Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 593)
Filtruj recenzje
2 593 wyniki
Oceny podróżnych
1 198
1 047
253
65
30
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 198
1 047
253
65
30
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
7 z 12 wśród 2 593 recenzji
Zrecenzowano: 6 września 2019 z urządzeń przenośnych

Hilton - to brzmi zacnie. Podróżuję dość często i staram się wybierać różne hotele znanych marek. Tym razem padło na Hampton by Hilton. 3* hotel w centrum Warszawy. W sumie jedyny sensowny w momencie mojego przyjazdu, czyli w przededniu wizyty Mikea Pencea i innych możnych tego świata.
Lokalizacja? Zaraz za Mariottem, 5 minut od Warszawy Centralnej.
Sam hotel ciekawy, recepcja na 1 piętrze. Frontdesk stanowiła Polka i zapewne pan z Indii albo okolic. Mega sympatyczni.
Pokój na 16 piętrze z widokiem na miasto. W pokoju wygodne łóżko, tv i pusty kieliszek z dopiskiem - napełnimy! Tylko kup pan coś :)
Do pokoju dostałem voucher na „welcome drinka”.
Szkoda, że w łazience taki kran dziwny, ale ok.
Czysto, schludnie.
Śniadanie - smaczne z całkiem sensownym wyborem dań.
Już wiem czemu 90% gości mówiło po angielsku - oni są wierni sieciom i wiedzą gdzie nocować.
Polecam!

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż w pojedynkę
Dziękujemy, Bartosz_9216
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HbH1974, Dyrektor generalny, Hampton by Hilton Warsaw City CentreOdpowiedź udzielona 9 września 2019

Witam serdecznie,

dziekuje za tak ile komentarze dotyczace jakosci/ zadowolenia z pobytu w naszym hotelu.

Milo jest nam czytac, ze starania i praca wywoluja tak pozytywne emocje i komentarze.

Zaprasamy ponownie

Jacek Jasinski
Dyrektor Generalny

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 września 2019

To nie mój pierwszy pobyt w tym hotelu, za każdym razem obsługa jest na wysokim poziomie. Pokoje czyste i wygodne. Pościel czysta i przyjemna, bardzo wygodne szerokie łóżko. W upalne dni schronienie w chłodzie klimatyzowanego pokoju.

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Hampton
Dziękujemy, solech456530
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HbH1974, Dyrektor generalny, Hampton by Hilton Warsaw City CentreOdpowiedź udzielona 9 września 2019

Witam serdecznie,

dziekuje za komentarze pozostawione na tej stronie, lojalnosc to naszej marki i ciepla slowa:)

Ciesze sie, ze ponowny pobyt byl udany i zapraszamy ponownie:)!

Pozdrowienia ze slonecznej Warszawy

Jacek Jasinski
Dyrektor Generalny

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel służył nam jedynie jako baza noclegowa niemniej jednak - świetna miejscówka, czyste i schludne pokoje, profesjonalna i miła obsługa oraz pyszne i różnorodne śniadania. Plusem jest parking podziemny (auto odprowadzane i wyprowadzane jest przez pracownika hotelu).
Z czystym sumieniem polecam !

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, madzialena-d88
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HbH1974, Dyrektor generalny, Hampton by Hilton Warsaw City CentreOdpowiedź udzielona 5 września 2019

Witam,

dziekuje bardzo!!!!!

Lubie ten tytul "jestem na tak":):):)

Zapraszamy ponownie

Jacek Jasinski
Dyrektor Generalny

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Ocena lekko na wyrost, bo hotel odbiega nieco od hiltonowego standardu :/ Recepcja na pierwszym pietrze. Niewielki pokoj. Reszta okej. Bardzo rozbudowane śniadania na plus. Warto, przy okazyjnej cenie za pokój.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, jacekpodroznik
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019

Jeden z bardzo wielu hoteli w centrum Warszawy.
Minusem jest bardzo drogi parking. Nawet wynajmując apartament za 800 zł nie mamy go w cenie pobytu.

Pokój czysty, niewielki. Duże lustro, mały TV, wygodne, wysokie łóżko, fotel, sekretarzyk, krzesło.
Łazienka z przesuwnymi, szklanymi drzwiami - wg mnie jest to mało komfortowe.
W łazience prysznic. Kosmetyki hotelowe w dozownikach. Odżywka do włosów, szampon, żel pod prysznic, mydło, balsam do ciała.
Brak kapci hotelowych, brak szlafroków (chyba, że nie znalazłam).
W porze śniadania przy windach robi się zator, ale to raczej normalne przy tak dużych hotelach.
Śniadanie różnorodne, gofry, jajecznica z prawdziwych jajek, dobrej jakości produkty.
Soki, woda, owoce. Mały wybór słodkości, niesmaczna kawa.

Lokalizacja (blisko do stacji metra) jest dużym plusem tego hotelu.

Wieczorem w barze hotelowym bałagan, stoliki nie były sprzątane na bieżąco - stało na nich mnóstwo pustych butelek. Toaleta przy barze hotelowym bardzo brudna.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Alicja P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji