Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Warszawa
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (2 610)
Filtruj recenzje
2 610 wyniki
Oceny podróżnych
1 485
838
190
56
41
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 485
838
190
56
41
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
7 z 12 wśród 2 610 recenzji
Zrecenzowano: 13 sierpnia 2019

zupełnie nieadekwatny serwis do proponowanej ceny. Goście traktowani są jak plankton. Nikt nie nadzoruje jakości obsługi . Ma się wrażenie, że goście przeszkadzają, a ich życzenia są przeszkodą dla zaliczenia dniówki

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Hilton Hotels & Resorts
Dziękujemy, witoldrammel
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hilton_Warsaw, Assistant to General Manager, Hilton Warsaw Hotel & Convention CentreOdpowiedź udzielona 14 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Many thanks for taking the time to post your feedback.

We have also taken good note of your comments regarding services which you felt were missing such. Apologies for any inconvenience caused.

We hope to be able to welcome you back to the Hilton Warsaw in the future.

With best regards,

Mateusz Adamski
Assistant to General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 sierpnia 2019

Gorąco polecam, poza dwoma incydentami związanymi z obsługą hotelową, pobyt był na najwyższym poziomie.
Polecam Państwu z czystym sercem, w szczególności śniadania, które są wykonywane z wysokiej jakości produktów ! :)

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Hilton Hotels & Resorts
Dziękujemy, sbetko806940
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hilton_Warsaw, Assistant to General Manager, Hilton Warsaw Hotel & Convention CentreOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for staying with us and for posting your comments.

We have taken note of the more critical points and will follow up on these comments.

Our guests’ feedback is most valuable tool in our constant improvement.

We look forward to welcoming you back in the future.

Kind regards,

Mateusz Adamski
Assistant to General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 sierpnia 2019

Z okazji urodzin taty postanowiliśmy wybrać się na weekend do Warszawy i skorzystać z oferty Hiltona. Jako uczestnik programu HHonors mogę śmiało powiedzieć, że czułem się w pełni dopieszczony - od zameldowania aż po sam wyjazd z hotelu.

Hotel znajduje się niedaleko linii metra M2 (Rondo Daszyńskiego), tuż przy placu Europejskim, gdzie można znaleźć liczne restauracje a nawet kino letnie.

Recepcja jest nie tylko sprawna, ale też bardzo zaangażowana - to jeden z nielicznych hoteli, w którym zostałem rozpoznany i powitany po nazwisku! Wielkie podziękowania dla Pani Magdaleny za tak spersonalizowane podejście do gościa. Dzięki statusowi HHonors otrzymałem przepiękny pokój na wysokim piętrze, z którego roztaczał się wspaniały widok na Warszawę. Wszystko jak zwykle dopięte na ostatni guzik - czysto, wygodnie i miło.

Hotel oferuje również pokoje z dostępem do saloniku executive lounge - warto sobie na niego pozwolić, ponieważ dzięki temu w cenie można zjeść smaczne śniadanie, a wieczorem wypić drinka i skorzystać z oferty dań ciepłych i zimnych. Pokoje executive oferują również duże łazienki z osobnym prysznicem i wanną a także wygodnymi szlafrokami. W hotelu znajduje się również strefa spa z dużym basenem, sauną i jacuzzi.

Obsługa jest miła i uczynna, szczególnie recepcja i załoga executive lounge starają się zawsze pomóc i uczynić pobyt niezapomnianym - co w moim przypadku udało się doskonale.

Na pewno będę wracał do tego hotelu!

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Mateusz Z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hilton_Warsaw, Assistant to General Manager, Hilton Warsaw Hotel & Convention CentreOdpowiedź udzielona 8 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for your positive comments on this website and I wanted to personally respond and thank you.

Your observations and opinions are appreciated and we were delighted to hear that your stay lived up to your expectations and was representative of our high Hilton standards.

Many thanks for staying with us at the Hilton Warsaw and please feel invited to revisit us whenever you are next in Warsaw.

Kind regards,

Mateusz Adamski
Assistant to General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 lipca 2019

Hilton Warsaw bardzo dobrze położony hotel w centrum miasta. Dobry dojazd blisko metro tramwaj autobus. Dojazd do lotniska dworca PKP max kilkadziesiąt minut. W hotelu super kuchnia dobrze wyposażona siłownia fajne pokoje. Polecam.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Hilton Hotels & Resorts
Dziękujemy, Edward G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hilton_Warsaw, Assistant to General Manager, Hilton Warsaw Hotel & Convention CentreOdpowiedź udzielona 29 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Your positive comment is wonderful to read and much appreciated! We are so happy to see that we manage to meet your expectations is so many areas and you are generally very happy with the facilities and service and of course the onsite fitness centre!

We are very much looking forward to your next visit.

Best regards,

Mateusz Adamski
Assistant to General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 lipca 2019

Hotel godny polecenia. Lokalizacja w centrum biznesowym Warszawy. Bardzo fajna strefa Fitness-Spa (basen, jacuzzi na duży plus). Nieco słabiej oceniam business lounge - powinien być dłużej otwarty, z większą ilością przekąsek. Cena mogłaby być nieco niższa

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Hilton Hotels & Resorts
Dziękujemy, Michał K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hilton_Warsaw, Assistant to General Manager, Hilton Warsaw Hotel & Convention CentreOdpowiedź udzielona 24 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Many thanks for sharing your feedback of the Hilton Warsaw with other travellers. We are very happy to hear that you enjoyed the hotel’s location, the comfort of our accommodations and the service of our staff.

We are delighted to hear you would like to return to our hotel and we very much look forward to that.

With best regards,

Mateusz Adamski
Assistant to General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji