Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Urodziny w Santorinii”

Santorini Tawerna Grecka
Nr 83 wśród 3 677 Restauracje (Warszawa)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 9 USD - 18 USD
Kuchnie: Grecka
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Rodziny z dziećmi
Opcje wyżywienia: Obiad, Rezerwacje
Zrecenzowano 6 września 2019 z urządzeń przenośnych

Polecam tę restaurację. Wnętrze jest bardzo ładnie urządzone, obsługa miła i pomocna. Jedzenie podają przepyszne w dosyć dużych porcjach. Organizują różne atrakcje jak muzyka grecka na żywo i taniec zorby. Bardzo przyjemnie spędzony czas.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, martalank
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Santorinikregliccy, Manager, Santorini Tawerna GreckaOdpowiedź udzielona 7 września 2019

Dziękujemy bardzo !!! :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (186)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

6 z 10 wśród 186 recenzji

Zrecenzowano 16 sierpnia 2019

Smacznie, klimatycznie, wakacyjnie... Jakbym się przeniosła na grecką wyspę. Uwielbiam. Chodzę rzadko, bo niestety daleko ode mnie :-(

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Be W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 11 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Dobre jedzonko :) smaczne, porcje nie za duże. Można pójść po pić. Ostatnio przy dłuższej po siadówce wyjechały 2 dania. Sezonowe plus kebab :)

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, 239arkadiuszl
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Santorinikregliccy, Manager, Santorini Tawerna GreckaOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2019

Dziękujemy . Ten kebab to grecki gyros :)
Pozdrawiamy

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 sierpnia 2019

Zamówiłem talerz owoców morza na wynos (mieszkam obok) i okazał się strzałem w 10tke. Wszystko pyszne i pięknie ułożone. Pare lat temu byłem niezbyt zadowolony z tej restauracji natomiast obecnie widzę, że znów wróciło wszystko na wysoki poziom. Polecam serdecznie (nawet wygląd restauracji wewnątrz się mocno poprawił)

Termin wizyty: lipiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, mikewo0
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Santorinikregliccy, Manager, Santorini Tawerna GreckaOdpowiedź udzielona 8 sierpnia 2019

Dziękujemy bardzo za mile słowa , robimy wszystko aby nasi goście byli zadowoleni i najedzeni :)
Pozdrawiam.MP

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 29 czerwca 2019

Restauracja Santorini przypomina te w Grecji. Lokalizacja oraz wejście do restauracji jest trochę odpychające, na szczęście wnętrze restauracji jest dużo bardziej przyjemne. Zamówiliśmy greckie wino- Retsina (bardzo dobre) oraz burgera jagnięcego i rybę- kurek czerwony oraz zupę cytrynową. Dania były smaczne, sałatka mogłaby mieć mniej oleistego sosu, frytki w burgerze mogłyby być zastąpione jakimś innym dodatkiem, a zupa bardziej przyprawiona i bez marchewki (w obecnej wersji smakuje jak zupka dla niemowlaka). Desery pyszne.
Ogólnie restauracja, którą można polecić. Nie była to najlepsza restauracja, w której byliśmy, ale wizytę zaliczamy do udanych.

Termin wizyty: czerwiec 2019
Dziękujemy, Dorota R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Santorinikregliccy, Kierownik, Santorini Tawerna GreckaOdpowiedź udzielona 25 lipca 2019

Dziękujemy bardzo :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Santorini Tawerna Grecka — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Warszawa, Mazowieckie
Warszawa, Mazowieckie
 
Warszawa, Mazowieckie
 

Byłeś(-aś) w Santorini Tawerna Grecka? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem