Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 085)
Filtruj recenzje
1 087 wyniki
Oceny podróżnych
655
306
82
25
19
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
655
306
82
25
19
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
16 z 21 wśród 1 087 recenzji
Zrecenzowano: 9 września 2019

Komfortowo i przyjemnie!!!! :):):) Polecam pobyt w hotelu Hilton Hotel & Conference Centre Warsaw. Obsługa miła i uprzejma.
Miło i wspaniale. Smacznie i wysoki wybór smakwitych śniadań i potraw i ciast !

Termin pobytu: wrzesień 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z DoubleTree by Hilton
Dziękujemy, agapkopelc
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Joanna M, Guest Relations Manager, DoubleTree by Hilton Hotel & Conference Centre WarsawOdpowiedź udzielona 10 września 2019

Droga Agapkopelc,

Serdecznie dziękujemy za czas poświęcony na pozostawienie tak pozytywnej recenzji po Twoim pobycie w naszym hotelu.
Zapraszamy ponownie w przyszłości!

Pozdrawiam,
Joanna Miadzielec
Brand Performance & Guest Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 września 2019

Hotel bardzo fajny , dobry pokój , łazienka z kabiną i wanną , super śniadania bardzo dobry wybór , kuchnia restauracyjna również wyśmienita . Kameralny basen wraz z saunami z którego chętnie korzystaliśmy. Polecam hotel nawet osobą wybrednym.

Termin pobytu: wrzesień 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z DoubleTree by Hilton
Dziękujemy, mariuszkrzyzanek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Joanna M, Guest Relations Manager, DoubleTree by Hilton Hotel & Conference Centre WarsawOdpowiedź udzielona 9 września 2019

Drogi Mariuszkrzyzanek,

Bardzo dziękujemy za komentarz!
To była przyjemność gościć Cię w naszym hotelu i zapraszamy ponownie w niedalekiej przyszłości.

Pozdrawiam,
Joanna Miadzielec
Brand Performance & Guest Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 września 2019

Bardzo fajny hotel z bardzo dobrze rozbudowanym zapleczem ( basen, sauna, siłownia).

Posiada duży ogród. W jednej z części hotelu znajduje się plac zabaw dla dzieci.

Świetne śniadanie.

Ładnie urzadzone pokoje ;)

Termin pobytu: wrzesień 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z DoubleTree by Hilton
Dziękujemy, Marek K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Joanna M, Guest Relations Manager, DoubleTree by Hilton Hotel & Conference Centre WarsawOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Drogi Marku K,

Bardzo dziękujemy za miły komentarz i zapraszamy ponownie w niedalekiej przyszłości!

Pozdrawiam,
Joanna Miadzielec
Brand Performance & Guest Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019

W mojej opinii najlepszy hotel jaki można wybrać w Warszawie, czy to do wypoczynku lub pracy. Świetna lokalizacja oraz dbałość o każdy szczegół przez pracowników obiektu. Polecam z Gdańska Wojciech Słomiński.

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z DoubleTree by Hilton
Dziękujemy, WSlominski
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Już kilka razy mieliśmy konferencje w tym hotelu i chętnie tu wracam. Jedzenie nie porywa ale jest w czym wybierać to tak jak w większości hoteli. Pokoje ładne, czyste, wygodne łóżka. obsługa uprzejma, ogólne wrażenie pozytywne, polecam.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, Dagmara1987
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji