Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (146)
Filtruj recenzje
146 wyniki
Oceny podróżnych
63
53
22
4
4
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
63
53
22
4
4
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 146 recenzji
Zrecenzowano 12 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

Hotel w spokojnej i cichej okolicy. Otoczony lasem. Standard hotelu na wysokim poziomie. Pokoje i łazienki czyste i schludne. Klimatyzacja. Śniadanie dobre i duży wybór. Do centrum Warszawy 25 minut i tylko to jest minusem. Polecam.

Data pobytu: sierpień 2018, podróż z rodziną
Dziękujemy, 77777max77777
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel_Boss_Warszawa, Kierownik ds. PR, Boss HotelOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2018

Bardzo dziękujemy za recenzję i za wszystkie miłe słowa. Cieszymy się, że standard hotelu, pokój oraz śniadanie odpowiadały Państwu.
Serdecznie zapraszamy do ponownych odwiedzin w Hotelu Boss***.
Życzymy przy okazji miłego dnia,
Zespół Hotelu Boss***

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 10 sierpnia 2018

Pobyt na jedną noc. Hotel bardzo przyjemny. Pokój komfortowy, czysty, dobrze wyposażony, wszystko czego potrzeba. Obsługa sympatyczna i pomocna. Duży plus za komputery dostępne dla gości oraz miejsca do siedzenia w ogrodzie. Jedzenie w restauracji smaczne, bufet śniadaniowy bardzo dobry. Polecam

  • Data pobytu: czerwiec 2018, podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, WojciechS1940
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel_Boss_Warszawa, Kierownik ds. PR, Boss HotelOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2018

Bardzo dziękujemy za maksymalną ocenę i rekomendację.
Jest nam ogromnie miło, że pobyt w Hotelu Boss*** spełnił Pana oczekiwania. Zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 sierpnia 2018

Cicho, spokojnie, trochę w klimacie "poza Warszawą", obsługa fantastyczna, zarówno na recepcji, jak i w restauracji. Jedzenie bardzo smaczne. Pokoje przyzwoite, czyste i przyjemne. Nie ma problemu z parkowaniem. Kilka dużych sal konferencyjnych, organizacja spotkań biznesowych bez zarzutu. Obok klimatyczna karczma z możliwością organizacji dowolnej imprezy na około 200 osób. Miejsce biznesowo godne polecenia.

Data pobytu: listopad 2017
1  Dziękujemy, Aneta Z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel_Boss_Warszawa, Kierownik ds. PR, Boss HotelOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2018

Bardzo dziękujemy za opinię. Przykładamy ogromną wagę zarówno do obsługi naszych Gości indywidualnych, jak i do organizacji wszelkiego typu spotkań biznesowych. Jest nam zawsze niezmiernie miło, gdy nasi Goście doceniają nasz profesjonalizm. Dziękujemy za rekomendację i zapraszamy ponownie. Miłego dnia!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

W hotelu boss pierwszy raz byłem jakieś 12 lat temu. Zawsze jestem miłe zaskoczony. Oczywiście moje oczekiwania są typowo biznesowe.
Sala szkoleniowa czysta i dobrze przygotowana. Zawsze przybory do pracy na swoim miejscu. Piloty są tam gdzie powinny być. Wszystko gra.

Jedzenie jak na taki hotel, naprawdę smaczne.

Data pobytu: lipiec 2018, podróż służbowa
Dziękujemy, marcinrenduda
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel_Boss_Warszawa, Kierownik ds. PR, Boss HotelOdpowiedź udzielona 6 sierpnia 2018

Bardzo dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że nasze zaplecze konferencyjne Panu odpowiadało. Dziękujemy też, że powraca Pan do Hotelu Boss*** - jest nam zawsze miło widzieć ponownie naszych Gości. Informujemy również, że hotel jest na bieżąco odświeżany i modernizowany - dbamy, aby nas Goście czuli się komfortowo.
Zapraszamy ponownie - zarówno w celach biznesowych, jak i indywidualnie.
Życzymy dobrego dnia, Zespół Hotelu Boss***

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 12 czerwca 2018 z urządzeń przenośnych

Organizacja konferencji na poziomie najlepszych ośrodków w kraju, jedzenie pyszne, obsługa sympatyczna i życzliwa. Pokoje czyściutkie i miłe. Jeśli ktoś kieruje się zdjęciami umieszczonymi na stronach o hotelu to miło się rozczaruje, bo rzeczywistości jest zdecydowanie lepsza. Do tego dochodzi fajne położenie. Polecam

Data pobytu: czerwiec 2018, podróż służbowa
Dziękujemy, Joanna S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel_Boss_Warszawa, Kierownik ds. PR, Boss HotelOdpowiedź udzielona 14 czerwca 2018

Pani Joanno,

Bardzo dziękujemy za recenzję i wszystkie miłe słowa. Cieszymy się ogromnie, że nasz hotel przypadł Pani do gustu. Przykładamy ogromną wagę do organizacji wszelkich wydarzeń - biznesowych, czy też dla Gości indywidualnych. Jest nam jednak zawsze bardzo miło, gdy Klient powraca do nas z taką opinią.

Zapraszamy ponownie i życzymy miłego dnia!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji