Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Wspaniałe jedzenie, perfekcyjna obsługa, cudowna atmosfera”
Zielony Niedźwiedź — recenzja

Zielony Niedźwiedź
Nr 142 wśród 3 544 Restauracje (Warszawa)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 6 USD - 47 USD
Kuchnie: Polska
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Kuchnia miejscowa
Opcje wyżywienia: Ogródek, Rezerwacje
Okolica: Śródmieście Północne
Opis: Kafe Zielony Niedźwiedź to warszawska restauracja, w której gotuje się tak jakby wojny nie było. Tak wyglądałaby kulinarna stolica środkowej Europy, gdyby nie została zniszczona ani przez bomby ani przez komunizm. Wszystko co najlepsze, podane w prosty sposób i oryginalna karta win z przewagą win węgierskich. Codziennie aktualizowane menu a w nim między innymi kaukaskie szaszłyki, ryby i owoce morza z Portugalii, genialne mięsa z małych polskich hodowli i delikatesowe półki. Tu dowiesz się wszystkiego o potencjale kulinarnym Polski.
Zrecenzowano 11 grudnia 2019

Miałam przyjemność , razem z prawie 40 - osobową grupą , 1,5 tygodnia temu gościć w restauracji Zielony Niedźwiedź. Zostaliśmy wspaniale przyjęci. Jedzenie było przepyszne. Grupę stanowili goście z całego świata o różnych gustach kulinarnych. Wszyscy wyszli z kolacji bardzo zadowoleni. Obsługa gości wspaniała, profesjonalnie i z uśmiechem. Bardzo dziękuję.

Termin wizyty: listopad 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Ania_M111
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Jan Mateusz B, Właściciel, Zielony NiedźwiedźOdpowiedź udzielona 12 grudnia 2019

To była dla nas prawdziwa radość gościć Państwa! Kuchnia to nasz język porozumiewania się i staramy się mówić po polsku tak, aby zrozumieli nas ludzie z różnych stron świata. Serdecznie dziękujemy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (221)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

22 z 26 wśród 221 recenzji

Zrecenzowano 3 grudnia 2019

Fantastyczne jedzenie. W każdym daniu czuć i doskonały wyselekcjonowany produkt, mistrzowską rękę i wyobraźnię szefa kuchni! Super atmosfera, skromny ale elegancki wystrój, miła obsługa. Świetne miejsce. Z pewnością będę wracać.

Termin wizyty: wrzesień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Lady_Boni
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Jan Mateusz B, Właściciel, Zielony NiedźwiedźOdpowiedź udzielona 5 grudnia 2019

NIezwykle nam przyjemnie, że docenia Pani starania Wojciecha Deresa. A klimat budują wszystcy Goście wraz z Panią. Dziękujemy! Do zobaczenia!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 grudnia 2019

Świetny polik wołowy i świetnie dobrane wino. Obsługa bardzo miła. Idealne miejsce na romantyczną kolację.

Termin wizyty: listopad 2019
Dziękujemy, dareks600
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Jan Mateusz B, Właściciel, Zielony NiedźwiedźOdpowiedź udzielona 2 grudnia 2019

Polik cieszy się ostatnio szczególnym powodzeniem, a z natury "domaga się" wina. Bardzo dziękujemy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 grudnia 2019

Znakomita kuchnia, miła obsługa, dzięki czemu spędziliśmy przyjemnie czas i wrócimy tu na pewno, niebawem

Termin wizyty: grudzień 2019
1  Dziękujemy, Mnbccxzhfd
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Jan Mateusz B, Właściciel, Zielony NiedźwiedźOdpowiedź udzielona 2 grudnia 2019

My również z przyjemnością zobaczymy Państwa znowu - dziękujemy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 listopada 2019

W zasadzie nic nie brakuje tej restauracji. Jest kameralna, panuje tam spokojna, dość intymna atmosfera, serwowana jest doskonała polska kuchnia, obsługa pracuje na wysokim poziomie, a sam lokal jest przyjemnie ukryty w małym parku w pobliżu PKP Powiśle, skąd bo wyśmienitej kolacji można udać się na sympatyczny spacer nad pobliską Wisłę. Miejsce niewątpliwie godne polecenia.

Termin wizyty: grudzień 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
2  Dziękujemy, 637dawidk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Jan Mateusz B, Właściciel, Zielony NiedźwiedźOdpowiedź udzielona 1 grudnia 2019

Bardzo dziękujemy! A dobrą atmosferę tworzą przede wszystkim nasi Goście - serdecznie zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Zielony Niedźwiedź — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Warszawa, Mazowieckie
 
Warszawa, Mazowieckie
Warszawa, Mazowieckie
 

Byłeś(-aś) w Zielony Niedźwiedź? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem