Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Świetne miejsce w centrum Warszawy”
Thai Thai — recenzja

Thai Thai
Reserve a table
2
niedz., 29.11
20:00
LUB
Get food delivered
Nr 98 wśród 3 558 Restauracje (Warszawa)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 9 USD - 27 USD
Kuchnie: Tajska
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Spotkania biznesowe
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Prywatny posiłek, Rezerwacje
Okolica: Śródmieście Północne
Zrecenzowano 2 września 2019

Byłam w tym miejscu już kolejny raz. Przepyszne jedzenie, miła atmosfera, profesjonalna i miła obsługa. Z chęcią wracam w to miejsce

Termin wizyty: wrzesień 2019
2  Dziękujemy, Niceblondynka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ThaiThaiRestaurants, Kierownik ds. PR, Thai ThaiOdpowiedź udzielona 17 września 2019

Dziękujemy za tak miłe słowa! Cieszymy się że nasi Goście chętnie do nas wracają. Zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (428)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

48 z 52 wśród 428 recenzji

Zrecenzowano 25 sierpnia 2019

Przepyszne połączenie smaków. Rewelacyjny tajski sos PAD MED MA MUANG. Ciekawy smak lodów kokosowych. Bardzo miła obsługa.

Termin wizyty: sierpień 2019
1  Dziękujemy, ilo_bach
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ThaiThaiRestaurants, Kierownik ds. PR, Thai ThaiOdpowiedź udzielona 28 listopada 2019

Bardzo dziękujemy za przemiłe słowa. W restauracji Thai Thai staramy się tworzyć coraz to nowsze i zaskakujące połączenia smaków. Cieszymy się, że wizyta u nas w restauracji spowodowała tyle pozytywnych emocji. Zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 8 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Niejednokrotnie byliśmy gośćmi tej restauracji, smak, wykonanie, delikatność oraz przyprawienie dań zawsze jest na najwyższym poziomie. Szczególnie polecam:
- kaczkę w czerwonym curry!!!
- wieprzowinę na chrupko na przystawkę
- wieprzowinę w sosie z czarnego pieprzu

Termin wizyty: sierpień 2019
1  Dziękujemy, PatRadomski
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ThaiThaiRestaurants, Kierownik ds. PR, Thai ThaiOdpowiedź udzielona 28 listopada 2019

Bardzo cieszymy się, że wizyta w naszej restauracji wywołała tyle pozytywnych emocji. Potrzeby naszych Gości, jak i atmosfera w lokalu są dla nas na pierwszym miejscu. Mamy nadzieję, że będą Państwo nas częściej odwiedzać. Zapraszamy serdecznie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 sierpnia 2019

Pyszne jedzenie, obsługa zawsze miła i niepowtarzalny wystrój. Jedno z niewielu miejsc gdzie chętnie wracam.

Termin wizyty: czerwiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, KatarzynaaN
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ThaiThaiRestaurants, Kierownik ds. PR, Thai ThaiOdpowiedź udzielona 28 listopada 2019

Bardzo cieszymy się, że wizyty u nas wywołują tyle pozytywnych emocji. w restauracji Thai Thai dbamy o jakość podawanych potraw, profesjonalną obsługę oraz wspaniałą atmosferę, Zapraszamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 28 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Na podstawie kilkunastu wizyt- Bardzo ladny, elegancki wystroj, najlepsze tajskie jedzenie w Warszawie, chociaz ceny wysokie. Czasem zdazaja sie wpadki z obsluga, ale rzadko.

Termin wizyty: lipiec 2019
2  Dziękujemy, Ajgi
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ThaiThaiRestaurants, Kierownik ds. PR, Thai ThaiOdpowiedź udzielona 28 listopada 2019

Dziękujemy za przemiłe słowa. Bardzo cieszymy się, że wizyty u nas w restauracji wywołują tyle pozytywnych emocji. W restauracji Thai Thai najważniejsze dla nas są potrzeby Gości i ich satysfakcja. Zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Thai Thai — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Warszawa, Mazowieckie
Warszawa, Mazowieckie
 
Warszawa, Mazowieckie
 

Byłeś(-aś) w Thai Thai? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem