Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pyszne burgery”

Krowarzywa Vegan Burger
Nr 10 wśród 71 Szybkie posiłki (Warszawa)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 3 USD - 4 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 27 lutego 2019

Pyszne, zdrowe burgery! Jako osoba mięsożerna zajadałam się nimi jak mięsnymi :) szybka, miła obsługa.

Termin wizyty: kwiecień 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, ZosiaRRR
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: krzysztof b, Kierownik, Krowarzywa Vegan BurgerOdpowiedź udzielona 28 lutego 2019

Bardzo dziękujemy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (197)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

6 z 10 wśród 197 recenzji

Zrecenzowano 20 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

Burger z ciecierzycą OBŁĘDNY! Lepszy niż niejeden mięsny... Przepyszne i nieziemsko świeże składniki! Odpowiednia ilość sosu, nie za dużo, nie za mało. Po prostu idealny! Frytki z batatów przesmaczne! Niebo w gębie! Colesław też bardzo smaczny. Najadłam się tak jak lubię (nie za mało i nie do pełna) i nie czułam się kompletnie ciężko ani przez moment! Od dzisiaj jestem stałą klientką tego miejsca! CUDOWNE MIEJSCE Z PRZEPYSZNYM ZDROWYM JEDZENIEM! POLECAM Z CZYSTYM SUMUENIEM!

Termin wizyty: luty 2019
Dziękujemy, 813aniad
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: krzysztof b, Kierownik, Krowarzywa Vegan BurgerOdpowiedź udzielona 22 lutego 2019

Dziękujemy bardzo! Cieszymy się, że Cieciorex był idealny!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 2 stycznia 2019 z urządzeń przenośnych

Miałam okazję odwiedzić Krowarzywa w Warszawie na ul.Hożej jeszcze przed nowym rokiem. Pierwszy raz trafiłam tam 29.12 i byłam bardzo zadowolona. Pan,który przyjmował zamówienie z uśmiechem, był miły i uprzejmy. Potrafił doradzić i opisać dany produkt,przy czym nie miałam problemu z wyborem jedzenia. Jedzenie było na wynos,dobrze spakowane i smakowało nieziemsko. Dobre rady przydały się,widac że chłopak wie co tam robi i ma pojęcie o jedzeniu,przy tym wykazał się kulturą osobistą. Natomiast kolejna wizyta była dzisiaj 1 stycznia. Dziewczyna za lada widać że stoi tam za kare,na siłę. Ponura,zero uśmiechu na twarzy ,brak kontaktu z klientem. Nie potrafi zachęcić i doradzić,przy tym odpowiada niemilo. Zamawiałam na wynos,nie poinformują klienta że jest podpisane na opakowaniu,tylko trzeba się dopytywać, a przy tym odp jest niemiła . Niektóre osoby,które tam pracują nie wiedzą jak powinny zachować się w stosunku do klienta. W dodatku zapach w lokalu był nie przyjemny,dużo ludzi- mało miejsc siedzących. Jeden wielki ścisk. Jedzenie na wynos było zapakowane tragicznie, wszysto wylatywało a sos wyciekał przez podarty papier aluminiowy.

Termin wizyty: styczeń 2019
Dziękujemy, Podrozniczkowakli
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: krzysztof b, Kierownik, Krowarzywa Vegan BurgerOdpowiedź udzielona 4 stycznia 2019

Bardzo dziękujemy za opinie i cieszymy się, że nasze jedzenie Pani smakowało. Przepraszamy za zachowanie pracownicy. Zwrócimy jej uwagę. Obiecujemy poprawę. Zapraszamy ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 stycznia 2019 z urządzeń przenośnych

Wspolczoje tym osoba które tam pracoja muszę mieć meega pod górkę całe życie.Na każdy pytanie odpowiadają jak jakieś obrażone dziewczynki. Byłem w sobotę na hożej było super jakiś młody chłopak wszystko ok. Dzis dziewczyny 1 stycznia 2019 jak by za kare tam pracowały. Ludzie nie pasuje zmieńcie prace. Z 20 zł fochy że nie ma wydac? Znam lepsze sposoby na napiwek ...wystarczy być miłym.

Termin wizyty: styczeń 2019
Dziękujemy, Homiewarsaw
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 21 grudnia 2018 z urządzeń przenośnych

Polecam ten lokal! Mimo dużej ilości klientów obsługa była miła a dania wydawane szybko. Cena jest odpowiednia do wielkości porcji.

Termin wizyty: grudzień 2018
Dziękujemy, aleksandrap741
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: krzysztof b, Kierownik, Krowarzywa Vegan BurgerOdpowiedź udzielona 2 stycznia 2019

Dziękujemy i do zobaczenia ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Krowarzywa Vegan Burger — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Warszawa, Mazowieckie
Warszawa, Mazowieckie
 
Warszawa, Mazowieckie
 
Warszawa, Mazowieckie
Warszawa, Mazowieckie
 

Byłeś(-aś) w Krowarzywa Vegan Burger? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem