Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 11:00 - 02:00
Wyróżnione recenzje
Polecam, każdy znajdzie coś dla siebie

Do Klar trafiliśmy przypadkiem ze znajomymi zwiedzając Warszawe. Obsługa jest strasznie sympatyczna... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 9 marca 2019
Danuta G
z urządzeń przenośnych
Swiatowej klasy drinki

Wyjatkowe miejsce z klimatem. Barmani serwuja bardzo oryginalne domowe infuzje i pyszne drinki... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 17 stycznia 2019
Marika9108
,
Sydney, Australia
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (196)
  
Recenzje (196)
Filtruj recenzje
196 wyniki
Oceny podróżnych
145
32
7
6
6
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
145
32
7
6
6
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 196 recenzji
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

W dniu wczorajszym wraz z przyjaciółmi wybraliśmy się do Klar, sporo pozytywnych opinii dlatego padło na to miejsce.Wystrój jest super, lokalizacja także.Wyglad karty nie powala jednak jest poprawny.Ceny jak w tego typu miejscach średnio 30zł za drinka.Drinki przyjaciółek były dobre jednak ja poprosiłam o pomoc przy wyborze i totalnie nie trafiło to w mój gust zostawiłam po spróbowaniu.Szkoda no miejsce samo w sobie jest bardzo urocze.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, Agnieszka P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: frenczz, Owner, Klar - Cocktail BarOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019

Pani Agnieszko, przykro nam, że udało się dopasować drinka. Prosimy o drugą szansę! Zapraszamy Panią na koktajl na nasz koszt - proszę o wiadomość na info@klarcocktailbar.com

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Do Klar trafiliśmy przypadkiem ze znajomymi zwiedzając Warszawe. Obsługa jest strasznie sympatyczna i jest tutaj mega klimat. Adam zrobił nam przepyszne drinki dla każdego trafione idealnie w gusta. Polecam spróbować własnoręcznie robione przez barmanów wódki smakowe, zwłaszcza polecam tą o smaku malinowo-kakaową. Napewno zawitamy tutaj następnym razem, serdecznie polecam

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, Danuta G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 stycznia 2019 z urządzeń przenośnych

Wyjatkowe miejsce z klimatem. Barmani serwuja bardzo oryginalne domowe infuzje i pyszne drinki. Rewelacja! Polecam!

Termin skorzystania z atrakcji: styczeń 2019
Dziękujemy, Marika9108
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

Polecam gorąco! Pyszny drink, najlepszy jakiego dotąd piłam, przemiła obsługa i świetna lokalizacja. Nie jest tanio, ale absolutnie warto!

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2018
Dziękujemy, An K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 czerwca 2018 z urządzeń przenośnych

Dobra lokalicja w samym centru miasta.
Moderny styl baru lubie bary w takim stylu
Bardzo mila obsluga ,
Mimo takiego malego baru widzialam sporo obslugi a to wielki plus
Polecam

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2018
Dziękujemy, jacquelinedubiel
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji