Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Polecam😁”
Ave! Pizza — recenzja

Ave! Pizza
Nr 259 wśród 3 502 Restauracje (Warszawa)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 12 USD - 38 USD
Kuchnie: Włoska, Pizza
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 30 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Świetna pizza, ciasto mogą cienkie, składniki pierwsza klasa, super obsługa, lokal czysty, fajny klimat...gorąco polecam

Termin wizyty: marzec 2019
Dziękujemy, Aniagdynia79
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (115)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 115 recenzji

Zrecenzowano 22 marca 2019

Bardzo dobre włoskie pizze i calzone. Od kilku lat trzymają równy poziom. Jedna z najlepszych pizzerii w Warszawie jakie znamy.

Termin wizyty: marzec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, radcaminister
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 6 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Trafiliśmy tu przez przypadek, po wizycie w Centrum Kopernika. Doskonała pizza i canelloni. Kawa i deser też były super. Polecam!

Termin wizyty: marzec 2019
Dziękujemy, Aneta K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 20 lutego 2019

Pizzeria została nam polecona podczas podróży po Włoszech. Popijając winko, poznaliśmy kolegów człowieka, który kiedyś pracował w Ave! Pizza.
Za namową odwiedziliśmy po powrocie do kraju...
To jest jak teleportacja do Włoch :) Nie ma lepszej!

Termin wizyty: luty 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, micha_s756
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 17 lutego 2019

Po przeczytanych wczesniejszych recenzjach spodziewalem sie pizzy mega gwiazdy nr 1 w Warszawie . Niestety bardzo slabo , ciasto nie za bardzo produkty na pizzy tez slabe . Moze zle trafilem , ale raczej nie wrocimy . Nie wiem skad te 5 gwiazdek . Pozdrawiam . Martin

Termin wizyty: styczeń 2019
Dziękujemy, Marek C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Ave! Pizza — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Warszawa, Mazowieckie
 
Warszawa, Mazowieckie
Warszawa, Mazowieckie
 
Warszawa, Mazowieckie
Warszawa, Mazowieckie
 

Byłeś(-aś) w Ave! Pizza? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem