Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 316)
Filtruj recenzje
1 316 wyniki
Oceny podróżnych
931
327
39
12
7
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
931
327
39
12
7
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
472 z 477 wśród 1 316 recenzji
Zrecenzowano 27 listopada 2017
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: Corner room on the second floor was huge. Had two balconies and a large living room.
  • Data pobytu: listopad 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: FRBudapestmanager, General Manager, Fraser Residence BudapestOdpowiedź udzielona 28 listopada 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 listopada 2017
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: Large apartments are great for families or groups
  • Data pobytu: sierpień 2017, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: FRBudapestmanager, General Manager, Fraser Residence BudapestOdpowiedź udzielona 27 listopada 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 16 listopada 2017 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Data pobytu: październik 2017, podróż ze znajomymi
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: FRBudapestmanager, General Manager, Fraser Residence BudapestOdpowiedź udzielona 19 listopada 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 października 2017 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Data pobytu: październik 2017, podróż z ukochaną osobą
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: FRBudapestmanager, General Manager, Fraser Residence BudapestOdpowiedź udzielona 27 października 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 października 2017 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Data pobytu: październik 2017, podróż z ukochaną osobą
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: FRBudapestmanager, General Manager, Fraser Residence BudapestOdpowiedź udzielona 26 października 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji