Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Bled
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Otwarte dzisiaj: 11:00 - 18:00
Wyróżnione recenzje
Fajna zabawa

Na pewno warto wjechać kolejką krzesełkową i zjechać torem wagonikiem. Jechaliśmy z dziećmi... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 12 lipca 2018
kasiam119
,
Iwonicz Zdrój, Polska
z urządzeń przenośnych
Zjazdy jednoosobowym wagonikiem.

W Bledzie jest usytułowany zjazd wagonikami z gory na która wjezdza się wyciagiem. Opłaca się kupić... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 18 sierpnia 2016
257alicjar
Przeczytaj wszystkie recenzje (560)
  
Recenzje (560)
Filtruj recenzje
560 wyniki
Oceny podróżnych
343
148
36
14
19
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
343
148
36
14
19
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 560 recenzji
Zrecenzowano: 12 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

Na pewno warto wjechać kolejką krzesełkową i zjechać torem wagonikiem. Jechaliśmy z dziećmi, personel bardzo miły i przyjazny. Kolejka jest wysoko - nie spodziewaliśmy się, że aż tak. Widoki piękne! Zjazd przyjemny i można sobie stopniować szybkość - więc będą zadowoleni ci ostrożni i ci szaleni także :D Super skoki na mini skoczni dla dzieciaków. Polecamy!

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2018
Dziękujemy, kasiam119
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 sierpnia 2016

W Bledzie jest usytułowany zjazd wagonikami z gory na która wjezdza się wyciagiem. Opłaca się kupić bilet z 3 zjazdami. Pierwszy zjazd jest zazwyczaj wolny, potem - jak nabierze sie wprawy - ultra szybki. Fajna zabawa, polecam:-)

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2016
Dziękujemy, 257alicjar
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 8 września 2019 z urządzeń przenośnych

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 września 2019

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 września 2019 z urządzeń przenośnych

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: baso24, Manager, Straza BledOdpowiedź udzielona 16 września 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji