Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pyszne gruzińskie miejsce w sercu Warszawy.”
Restauracja Rusiko — recenzja

Restauracja Rusiko
Nr 34 wśród 3 682 Restauracje (Warszawa)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 4 USD - 16 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 24 sierpnia 2019

Doskonałe miejsce na pyszną podróż smaków. Przez żołądek do samego serca tradycyjnej Gruzji. Wyśmienite dania, cudownie podane i przyprawione. Doskonałe wino. Największy plus - perfekcyjna, profesjonalna obsługa. Bardzo chętnie odwiedzę to miejsce ponownie, z rodziną i przyjaciółmi spędzicie tam cudowny czas.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, juliaannagorska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RusikoRestauracja, Kierownik ds. PR, Restauracja RusikoOdpowiedź udzielona 25 sierpnia 2019

Serdecznie dziekujemy za tak mile slowa,to nas jeszcze bardziej motywuje do lepszej pracy:)Do zobaczenia!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (366)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

5 z 9 wśród 366 recenzji

Zrecenzowano 22 sierpnia 2019

Prawdopodobnie najciekawsza wersja gruzińskiej kuchni na zachód od Kaukazu! Autorskie dania szefa kuchni to nowoczesne wariacje na temat kanonu gruzińskiego ucztowania. Dzieci po powrocie z wakacji w Gruzji zażyczyły sobie haczapui i chinkali w Rusiko, twierdząc że smakują lepiej niż dobrze znane orginały. Charyzmatyczni właściciele, domowa atmosfera, świetnie dopasowane wina i kreatywne menu, (nie tylko mięsne) w świetnej lokalizacji. O wieeele więcej niż po prostu restauracja. Polecam na małą i dużą ucztę:)

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, Wojtek G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RusikoRestauracja, Kierownik ds. PR, Restauracja RusikoOdpowiedź udzielona 25 sierpnia 2019

Serdecznie dziekujemy za recenzje i zapraszamy ponownie:)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 17 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobre jedzenie. W głównej sali nie było miejsca, więc przenieśli nas do sali dywanowej. Ładne dywany dawali super nastrój. Jedzenie było pyszne.

Termin wizyty: sierpień 2019
2  Dziękujemy, natalkatrips
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RusikoRestauracja, Kierownik ds. PR, Restauracja RusikoOdpowiedź udzielona 17 sierpnia 2019

Serdecznie dziekujemy i do zobaczenia:)!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 15 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Wszystko w tej restauracji mi się podoba: wystrój, wspaniała obsługa, potrawy, trunki. Warte swej ceny:) Bardzo chętnie tu wracam.

Termin wizyty: sierpień 2019
1  Dziękujemy, wybrednabestia
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RusikoRestauracja, Kierownik ds. PR, Restauracja RusikoOdpowiedź udzielona 16 sierpnia 2019

Serdecznie dziekujemy za docenianie naszej pracy:)Do zobaczenia!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Rusiko to klimatyczna restauracja z pysznym gruzińskim jedzeniem. BARDZO miła obsługa i przepyszne gruzińskie wino! Polecam:)

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, adriannakr
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RusikoRestauracja, Kierownik ds. PR, Restauracja RusikoOdpowiedź udzielona 19 lipca 2019

Serdecznie dziekujemy i zapraszamy ponownie:)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restauracja Rusiko — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Warszawa, Mazowieckie
Warszawa, Mazowieckie
 

Byłeś(-aś) w Restauracja Rusiko? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem