Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Budapeszt
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“Lokal godny polecenia”
Csarnok Vendeglo — recenzja

Csarnok Vendeglo
Nr 222 wśród 4 027 Restauracje (Budapeszt)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 7 USD - 17 USD
Kuchnie: Węgierska
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Rezerwacje
Okolica: Dzielnica V/ Śródmieście
Zrecenzowano 14 września 2019

Kuchnia węgierska- przepyszna. Miła obsługa. Ceny jak na Budapeszt bardzo przystępne. Lokal naprawdę godny polecenia.

Termin wizyty: wrzesień 2019
2  Dziękujemy, Kamil_Glad
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (894)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

4 z 8 wśród 894 recenzji

Zrecenzowano 18 grudnia 2018

Zachwycająca frekwencja w piątkowy wieczór. Trudno było o stolik. Wina czerwonego zbrakło. Miła obsługa. Kuchnia typowo węgierska. Spróbowaliśmy gołąbków - kapusty nadziewanej mięsem i ryżem. Sympatyczna atmosfera, znakomita prezentacja dania, jednak smakowo - takie sobie. Nadzienie za suche i bez wyrazu. Ale wygląd - wyśmienity.

Termin wizyty: grudzień 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Andrzej R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 16 listopada 2018 z urządzeń przenośnych

Na poczatku nie udało sie nam dostac do lokalu ze wzgledu na brak wolnych stolikow, ale po krotkiej rozmowie z kelnerem i poprzestawianiu udalo sie znalezc wolny stolik. Jedzenie pyszne, obsluga mila. Polecam zrobic wczesniej rezerwacje.

Termin wizyty: listopad 2018
Dziękujemy, kbajka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PM_QualityManagement, Vezető, Csarnok VendegloOdpowiedź udzielona 21 listopada 2018
Tłumaczenie Google

Dear kbajka,

Firstly, we would like to express our thankfulness to you for writing us a feedback. We are more than happy to hear that you had a delicious dining experience with us, it is great to read you found our dishes to be delicious and our service to be nice. We would be honoured if you came back some other time to our restaurant, we cannot wait to meet you again.

Warm regards,
Csarnok Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 października 2018

Lokal położony w cichej uliczce. Obsługa bardzo miła i profesjonalna. Miły klimat lokalu. Każdy znajdzie coś dla siebie w menu.Kelnerzy podają menu w różnych językach, jest również w języku polskim. Dobre i smaczne jedzenie. Ceny przystępne. Polecam odwiedzić ten lokal przy okazji pobytu w Budapeszcie.

Termin wizyty: październik 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, JerzyH10
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PM_QualityManagement, Vezető, Csarnok VendegloOdpowiedź udzielona 26 października 2018
Tłumaczenie Google

Dear JerzyH10,

It is promising to read your lovely words about the restaurant and the service you received. Thank you for complementing the service provided. Our team are always doing their best to fulfill the expectations of the visitors. We couldn't be more happier about you stating us a good choice, the satisfaction of our guests is priority to us. We hope you will return to us in the future.

Best wishes,
Csarnok Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 11 października 2018 z urządzeń przenośnych

Po otrzymaniu dania okazało się, że to które zamówiliśmy jest inne. Początkowo myśleliśmy, że był to błąd w tłumaczeniu w karcie (placki ziemniaczane a kluseczki ziemniaczane). Teraz po obejrzeniu zdjęć z Trip advisor jestem pewna że otrzymaliśmy nie to co zamówiliśmy, dodatkowo zastanawiam się za jakie danie zapłaciliśmy właściwie. Ceny wysokie, jedzenie nie warte tej ceny. Ogólnie nie polecam, chociażby na skutki obiadu... Może źle trafiliśmy ale nie dam tej restauracji drugiej szansy.

Termin wizyty: październik 2018
Dziękujemy, girl2809
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PM_QualityManagement, Vezető, Csarnok VendegloOdpowiedź udzielona 24 października 2018
Tłumaczenie Google

Dear girl2809,

First of all, thank you for taking your time to share your honest experiences you gained during your visit in our restaurant.
We deeply regret to see that your time here probably did not live up to the expectations you came here with. Furthermore, we would like to apologize for your inconveniences.
We would be truly honoured if you gave us a second chance.


All the best,
Csarnok Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Csarnok Vendeglo — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Budapeszt, Central Hungary
Budapeszt, Central Hungary
 
Budapeszt, Central Hungary
 
Budapeszt, Central Hungary
 

Byłeś(-aś) w Csarnok Vendeglo? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem