Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Całkiem niezłe burrito”
Momencik — recenzja

Momencik
Nr 4 wśród 44 Szybkie posiłki (Warszawa)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 5 USD - 9 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 30 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Nie ma się czego czepić, szybka obsługa, fajnie podane - zapakowane, ostrość idealna na pograniczu Trochę za mały lokal.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, KlaudiaHP
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Momencik, Kierownik ds. PR, MomencikOdpowiedź udzielona 2 września 2019

Dziękujemy amigo, zapraszamy częściej!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (420)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język
  • Więcej języków

2 z 6 wśród 420 recenzji

Zrecenzowano 27 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Byłam w momenciku w lutym tego roku,wtedy miejsce było na 5 gwiazdek,Burito było świetne,miejsca dość mało,ale przytulnie. Po wczorajszej wizycie zawiodłam się,było bardzo gorąco,ale najbadziej zawiodła się na tym,że Burito które jadła moja koleżanka ostatnio było pyszne,tym razem nie było w nim sosu serowego,który powinien być,o tym że sos im się skończył zostałam poinformowana dopiero kiedy jedząc się zorientowałam,że go tam nie ma i się zapytałam. Naprawdę nie w porządku i zawiodłam się bardzo,bo Burito bez niego nie było tak dobre jak to które próbowałam w lutym.Szkoda,ale zostawię 3 gwiazdki bo jednak jedzenie smaczne

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, zuzik455
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 11 sierpnia 2019

Bylam kilka razy w knajpie na Poznańkiej i generalnie byłam bardzo zadowolona. Niestety będąc na bulwarach wislanych postanowiłam i tam zjeść ich buritto. Zacznę od tego, że ceny są drastycznie wyższe od tych z Poznańskiej o około 6-7 złotych w zależności od rodzaju. Porcja jest bardzo mała ( na Poznańskiej serwowane są dwa rozmiary) Na bulwarach jest tylko jeden- mniejszy rozmiar. Buritto przygotowane bardzo niedbale i bez żadnych sosów ( które stanowią niewątpliwie dużą zaletę każdego buritto). Nigdy więcej nie wrócę do tego miejsca. 48 zł za dwa małe buritto większości złożone z ryżu to duża przesada. szkoda, że tak psują opinie o swoim miejscu i żerują na jej rozpoznwalaności wciskając przechodniom na bulwarach tak słabej jakoś jedzenie o zawyżonej cenie.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, PerfectHousewife
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 maja 2019

Oj, oj, tu trzeba wrócić! :)

No i blisko dworca centralnego, co dla reprezentantów prowincji i innych przyjezdnych jest dodatkowym plusem.
Pozdrawiam!

Termin wizyty: kwiecień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Jadwiga S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Jestem wielką fanką meksykańskiej kuchni i podeszła z rezerwą do jej wegańskiej wersji. Jednak niesłusznie! Pyszne, soczyste burrito, duży wybór sosów - polecam ananasowy pasuje idealnie. Jestem zachwycona i na pewno wrócę!

Termin wizyty: marzec 2019
Dziękujemy, kasiak9400
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Momencik, Propietario, MomencikOdpowiedź udzielona 27 marca 2019
Tłumaczenie Google

Buenos días Kasia,

thank you very much for your visit and for your words.

Soon will change the menu and will come more new stuff.

Regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Momencik — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Warszawa, Mazowieckie
 
Warszawa, Mazowieckie
Warszawa, Mazowieckie
 

Byłeś(-aś) w Momencik? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem