Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Warszawa
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“Lunch”

Beef and Pepper Steak House
Nr 16 wśród 3 687 Restauracje (Warszawa)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 3 USD - 39 USD
Opis: Restauracja specjalizująca się w mięsie wołowym. Serwujemy steki z najlepszej jakości wołowiny. W swojej ofercie mamy steki z polskiej jałówki, steki argentyńskie, irlandzkie. Stekhouse premium. W Ofercie również ryby i owoce morza. Szeroki wybór mocnych alkoholi, duży wybór win z różnych części świata. Pyszne koktajle, profesjonalna obsługa, miła atmosfera. Musisz tu być!
Informacje o restauracji
Opis: Restauracja specjalizująca się w mięsie wołowym. Serwujemy steki z najlepszej jakości wołowiny. W swojej ofercie mamy steki z polskiej jałówki, steki argentyńskie, irlandzkie. Stekhouse premium. W Ofercie również ryby i owoce morza. Szeroki wybór mocnych alkoholi, duży wybór win z różnych części świata. Pyszne koktajle, profesjonalna obsługa, miła atmosfera. Musisz tu być!
Zrecenzowano 8 września 2019

Świetne miejsce. Super smaczne jedzenie - beef i burger. Kulka czekoladowa z niespodzianką na deser - wyśmienita. Agata - kelnerka, spisała się znakomicie - miła i troskliwa polecam serdecznie i miejsce i obsługę

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, HarleyRobert
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PiotrW3999, Właściciel, Beef and Pepper Steak HouseOdpowiedź udzielona 9 września 2019

Bardzo dziękujemy za opinię i miłe słowa. Lubimy jak Goście doceniają naszą pracę i nasze starania. Zapraszamy ponownie, udanego popołudnia. Pozdrawiamy załoga Beef and Pepper z Agatą :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (697)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

38 z 42 wśród 697 recenzji

Zrecenzowano 8 września 2019 z urządzeń przenośnych

Restauracja godna polecenia,stylowa i z klasa,obsluga bardzo mila i pomocna i najlepsze steki i hamburgery w Warszawie.We wtorki muzyka na zywo.Dobra lokalizacja i nie ma problemu z zaparkowaniem samochodu.Jak dka mnie,to same plusy.Polecam z calego serca.

Termin wizyty: wrzesień 2019
1  Dziękujemy, Lena O
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PiotrW3999, Właściciel, Beef and Pepper Steak HouseOdpowiedź udzielona 8 września 2019

Dziękujemy za odwiedziny oraz miłe słowa. Cieszymy się jak Goście doceniają naszą pracę i nasze starania. Zapraszamy ponownie. Bardzo miło czytać, że serwujemy najlepsze steki w i burgery w Warszawie. Zapraszamy na muzykę na żywo we wtorek. :) Miłego Popołudnia

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 6 września 2019

Pomimo bardzo miłej i pomocnej obsługi, a także dobrej lokalizacji nie jestem usatysfakcjonowany. Znikomy wybór piwa i wysokie ceny mocno nas zdziwiły, szczególnie, że konkurencja ma bardziej przyjazną ofertę.

Bogactwo wyboru w menu jest olbrzymie, ale ceny są absurdalne - w Lizbonie zapłaciłem podobnie z tym, że od razu w zestawie miałem 2 dodatki, a mięso było wyeksponowane i lepiej przygotowane. Zamówiłem medium a dostałem coś bliżej well done i już troszkę zdążyło wystygnąć.

Do cen można śmiało doliczyć co najmniej po 10 złotych, tyle kosztują pojedyncze dodatki.
Restauracja dobra, ale ogólnie jestem zawiedziony ponieważ, za podobną cenę nawet w Londynie jestem w stanie zjeść lepiej i ładniej.

Termin wizyty: wrzesień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Rejsowitch
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PiotrW3999, Właściciel, Beef and Pepper Steak HouseOdpowiedź udzielona 8 września 2019

Dziękujemy za odwiedziny oraz szczere słowa, przykro nam, że nie został Pan usatysfakcjonowany w 100%. Cieszymy się, że docenia Pan nasz personel. Każda opinia naszych Gości jest dla nas bardzo ważna i do każdej uwagi oraz sugestii podchodzimy poważnie. Mamy bardzo szeroko zaopatrzony bar z alkoholami oraz wina z różnych stron świata (jak to powiadają, nie można mieć wszystkiego)-jeżeli chodzi o piwa w swojej ofercie posiadamy polskie piwa, z kija mamy Perłę Export, natomiast butelkowe to 6 rodzajów: West Coast IPA, Double IPA, Pszeniczne, Stout, Porter oraz Mastne, dla jednych to dużo dla innych nadal mało. :( Przykro nam, że nie trafiliśmy w Pana gusta. Jakie piwo Pan preferuje?

Ceny w naszej karcie menu są adekwatne do jakości serwowanych potraw. Dania robimy ze starannie dobranych składników, nie oszczędzamy na produktach, dlatego ceny w naszej restauracji są delikatnie wyższe niż u konkurencji. P.s u "konkurencji" jak to Pan nazywa, serwują steki wołowe, natomiast my serwujemy steki wołowe z mięsa, które jest sezonowane i selekcjonowane odpowiednio i przez odpowiedni czas-dlatego nasza oferta różni się cenowo. Restauracje, które są w bliskiej okolicy, my nie traktujemy jako konkurencję- ze wszystkimi żyjemy w zgodzie i dobrych relacjach.

Nie będziemy odnosić się do Lizbony, czy też Londynu... Jesteśmy w Warszawie, więc ciężko porównywać.
Zawsze warto na bieżąco rozwiązywać problemy w restauracji z obsługą i zwracać uwagę jeżeli stopień wysmażenia się nie zgadza, jest to mięso a proszę uwierzyć każdy kawałek mięsa wołowego potrafi być inny. Zapewniam Pana, że wymienilibyśmy na nowy stek, zadowolenie naszych Gości stawiamy zawsze na pierwszym miejscu. Szkoda, że nie dał Pan znać dla obsługi- że stopień jest nieodpowiedni czy, że mięso jest chłodne.

Jeżeli jest Pan jeszcze w Warszawie, serdecznie zapraszamy Pana do nas. Chcemy by wyszedł Pan od nas w 100% zadowolony. Postaramy się by tym razem Pana nie zawieść. Proszę wcześniej napisać do nas, przygotujemy niespodziankę. Serdecznie pozdrawiamy i liczymy na kolejne odwiedziny i, że tym razem otrzymamy od Pana 5 gwiazdek. Udanego popołudnia.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 29 sierpnia 2019

Spędziliśmy z narzeczoną cudowny wieczór, szczególnie miło będziemy wspominać
pyszne steki, przygotowane z należytą starannością. Chętnie odwiedzimy restauracje jeszcze raz.
Chciałbym polecić Pana Modesta, który sprawił, że atmosfera w restauracja stała się wyjątkowa.
Jest to obowiązkowe miejsce do odwiedzenia w czasie pobytu w Warszawie.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Przemek S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PiotrW3999, Właściciel, Beef and Pepper Steak HouseOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy za opinię i miłe słowa, bardzo lubimy jak Goście doceniają naszą pracę i nasz zespół. Gorące pozdrowienia od Modesta i od całej załogi Beef and Pepper. Czekamy na Was :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 29 sierpnia 2019

Doskonale miejsce na wypad ze znajomymi, steki wyśmienite, a Pan Marcin który nas obsługiwał bardzo uprzejmy.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Emsems123
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PiotrW3999, Właściciel, Beef and Pepper Steak HouseOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

Dziękujemy bardzo za opinię i miłe słowa. Bardzo lubimy jak Goście doceniają naszą pracę i nasz zespół. Serdecznie pozdrawiamy Marcin i cała załoga restauracji. Do zobaczenia ponownie :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Beef and Pepper Steak House — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Warszawa, Mazowieckie
Warszawa, Mazowieckie
 
Warszawa, Mazowieckie
 
Warszawa, Mazowieckie
Warszawa, Mazowieckie
 

Byłeś(-aś) w Beef and Pepper Steak House? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem