Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Niemiła obsługa”

Krowarzywa Vegan Burger
Nr 10 wśród 71 Szybkie posiłki (Warszawa)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 3 USD - 4 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 2 stycznia 2019 z urządzeń przenośnych

Miałam okazję odwiedzić Krowarzywa w Warszawie na ul.Hożej jeszcze przed nowym rokiem. Pierwszy raz trafiłam tam 29.12 i byłam bardzo zadowolona. Pan,który przyjmował zamówienie z uśmiechem, był miły i uprzejmy. Potrafił doradzić i opisać dany produkt,przy czym nie miałam problemu z wyborem jedzenia. Jedzenie było na wynos,dobrze spakowane i smakowało nieziemsko. Dobre rady przydały się,widac że chłopak wie co tam robi i ma pojęcie o jedzeniu,przy tym wykazał się kulturą osobistą. Natomiast kolejna wizyta była dzisiaj 1 stycznia. Dziewczyna za lada widać że stoi tam za kare,na siłę. Ponura,zero uśmiechu na twarzy ,brak kontaktu z klientem. Nie potrafi zachęcić i doradzić,przy tym odpowiada niemilo. Zamawiałam na wynos,nie poinformują klienta że jest podpisane na opakowaniu,tylko trzeba się dopytywać, a przy tym odp jest niemiła . Niektóre osoby,które tam pracują nie wiedzą jak powinny zachować się w stosunku do klienta. W dodatku zapach w lokalu był nie przyjemny,dużo ludzi- mało miejsc siedzących. Jeden wielki ścisk. Jedzenie na wynos było zapakowane tragicznie, wszysto wylatywało a sos wyciekał przez podarty papier aluminiowy.

Termin wizyty: styczeń 2019
Dziękujemy, Podrozniczkowakli
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: krzysztof b, Kierownik, Krowarzywa Vegan BurgerOdpowiedź udzielona 4 stycznia 2019

Bardzo dziękujemy za opinie i cieszymy się, że nasze jedzenie Pani smakowało. Przepraszamy za zachowanie pracownicy. Zwrócimy jej uwagę. Obiecujemy poprawę. Zapraszamy ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (197)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

8 z 12 wśród 197 recenzji

Zrecenzowano 1 stycznia 2019 z urządzeń przenośnych

Wspolczoje tym osoba które tam pracoja muszę mieć meega pod górkę całe życie.Na każdy pytanie odpowiadają jak jakieś obrażone dziewczynki. Byłem w sobotę na hożej było super jakiś młody chłopak wszystko ok. Dzis dziewczyny 1 stycznia 2019 jak by za kare tam pracowały. Ludzie nie pasuje zmieńcie prace. Z 20 zł fochy że nie ma wydac? Znam lepsze sposoby na napiwek ...wystarczy być miłym.

Termin wizyty: styczeń 2019
Dziękujemy, Homiewarsaw
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 21 grudnia 2018 z urządzeń przenośnych

Polecam ten lokal! Mimo dużej ilości klientów obsługa była miła a dania wydawane szybko. Cena jest odpowiednia do wielkości porcji.

Termin wizyty: grudzień 2018
Dziękujemy, aleksandrap741
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: krzysztof b, Kierownik, Krowarzywa Vegan BurgerOdpowiedź udzielona 2 stycznia 2019

Dziękujemy i do zobaczenia ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 grudnia 2018 z urządzeń przenośnych

składam zamówienie 20 min przed zamknięciem a obsługa nie pozwala zjeść na miejscu, muzyka techno aż dudni w uszach....
Jedzenie super

Termin wizyty: grudzień 2018
1  Dziękujemy, 506zbigniewc
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: krzysztof b, Kierownik, Krowarzywa Vegan BurgerOdpowiedź udzielona 18 grudnia 2018

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że jedzenie smakowało. Oczywiście zwróciliśmy uwagę obsłudze na to że takie zachowanie nie może mieć miejsca. Przepraszamy i zapraszamy ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 17 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

Miejsce na niewyszukany wegański lunch. Burgery pyszne. Frytki pyszne. Lemoniada pyszna. Jedziemy naprawdę bardzo dobre. Ale jedzone na byle jak od niechcenia porozrzucanych po lokalu stolikach, bez żadnego pomysłu na aranżację trochę im ujmuje. Do tego stopnia że wizyta, mimo pysznego jedzenia, nie należy do jakiś spektakularnych przyjemności. Toaleta brzydka. No i słomki...

Termin wizyty: sierpień 2018
Dziękujemy, agataszkoda
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: krzysztof b, Kierownik, Krowarzywa Vegan BurgerOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2018

Dziękujemy za Pani opinię.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Krowarzywa Vegan Burger — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Warszawa, Mazowieckie
Warszawa, Mazowieckie
 
Warszawa, Mazowieckie
 
Warszawa, Mazowieckie
Warszawa, Mazowieckie
 

Byłeś(-aś) w Krowarzywa Vegan Burger? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem