Oceny podróżnych
4 330
2 613
702
75
21
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
4 330
2 613
702
75
21
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
6 z 11 wśród 7 741 recenzji
Zrecenzowano: 31 sierpnia 2019

Chyba najlepsza panorama Budapesztu, blisko wzgórza darmowy parking na auta, gdzie można podejść nawet z dziećmi w wózkach. Super widoki na całe miasto. Po drodze sporo straganów z pamiątkami

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, mareknat
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 sierpnia 2019

Weszliśmy ścieżką pod górę, prowadzącą obok fajnego placu zabaw. Droga prowadzi przez zaniedbany park więc szału nie ma za to są walające się butelki, papierki etc. Samo wzniesienie wynagradza trud wspinaczki gdyż oferuje fantastyczną panoramę 360 stopni.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
1  Dziękujemy, mimarko007
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 sierpnia 2019

Obowiązkowy punkt wizyty, ale osobiście bardziej podobały mi się widoki i punkty widokowe na trasie na wzgórze niż na samym wzgórzu. Dużo ludzi, autokary pełne turystów. Polecam wybrać się pieszo, taka wycieczka ma zdecydowanie więcej uroku!

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, Joanna S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Musisz to zobaczyć będąc w okolicy Budy. Miło kiedy trafisz na słoneczna pogodę. Widoki zapierające dech w piersiach :) najlepsza panorama z tego Miejsca.

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
1  Dziękujemy, sarenkapolarna
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Podejście pod górę jest dosyć lekkie natomiast można też spokojnie dostać się komunikacją miejską. Jestem oczarowana tym miejscem. Idealne dla każdego, bardziej na piknik I podziwianie widoków niż korzystniejsze atrakcje.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
1  Dziękujemy, batrycja
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji