Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Wonderful food”
Thai Thai — recenzja

Thai Thai
Reserve a table
2
pt., 27.11
20:00
LUB
Get food delivered
Nr 98 wśród 3 558 Restauracje (Warszawa)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 9 USD - 27 USD
Kuchnie: Tajska
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Spotkania biznesowe
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Prywatny posiłek, Rezerwacje
Okolica: Śródmieście Północne
Zrecenzowano 13 września 2019

Byłem dwukrotnie w Thai Thai I za każdym razem przywitało mnie starannie przyrządzone potrawy. Świeże, doskonale przyprawione z bogatym smakiem. Bardzo polecam.

Termin wizyty: wrzesień 2019
1  Dziękujemy, Sławomir Ł
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ThaiThaiRestaurants, Kierownik ds. PR, Thai ThaiOdpowiedź udzielona 17 września 2019

Panie Sławomirze, dziękujemy za recenzję i miłe słowa. Bardzo nas cieszy, kiedy nasi Goście doceniają naszą ciężką pracę. Zapraszamy na kolejną wizytę do Thai Thai!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (428)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

45 z 49 wśród 428 recenzji

Zrecenzowano 12 września 2019 z urządzeń przenośnych

Wystrój lokalu na duży +, bardzo miła i kulturalna obsługa, a teraz przejdźmy do sedna: na przystawkę zamówiliśmy chrupiące roladki z krewetkami i chrupiące kalmary - 5/5, ale pad thai przebił wszystkie które jadłem, poezja smaku :). Na deser świeże mango, taki deser mógłbym jeść codziennie... na pewno wrócimy do Was. Dziękujemy

Termin wizyty: sierpień 2019
1  Dziękujemy, Weder86
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ThaiThaiRestaurants, Kierownik ds. PR, Thai ThaiOdpowiedź udzielona 17 września 2019

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się że chcą Państwo do nas wracać, to najlepsze co zawsze możemy usłyszeć od naszych Gości. Do zobaczenia w Thai Thai!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 2 września 2019 z urządzeń przenośnych

Klimatyczna restauracja tajska. Piękny wystrój. Bardzo dobra zupa kokosowa z kurczakiem. Sympatyczne miejsce na spotkanie z przyjaciółmi.

Termin wizyty: wrzesień 2019
1  Dziękujemy, Beata J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ThaiThaiRestaurants, Kierownik ds. PR, Thai ThaiOdpowiedź udzielona 17 września 2019

Dziękujemy za pozytywną opinię! Zapraszamy również do spróbowania innych zup z naszej karty oraz starannie przygotowanych dań głównych i deserów. Zapraszamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 2 września 2019

Byłam w tym miejscu już kolejny raz. Przepyszne jedzenie, miła atmosfera, profesjonalna i miła obsługa. Z chęcią wracam w to miejsce

Termin wizyty: wrzesień 2019
2  Dziękujemy, Niceblondynka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ThaiThaiRestaurants, Kierownik ds. PR, Thai ThaiOdpowiedź udzielona 17 września 2019

Dziękujemy za tak miłe słowa! Cieszymy się że nasi Goście chętnie do nas wracają. Zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 sierpnia 2019

Przepyszne połączenie smaków. Rewelacyjny tajski sos PAD MED MA MUANG. Ciekawy smak lodów kokosowych. Bardzo miła obsługa.

Termin wizyty: sierpień 2019
1  Dziękujemy, ilo_bach
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ThaiThaiRestaurants, Kierownik ds. PR, Thai ThaiOdpowiedź udzielona 28 listopada 2019

Bardzo dziękujemy za przemiłe słowa. W restauracji Thai Thai staramy się tworzyć coraz to nowsze i zaskakujące połączenia smaków. Cieszymy się, że wizyta u nas w restauracji spowodowała tyle pozytywnych emocji. Zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Thai Thai — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Warszawa, Mazowieckie
Warszawa, Mazowieckie
 
Warszawa, Mazowieckie
 

Byłeś(-aś) w Thai Thai? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem