Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Włocławek
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“Najlepsza kawa we Włocławku”
Spoko Cafe — recenzja

Spoko Cafe
Zakres cen: 1 USD - 4 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 8 września 2019

Super lokal. Mega atmosfera i pozytywni ludzie , Kawa wyśmienita! Kawiarnia na 6 z plusem. Takiego miejsca brakowało we Włocławku. Aż chce się tam wracać polecam każdemu!

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Natalia K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: spokocafe, Właściciel, Spoko CafeOdpowiedź udzielona 9 września 2019

Dziękujemy!! :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (8)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

3 z 7 wśród 8 recenzji

Zrecenzowano 14 sierpnia 2019

Jedna z lepszych rzeczy, która wydarzyła się we wlocku w tym roku! Oni naprawdę znają się na swojej robocie i parzą najlepszą kawę w mieście. Do tego pyszne ciasta i ciasteczka, kanapki i soki! Świetne miejsce na biznesową kawę, poczytanie książki, grę w planszowki czy po prostu pośmianie się przy kawusi z zabawnym ludźmi,którzy prowadzą to miejsce! Nie ma tygodnia,zebym nie wpadła na spoko kawę.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, khasienka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: spokocafe, Właściciel, Spoko CafeOdpowiedź udzielona 16 sierpnia 2019

Dziękujemy!! :) Do zobaczenia! :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 9 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: maj 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: spokocafe, Właściciel, Spoko CafeOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 maja 2019

Termin wizyty: maj 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: spokocafe, Właściciel, Spoko CafeOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 6 maja 2019

Termin wizyty: kwiecień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: spokocafe, Właściciel, Spoko CafeOdpowiedź udzielona 6 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Spoko Cafe — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Włocławek, Kujawsko-Pomorskie
Włocławek, Kujawsko-Pomorskie
 
Włocławek, Kujawsko-Pomorskie
Włocławek, Kujawsko-Pomorskie
 
Włocławek, Kujawsko-Pomorskie
Włocławek, Kujawsko-Pomorskie
 

Byłeś(-aś) w Spoko Cafe? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem