Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 127)
Filtruj recenzje
1 127 wyniki
Oceny podróżnych
612
421
68
15
11
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
612
421
68
15
11
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 1 127 recenzji
Zrecenzowano 4 tygodnie(-i) temu

Miły pobyt. Bezpłatny transfer z lotniska. Czyste pokoje. Bardzo dobrze działający internet. Smaczne śniadanie. Duży wybór. Każdy może coś wybrać coś dla siebie, nawet ci najbardziej wybredni. I ulubione rzez moją żonę gofry, które można zrobić sobie samemu. Jedyny minus to - słuchać startujące samoloty. W Hampton by Hilton w Gdański, który jest bliżej lotniska samolotów nie słychać

  • Data pobytu: wrzesień 2018, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Hampton
Dziękujemy, jaroslaw1901
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MatthieuC888, Dyrektor generalny, Hotel Hampton by Hilton Odpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu

Witam serdecznie Panie Jaroslaw1901,

przede wszystkim dziękuję Panu bardzo za wybór naszego hotelu Hampton by Hilton Warsaw Airport. Tym samym chciałbym podziękować za Pana komentarz nawiązujący do Pana pobytu u nas.
Serdecznie Pana przepraszam za hałas spowodowany startującymi samolotami.

Z nadzieją gościć Pana jeszcze nieraz w naszym hotelu
Łączę wyrazu szacunku

Matthieu Carrour
Zastępca Dyrekotra Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 29 sierpnia 2018

Bardzo dobry hotel.Pokoje i lazienka swieca czystoscia.Personel przemily i uprzejmny.Pyszne sniadania i super kawa.Bardzo wygodne lozka.Goraco polecam.Parking dla gosci hotelowych moglby byc bezplatny.

  • Data pobytu: sierpień 2018, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Hampton
Dziękujemy, kciesl807199
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Matthieu C, Dyrektor generalny, Hotel Hampton by Hilton Odpowiedź udzielona 29 sierpnia 2018

Witam serdecznie,

cieszymy się, że pobyt w naszym hotelu Hampton by Hilton Warsaw Airport pozostawił dobre wrażenia.
Zapraszamy ponownie do skorzystania z naszych usług.


Pozdrawiam i życzę udanego popołudnia.

Matthieu Carrour
Zastępca Dyrektora Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 sierpnia 2018

Dobra lokalizacja, pokoje w bardzo dobrej kondycji - ręczniki rzeczywiście wydają się być dość cienkie aczkolwiek w porównaniu do innego hotelu tego brandu nie były chociaż postrzępione. Restauracja poprawna aczkolwiek nic wyszukanego, obsługa na śniadaniu szybko uzupełniała braki i błyskawicznie sprzątała stoliki. Miła obsługa Front Desku, ciepłe i dobre śniadanie. Polecam! :)

  • Data pobytu: sierpień 2018, podróż służbowa
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, bartosz34
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Matthieu C, Dyrektor generalny, Hotel Hampton by Hilton Odpowiedź udzielona 27 sierpnia 2018

Witam serdecznie szanowny Panie Bartoszu,

cieszymy się bardzo, że pobyt w naszym hotelu Hampton by Hilton Warsaw Airport pozostawił dobre wrażenia.
Mam nadzieję, że będziemy mieli przyjemność gościć Pana jeszcze nie raz.


Pozdrawiam serdecznie i życzę wspaniałego tygodnia.

Matthieu CARROUR
Zastępca Dyrektora Hotelu
Hampton by Hilton Warsaw Airport

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 21 sierpnia 2018

Hotel na dobrym poziomie . Pokoje schludne , czyste . Myśle , ze cena adekwatna do warunków jak i miasta a to tez ma lekki wpływ . Obsługa na poziomie dobrym . Śniadania smaczne , spora możliwość wyboru potrawy . Polecam

  • Data pobytu: sierpień 2018, podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Hampton
Dziękujemy, sprees315209
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Matthieu C, Dyrektor generalny, Hotel Hampton by Hilton Odpowiedź udzielona 24 sierpnia 2018

Witam serdecznie,

Cieszymy się, że pobyt w naszym hotelu Hampton by Hilton Warsaw Airport pozostawił dobre wrażenia.
Zapraszamy ponownie do skorzystania z naszych usług.


Pozdrawiam serdecznie i życzę wspaniałego weekendu.

Matthieu CARROUR
Zastępca Dyrektora Hotelu
Hampton by Hilton Warsaw Airport

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 20 sierpnia 2018

A dobra lokalizacja. Pokoje standardowe, nic wyszukanego. Czysto. Niskiej jakości ręczniki. Bardzo słaba obsługa hotelowa. Śniadania zupełnie bez serwisu. Trzeba samemu sobie przynieść do stołu wszystko, od widelcow, soli, chusteczek, przez jedzenie po cukier do kawy. Stoły są gole, kiedy przychodzi się na śniadanie. Także nikt nie odbiera brudnych naczyń. Obsługa bardzo dobrze się bawi w swoim gronie, mniej interesuje gośćmi.

  • Data pobytu: sierpień 2018, podróż w pojedynkę
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Hampton
Dziękujemy, fnowos688600
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Matthieu C, Dyrektor generalny, Hotel Hampton by Hilton Odpowiedź udzielona 24 sierpnia 2018

Witam serdecznie,

Przede wszystkim, chciałbym podziękować za wybór naszego hotelu Hampton by Hilton Warsaw Airport jak i za czas poświęcony na podzielenie się opinią na temat pobytu w naszym hotelu.
Standardem śniadań w hotelach marki Hampton by Hilton jest bufet samoobsługowy, a sztućce i nakrycia są dostępne na bufecie.
Jeśli chodzi o serwis, to sytuacja którą Pan opisał nie powinna mieć miejsca, za co bardzo Pana przepraszam. Nasi pracownicy mają obowiązek na bieżąco sprzątać brudne naczynia ze stołów i przede wszystkim dbać o Gości tak, aby czuli się jak u siebie w domu.
Pragnę Pana zapewnić, że dołożymy wszelkich starań aby poprawić jakość naszej obsługi.

Mam nadzieję, że mimo opisanych sytuacji zaufa Pan nam jeszcze raz w przyszłości i będziemy mieli szansę udowodnić wysoki standard świadczonych przez nas usług.

Jeszcze raz, w imieniu pracowników i moim własnym przepraszam Pana.

Z wyrazami szacunku

Matthieu CARROUR
Deputy General Manager
Hampton by Hilton Warsaw Airport

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji