Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (3 441)
Filtruj recenzje
3 441 wyniki
Oceny podróżnych
1 780
1 302
246
71
42
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 780
1 302
246
71
42
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 3 441 recenzji
Zrecenzowano: 16 marca 2019

Pokoje duże i czyste. Obsługa bardzo uprzejma i dobrze mówiąca po angielsku. Śniadanie dobre (duży wybór). Hotel jest usytuowany w centrum miasta - idealna lokalizacja dla turysty (blisko rzeki niedaleko pałacu). Hotel posiada swój parking (płatny). W hotelu spokojnie i cicho (bezpiecznie).

Termin pobytu: marzec 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, stefan n
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Tamas M, Front Office Manager, art'otel budapestOdpowiedź udzielona 12 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear stefan n, thank you so much for your kind review posted here on Tripadvisor.com. On behalf of our entire team we thank you for your business and we hope to see you again when your travels bring you back to the area! Kind regards, Tamás Márton Front Office Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 marca 2018

Hotel w świetnej lokalizacji, widoki z jednej i z drugiej strony bardzo ładne. Pokój duży, bardzo dobrze wyposażony, duże wygodne łóżka, ciepło, cicho (przy zamkniętych oknach), czysto. Serwis bardzo dobry. Pracownicy odprowadzają auto na parking i przywożą na żądanie. Dobra restauracja, smaczne dania, dobry serwis. Śniadanie super, wszystko świeże, dużo, niczego nie brakuje, serwis śniadaniowy bardzo dobry. Wifi działa bardzo dobrze. Minusy (stosunkowo małe): malutka sala fitness, sauna włączana na żądanie, trochę chyba zbyt wysokie ceny mimo, że jakośc naprawdę jest bardzo wysoka. Ja także osobiście nie lubię gdy serwis jest doliczany do rachunku, choć tym razem wszyscy naprawdę zasłużyli na napiwek, nawet pewnie większy niż ten doliczony to wg mnie to przymuszanie gości do płacenia napiwków w wysokości od góry ustalonej jest niepotrzebne. Miejsce na pewno godne polecenia, dla biznesu bardzo dobre.

Termin pobytu: marzec 2018
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, piotrw157
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Tamas M, Front Office Manager, art'otel budapestOdpowiedź udzielona 20 marca 2018
Tłumaczenie Google

Dear Piotr W,we appreciate your nice feedback and your personal view of the experiences that you have made at art'otel budapest. On behalf of our entire team we thank you for your business and we hope to see you again when your travels bring you back to the area! Kind regards, Tamás Márton Front Office Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 lutego 2017 z urządzeń przenośnych

Polecam art'otel głównie za piękne widoki z okna. Parlament jest jak na wyciągnięcie ręki. Szczególnie wieczorami i nocą jest wyjątkowo piękny. Nocowalam tam z mężem tylko 2 noce, ale wydaje się hotel jest przystosowany w większości do wyjazdów służbowych. Na parterze jest wielki holl z barem gdzie można pracować lub odbyć spotkanie.

Termin pobytu: styczeń 2017
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, MartaOrzeszkowa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Tamas M, Front Office Manager, art'otel budapestOdpowiedź udzielona 27 lutego 2017
Tłumaczenie Google

Dear MartaOrzesz, we appreciate you taking the time to post your nice feedback on Tripadvisor.
It would be a pleasure to welcome you and your husband back for a longer visit as well at art'otel budapest.
With kind regards,
Tamás Márton
Front Office Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 października 2016 z urządzeń przenośnych

W zasadzie wszystko było ok ale podłoga oraz łazienka na poziomie robotniczych pensjonatów - zadeptana stara wykladzina, brudne fugi i generalnie brak świeżości. Szkoda bo lokalizacja i widok z okna bezkonkurencyjne. Jednak stosunek czystości do ceny rozczarowuje. W wielu hotelach niższej klasy spotykam lepsze warunki.

Termin pobytu: sierpień 2016
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, zlybanan
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Tamas M, Front Office Manager, art'otel budapestOdpowiedź udzielona 25 października 2016
Tłumaczenie Google

Dear zlybanan,thank you very much for your feedback about your stay in our hotel.
I am glad that you liked the views and location of our hotel.
I am very sorry to read however your comments in regard of cleanness and of freshness. Our team works tirelessly to ensure that all of our accommodations exceed our brand standards in terms of cleanliness and conditions. During the last 3 years every room has been totally refurbished and we would like to continue it and renew the bathrooms as well.
However in your case we were not able to meet your expectations we hope we can welcome you back as our guest someday again. I can assure you that we will do our outmost to ensure that we exceed your expectations in every aspect upon your next visit.
With kind regards,
Tamás Márton
Front Office Manager

Kind regards,
Tamás Márton
Front Office Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 sierpnia 2016

Świetna lokalizacja i widoki z okna, pokoje czyste, jedzenie znośne. Parking hotelowy z windą na samochód, trochę problemów z obsługą parkingu. Wyjazd w godzinach szczytu wiąże się ze staniem w korku.

Termin pobytu: październik 2015
Dziękujemy, 920maciejk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Tamas M, Front Office Manager, art'otel budapestOdpowiedź udzielona 1 września 2016
Tłumaczenie Google

Dear Maciej K, we appreciate you taking the time to post your feedback on Tripadvisor. It would be a pleasure to welcome you back at art'otel budapest.
With kind regards,
Tamás Márton
Front Office Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji