Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Warszawa
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“Recenzja mecz”

Beef and Pepper Steak House
Nr 16 wśród 3 687 Restauracje (Warszawa)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 3 USD - 39 USD
Opis: Restauracja specjalizująca się w mięsie wołowym. Serwujemy steki z najlepszej jakości wołowiny. W swojej ofercie mamy steki z polskiej jałówki, steki argentyńskie, irlandzkie. Stekhouse premium. W Ofercie również ryby i owoce morza. Szeroki wybór mocnych alkoholi, duży wybór win z różnych części świata. Pyszne koktajle, profesjonalna obsługa, miła atmosfera. Musisz tu być!
Informacje o restauracji
Opis: Restauracja specjalizująca się w mięsie wołowym. Serwujemy steki z najlepszej jakości wołowiny. W swojej ofercie mamy steki z polskiej jałówki, steki argentyńskie, irlandzkie. Stekhouse premium. W Ofercie również ryby i owoce morza. Szeroki wybór mocnych alkoholi, duży wybór win z różnych części świata. Pyszne koktajle, profesjonalna obsługa, miła atmosfera. Musisz tu być!
Zrecenzowano 9 września 2019

Wpadłem przejazdem do Wawy. Miejsce wybrałem przypadkowo. Aby wejść zachęcał wystrój oraz muzyka (chociaż odrobinę za głośna). Zamówiłem burgera - świetny sos, jeden z lepszych jaki jadlem. Obsługa profesjonalna i miła - pozdrowienia dla Marcina. Zasadniczo lokal na tak

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Pulkownik-As
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PiotrW3999, Właściciel, Beef and Pepper Steak HouseOdpowiedź udzielona 10 września 2019

Dziękujemy bardzo za ocenę i miłą recenzję. Lubimy jak Goście doceniają nasze starania i pracę naszego zespołu. Pozdrawiamy załoga Beef and Pepper i kelner Marcin.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (696)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

36 z 40 wśród 700 recenzji

Zrecenzowano 9 września 2019

Bardzo miła obsługa przez Pana Marcina. Pełen profesjonalizm. Polecam te miejsce na wszelkiego typu okazje.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Patryk W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PiotrW3999, Właściciel, Beef and Pepper Steak HouseOdpowiedź udzielona 10 września 2019

Dziękujemy bardzo za odwiedziny i recenzję. Lubimy jak Goście doceniają naszą pracę i nasze starania! Pozdrawiamy zespół Beef and Pepper i kelner Marcin :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 8 września 2019

Pan Marcin był naszym przewodnikiem po menu oraz przynosił nam przepyszne steki, przystawki oraz desery. Każde polecenie Pana Marcina było w punkt. Bylo pysznie więc brawa dla kucharzy oraz selekcjonera mięs. Niewątpliwie fantastyczne wrażenie jakie mamy po wizycie w beef and pepper potęguje profesjonalna i miła obsługa Pana Marcina. Dziękujemy i napewno wrócimy:)

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Katarzyna K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PiotrW3999, Właściciel, Beef and Pepper Steak HouseOdpowiedź udzielona 9 września 2019

Dziękujemy bardzo za ocenę i miłe słowa. Lubimy jak Goście doceniają nasze starania i pracę naszego personelu. Zapraszamy ponownie. Udanego popołudnia życzy załoga Beef and Pepper i Marcin :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 8 września 2019

Świetne miejsce. Super smaczne jedzenie - beef i burger. Kulka czekoladowa z niespodzianką na deser - wyśmienita. Agata - kelnerka, spisała się znakomicie - miła i troskliwa polecam serdecznie i miejsce i obsługę

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, HarleyRobert
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PiotrW3999, Właściciel, Beef and Pepper Steak HouseOdpowiedź udzielona 9 września 2019

Bardzo dziękujemy za opinię i miłe słowa. Lubimy jak Goście doceniają naszą pracę i nasze starania. Zapraszamy ponownie, udanego popołudnia. Pozdrawiamy załoga Beef and Pepper z Agatą :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 8 września 2019 z urządzeń przenośnych

Restauracja godna polecenia,stylowa i z klasa,obsluga bardzo mila i pomocna i najlepsze steki i hamburgery w Warszawie.We wtorki muzyka na zywo.Dobra lokalizacja i nie ma problemu z zaparkowaniem samochodu.Jak dka mnie,to same plusy.Polecam z calego serca.

Termin wizyty: wrzesień 2019
1  Dziękujemy, Lena O
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PiotrW3999, Właściciel, Beef and Pepper Steak HouseOdpowiedź udzielona 8 września 2019

Dziękujemy za odwiedziny oraz miłe słowa. Cieszymy się jak Goście doceniają naszą pracę i nasze starania. Zapraszamy ponownie. Bardzo miło czytać, że serwujemy najlepsze steki w i burgery w Warszawie. Zapraszamy na muzykę na żywo we wtorek. :) Miłego Popołudnia

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Beef and Pepper Steak House — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Warszawa, Mazowieckie
Warszawa, Mazowieckie
 
Warszawa, Mazowieckie
 
Warszawa, Mazowieckie
Warszawa, Mazowieckie
 

Byłeś(-aś) w Beef and Pepper Steak House? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem