Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 592)
Filtruj recenzje
2 592 wyniki
Oceny podróżnych
1 197
1 047
253
65
30
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 197
1 047
253
65
30
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
13 z 18 wśród 2 592 recenzji
Zrecenzowano: 13 sierpnia 2019

Przybyłem do hotelu Hampton by Hilton Warsaw City Centre 13 sierpnia, ok godz. 17:30. Recepcjonista oświadczył, że moja rezerwacja została anulowana z powodu problemów z kartą kredytową. W rezerwacji był zapis "płatne na miejscu w hotelu". Chciałem zapłacić gotówką, oznajmiono, pokoi wolnych brak. Byłem z dzieckiem, przyjechaliśmy z Lublina. Moja rezerwacja była zrobiona ok. 3 m-cy temu. Bardzo często korzystam z hoteli podróżując po Polsce i zagranicą. Nigdy nie spotkałem się z tak skandalicznymi standardami. Zostałem okłamany i narażony na dodatkowe koszty w poszukiwaniu noclegu. Zajrzałem do mojej poczty, był mail nadany z hotelu o godzinie 16:46 (13 sierpnia) o anulowaniu rezerwacji, czyli ok. 45 min. przed przybyciem do hotelu. O godzinie 20:30 wszedłem na stronę rezerwacyjną Hotelu, oraz na portale rezerwacyjne booking. com, hotels.com. Wszędzie były wolne pokoje w Hampton by Hilton Warsaw City Centre . Czuję się okłamany, standardy pracownika recepcji są skandaliczne. Oczekuję przeprosin i zadośćuczynienia. Hotelu nie polecam. Jedna gwiazdka to wymóg serwisu, ja bym odjął wszystkie gwiazdki za ten sposób obsługi klientów.

Termin pobytu: sierpień 2019
1  Dziękujemy, lubliniak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HbH1974, Dyrektor generalny, Hampton by Hilton Warsaw City CentreOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019

Dzien Dobry,

dziekuje bardzo za Pana komentarz.

Rozumiem Pana niezadowolenie dotyczace rezerwacji w naszym hotelu.
Prosze jednak zwrocic uwage na fakt, ze rezerwacja byla zrobiona jak "bezzwrotna" - tzn karta podana na stronie jest obciazona natychmiast i nie ma prawa zmiany rezerwacji - z drugiej strony otrzymuje Pan znizke od 10 do 15% od normalnej ceny.

Niestety karta podana przez Pana byla nieaktywna.

Z wyrazami szacunku

Jacek Jasinski
Dyrektor Generalny

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 sierpnia 2019

Urokliwy dość nowy hotel umiejscowiony w dobrej lokalizacji bo w ścisłym centrum miasta,gdzie wszędzie jest blisko i dobrze skomunikowane.
Bardzo czysty i nowy hotel z nie za dużymi pokojami,ale bardzo czyste i schludne,najważniejsze za przystępną cenę jak w samym centrum miasta.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, KJastrzebska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HbH1974, Dyrektor generalny, Hampton by Hilton Warsaw City CentreOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019

Witam serdecznie,

dziekuje za opinie i super, ze pobyt u nas byl tak udany:)

Zapraszam ponownie

Jacek Jasinski
Dyrektor Generalny

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 sierpnia 2019

Był to już mój drugi pobyt w tym hotelu, który bardzo polecam. Obsługa jest bardzo miła i pomocna. Pokoje są czyste i bardzo przestronne. Pyszne śniadanie oferowane w dobrych godzinach, bardzo szeroki wybór, od owoców po różne mięsa.

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Hampton
Dziękujemy, Clomoon
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HbH1974, Dyrektor generalny, Hampton by Hilton Warsaw City CentreOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019

Witam serdecznie,

dziekuje za opinie i super, ze pobyt u nas byl tak udany:)

Zapraszam ponownie

Jacek Jasinski
Dyrektor Generalny

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 lipca 2019

Czysto miła obsługa świetna lokalizacja smaczne śniadania pokoje przyjemnie urządzene łaziwnki czyste przestronne podziemny parking cicho spokojnie
Serdecznie polecam ten hotel
Z pewnością tu wrócę w przyszłości

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Hampton
Dziękujemy, mkolib742569
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Fajny hotel w przypadku ceny do 300 zł. Zameldowanie niby od 15.00 realnie odbyło się o 16.00, więc bardzo słabo w porównaniu do podobnych hoteli, które meldują już o 14.00, śniadania w miarę dobre, wybór jest, oczywiście duży plus za gofry, pokój bardzo fajny, nowoczesny, przestronny (Queen Family Room with city view) z nietuzinkowym widokiem z 17 piętra na wieżowce Warszawy (nocą jeszcze lepszy), lecz brak minilodówki to duży minus, a klimatyzacja działa dosyć słabo. Łazienka czysta i nowa. Lokalizacja bardzo dobra, w biznesowym centrum Warszawy. Warto pamiętać że hotel nie posiada basenu. Ogólnie polecam ale z ceną do 300 zł, jeżeli zarezerwujecie z większą to stosunek ceny do jakości wypada dosyć słabo tym bardziej że ma 3 gwiazdki. Hotel nie więcej niż na 1 noc.

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, DAVID566522
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HbH1974, Dyrektor generalny, Hampton by Hilton Warsaw City CentreOdpowiedź udzielona 15 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

great! thank you very much for your comments.

I really appreciate your feedback and will share it with my Team:)

The air must be circulated in the room otherwise it will be sticky - so some gravitation air movement will be always.

Hope to see you again soon

Jacek Jasinski
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji