Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 312)
Filtruj recenzje
1 312 wyniki
Oceny podróżnych
929
326
39
11
7
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
929
326
39
11
7
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 1 312 recenzji
Zrecenzowano 10 maja 2016

Bardzo miły, przytulny, czyściutki apartament (codziennie sprzątany). Kuchnia dobrze wyposażona, w salonie i w jednej z sypialń TV z DVD. Bardzo dobra lokalizacja i pomocny personel. Mieliśmy również piękny taras ze wspaniałym widokiem. Polecam gorąco.

  • Data pobytu: maj 2016, podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
3  Dziękujemy, Anna L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: FRBudapestmanager, General Manager, Fraser Residence BudapestOdpowiedź udzielona 11 maja 2016

Drogi Anna L,
Bardzo dziękuję za pozytywną opinię o Fraser Residence Budapest. Cieszy mnie, że miło wspomina Pan swój pobyt w naszym Hotelu. Mam nadzieję, iż podczas kolejnej wizyty w Budapeszt, odwiedzi nas Pan ponownie.

Pozdrawiam serdecznie,

Alain Goetschel | General Manager
Fraser Residence Budapest

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 27 marca 2016

Obiekt położony w śródmieściu, kilka stacji metra od ścisłego centrum. Apartamenty wygodne, bardzo dobrze wyposażone (sprzęt AGD). Śniadania w formie bufetu bardzo smaczne, kawa z ekspresu ciśnieniowego. Brakowało czegoś na gorąco: jajecznicy lub kiełbasek. Mały minus za tylko jedną windę na 6-piętrowy budynek. Ogólnie polecam.

  • Data pobytu: marzec 2016, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, LavenderBlue1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 13 kwietnia 2015

Zatrzymaliśmy się w hotelu podczas Wielkanocy. Hotel posiada znakomite położenie- jakieś 45 min od lotniska (autobus+metro) oraz niecałe 10 min metrem do centrum Budapesztu. Obsługa w recepcji bardzo miła i sprawna (szybki check-in i check-out), co nie zawsze jest normą w innych hotelach. W pokoju czuliśmy się jak w mieszkaniu. W pokoju dziennym był aneks kuchenny z naczyniami, pralka, duża lodówka, deska i żelazko do prasowania, kanapa, telewizor, stół z krzesłami oraz duża szafa. W sypiali bardzo wygodne łóżko i komoda na ubrania. W łazience natomiast dostępne były ręczniki i kosmetyki wysokiej jakości oraz suszarka. Pokoje były codziennie sprzątane. WIFI działało bez zarzutu. W cenie pokoju mieliśmy zawarte śniadania. Jedzonko smaczne i wysokiej jakości, pyszna kawa oraz soki. Moim towarzyszom brakowało jedynie jajecznicy :) ale to szczegół. Wymeldowanie możliwe aż do 11, co jest również wielkim plusem, gdy się ma późno lot powrotny. Bagaż również można zostawić w recepcji. Podsumowując hotel zdecydowanie zasługuje na cztery gwiazdki i chętnie znów się w nim zatrzymam, gdy będę w Budapeszcie.

  • Data pobytu: kwiecień 2015, podróż ze znajomymi
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
3  Dziękujemy, goonia
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: FRBudapestmanager, General Manager, Fraser Residence BudapestOdpowiedź udzielona 16 kwietnia 2015

Bardzo dziękuje za Pański komentarz.
Jest nam niezmiernie miło, że był Pan zadowolony z obsługi w Hotelu Fraser Residence Budapest. To nasi pracownicy sprawiają, że Fraser Residence jest wyjątkowym miejscem, dlatego bardzo dziekuję za tak mily komentarz.

Wraz z pracownikami, będziemy czekali na Pańska kolejną wizytę.

Z wyrazami szacunku,

Alain Goetschel | General Manager
Fraser Residence Budapest

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 sierpnia 2014

W zasadzie ten tytuł mówi wszystko. Ale! Grzechem jest nie napisać kilku dobrych słów o tym obiekcie. Drogi Turysto! Jeśli masz wątpliwości, gdzie się zatrzymać w Budapeszcie po tej recenzji już ich mieć nie będziesz.
Wchodzisz do recepcji zmęczony podróżą, a tam bardzo miły człowiek wita cię z uśmiechem na twarzy. Bez względu na porę dnia i nocy! Czy wyobrażasz sobie lepszy początek?! W recepcji wszystko przygotowane do zameldowania. Parking podziemny bezpośrednio przy rezydencji(nie ma biegania z bagażami po deszczu).
Po formalnościach w recepcji:
- bierzesz w dłoń kartę do pokoju i do windy - winda jest 3 kroki od recepcji,
- bez kłopotu wchodzisz do apartamentu (np. 306 - 3 osoby), a w apartamencie:
- w przedpokoju: duża szafa na ubrania, buty i akcesoria,
- osobna sypialnia: duże łóżko małżeńskie, lampa stojąca, komoda na ubrania i coś jeszcze...
- pokój dzienny z aneksem kuchennym: łóżko rozkładane, sofa, stolik, 2 komody, telewizor na jednej z nich, stół na 4 osoby na dywaniku, zestaw nakryć kuchennych na 3 osoby, 2 garnki itp...
- łazienka: wanna z prysznicem, komplet dobrej jakości ręczników, kosmetyki do mycia dobrej jakości, muszla klozetowa i umywalka, suszarka do włosów. Doskonały wyciąg mechaniczny powietrza z łazienki.
Następnego dnia zaczynamy dzień od śniadania przygotowanego na 1 piętrze (opisany przycisk w windzie) Wchodzisz do pomieszczenia (2 sale połączone w jedną całość+spory taras ze stolikami) i od razu widzisz uśmiechniętą twarz obsługi. Już wiesz, że jak na śniadanie będzie tylko budyń i twarde pieczywo, to i tak będziesz zadowolony :)
W salach rozmieszczone pojemniki z wędlinami, serami, chlebem, jogurtami i słodkim pieczywem. Do tego 3 ekspresy do kawy i żadnego stania w kolejce spragnionych tego napoju. Oczywiście herbata do dyspozycji. Ktoś może pomyśleć, że 3 ekspresy, to nic nadzwyczajnego. Może i tak, ale przypomnijcie sobie smak kawy z dzbanka w hotelach 5* lub kolejkę do ekspresu.
OK, zjadłeś już? Czas wybrać się na zwiedzanie. Z pokoju do windy i do recepcji. Przed wyjściem nie zapomnij wziąć planu miasta, informacji o tym, gdzie możesz dobrze zjeść obiad lub kolację. Po wyjściu z rezydencji skręć w prawo do głównej ulicy, a tam masz do stacji metra ok. 300 m idąc w kierunku centrum miasta lub nie co bliżej do metra, gdy skręcisz w lewo. Z rezydencji jest ok.15-20 minut pieszo do centrum miasta. Z centrum do rezydencji idzie się szybciej, nawet w 10 minut, ale to tylko o 3 rano i po bardzo dużym piwie do kolacji.

Alain, dziękuję za miły pobyt! Do Budapesztu, do Was wrócę jeszcze nie jeden raz.

Pozdrawiam
Jerzy

  • Data pobytu: sierpień 2014, podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Jerzy R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: FRBudapestmanager, General Manager, Fraser Residence BudapestOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2014

Szanowni Jerzy R, W imieniu wszystkich pracowników chciałabym serdecznie podziękować za tak dużo miłych słów i za pozytywną recenzję naszego hotelu. Mam nadzieję, że pobyt Państwa zostanie na długo w pamięci i że następne pobyty będą równie udane. Zapraszamy ponownie do nas, do skorzystania z naszej gościnnośći. Będzie nam niezmiernie miło gościć Państwa ponownie.

Z poważaniem,

Alain Goetschel
Dyrektor Generalny
Fraser Residence Budapest

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 29 lipca 2014

cena/jakości = 100 %. Co więcej pisać. Bardzo mi odpowiada nowoczesny wystrój i dużo udogodnień np. deska do prasowania i żelazko. Dobry dojazd. Śniadanie mogłoby być bardziej bogate. Chętnie bym dopłacił do śniadania, aby móc posmakować smakołyków kuchni węgierskiej. Takich nie było poza czerwonym twarogiem (super). Świetna też była kawa.

Wskazówka dotycząca pokojów: ja byłem w 409, wygodne, duże łóżko, można poszaleć.
  • Data pobytu: lipiec 2014, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Grzegorz_Lodz_PL
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji