Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mega zaskoczenie”
Youmiko Vegan Sushi — recenzja

Youmiko Vegan Sushi
Reserve a table
2
śr., 2.12
20:00
LUB
Get food delivered
Nr 26 wśród 3 560 Restauracje (Warszawa)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 5 USD - 21 USD
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Okolica: Śródmieście Południowe
Opis: Korzystając z różnorodności i bogactwa smaków świata roślin w Youmiko serwujemy Wam wyłącznie wegańskie sushi. Przygotowujemy je z warzyw, które pochodzą z lokalnych upraw albo najbardziej egzotycznych zakątków świata. Nasze sushi zawsze podajemy tuż po przygotowaniu, aby zapewnić optymalny smak i temperaturę.
Zrecenzowano 2 września 2019 z urządzeń przenośnych

Naprawdę mega zaskoczenie. Nie jestem wege, poszedłem ze względu na moją siostrzenicę, sam średnio nastawiony bo jak to sushi bez ryby... nieważne czy spełnia kryteria sushi, ważne ze naprawdę meeeega dobre jedzenie. Lubię czasem dania wege ale te były naprawdę wyjątkowe.

Termin wizyty: wrzesień 2019
1  Dziękujemy, 445cezaryn
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: youmikovegan, Właściciel, Youmiko Vegan SushiOdpowiedź udzielona 13 października 2020

Hej, dzięki za wiadomość. Wg definicji sesji to ryż z dodatkiem, nie zakłada to więc koniecznej obecności ryby :)
Wpisujemy się więc we wszystkie kryteria :)
Pozdrawiamy serdecznie, dzięki za miłe słowa i do zobaczenia

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (372)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

22 z 26 wśród 372 recenzji

Zrecenzowano 2 września 2019 z urządzeń przenośnych

Kiedy znajomi Zaprosili mnie na wegańskie sushi nie mogłam uwierzyć że to może być smaczne. A tu takie pozytywne zaskoczenie!

Termin wizyty: sierpień 2019
1  Dziękujemy, 872krystynan
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: youmikovegan, Właściciel, Youmiko Vegan SushiOdpowiedź udzielona 13 października 2020

Bardzo nam miło :) Lubimy zaskakiwać.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Przepyszne i kolorowe veganskie sushi. Wole je niż takie z ryba. Zawsze świeże i sycące robione na nasze zamowienie.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, luxorylux
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: youmikovegan, Właściciel, Youmiko Vegan SushiOdpowiedź udzielona 13 października 2020

Super się cieszymy, niech ryby sobie pływają :)
Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 8 sierpnia 2019

Również moje pierwsze spotkanie z vegańskim sushi. Szczerze byłam sceptycznie nastawiona jednak miło się zaskoczyłam :) Było pysznie, pomysłowo i oryginalnie szczególnie jeśli chodzi o sposób podania. Niestety moim znajomym nie smakowało tak jak mi ale jestem w stanie to zrozumieć, nie każdy jest vege :D Na pewno jeszcze tutaj zajrzę

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Natalia K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: youmikovegan, Właściciel, Youmiko Vegan SushiOdpowiedź udzielona 13 października 2020

Dziękujemy! Wielu naszych klientów nie jest wege a bardzo lubią te smaki. Mamy teraz kilka nowości, może znajomi się przekonają? :)
Pozdrowienia

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 15 czerwca 2019

Ciekawa alternatywa dla wizyty w typowej restauracji sushi.
Polecam - warto spróbować, chociaż raz - kompozycje smakowe mogą naprawdę zaskoczyć. Smaczne, ciekawe. :Polecam!

Termin wizyty: maj 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Gonia G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: youmikovegan, Właściciel, Youmiko Vegan SushiOdpowiedź udzielona 13 października 2020

Bardzo dziękujemy i zapraszamy więcej razy :) mamy teraz trochę jesiennych nowości

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Youmiko Vegan Sushi — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w Youmiko Vegan Sushi? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem