Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Spotkanie ”
Restauracja Moonsfera — recenzja

Restauracja Moonsfera
Nr 904 wśród 3 254 Restauracje (Warszawa)
Zakres cen: 4 USD - 19 USD
Kuchnie: Europejska
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Rezerwacje
Opis: Restauracja i catering Moonsfera zlokalizowana jest na dachu Centrum Olimpijskiego w Warszawie. Jakość, smak i reputacja to wynik wieloletniej pracy zespołu prowadzonego przez Jarka Uścińskiego – pierwszego kucharza prowadzącego własną restaurację w Warszawie. W menu łączymy najciekawsze smaki świata i cudowną Polską kuchnię dawną która 300 lat temu równa była francuskiej. Restaruacja z ilością miejsc do 120 zasiadana, cała powierzchnia cocktailowo z dwoma tarasami do 350 osób W budynku Centrum Olimpijskiego zasiadane do 330 , teatralnie 400, cocktialowo wieczorowo do 1000 osób. Plus teren zielony przyległy do imprez plenerowych. Ulokowana na 6 piętrze Centrum olimpijskiego z cudownym tarasem pełnym zieleni i własnych hodowli ziół. CIEKAWOSTKI I ATRAKCJE: W KAŻDĄ NIEDZIELĘ podczas brunchu w godz. 12:00 – 16;00 kącik dla dzieci a w nim opiekunka profesjonalna oraz bezpłatne warsztaty kulinarne właśnie dla najmłodszych. Rodzice spożywają a Dzieci cieszą nauką i nowymi smakami. Co tydzień nowa promocja tematyczna zawsze związana z porą roku. Mamy na dachu wędzarnię oraz grille więc od przekąski po desery dymem muskamy niemal wszystkie atrakcje smakowe. Moonsfera przygotowuje i jak mówi szef Jarek Uściński „zmyśla” dania z prostej przyczyny - Lubią Ludzi. W dorobku Moonsfery są cateringi nie tylko w kraju. Dzień polski w Londynie podczas Igrzysk, Promocję Sportu w Monte Carlo i wiele innych niezwykłych wydarzeń. Moonsfera to także pokazy i warsztaty kulinarne. Wielkie gale i ekskluzywne garden party. Niezwykła popularnością cieszą się przygotowywane przez Moonsferę premiery produktowe i cateringi tematyczne. Zależnie od oczekiwać tematem może być kształt, wiodący smak czy kolor. Promuje naturalne produkty, nie wspiera się tzw” jedzeniem w proszku”. Owszem nowe techniki jak sous vide czy elementy kuchni molekularnej jak azot dają wiele przyjemności a Gościom nowe doznania tak dla oka jak i zmysłu smaku. Menu Moosnfery odnosi się do tradycji polskiego produktu co w połączeniu z kreatywnością Kucharzy daje świetne smaki w restauracji i niezwykłe oferty cateringowe. Lubują się w poznawaniu nowych i obcych produktów. Traktują kuchnię jak pisarz pisanie - poznają możliwie wiele smaków żeby tworzyć nowe ku uciesze Gości. Lokalizacja jest ogromnym atutem dla Gości oczekujących oprócz pysznego menu niezwykłej atmosfery i doznań. Szef firmy Jarosław Uściński nie kryje że on - to zespół, dlatego każdy moment wykorzystują na zdobywanie wiedzy wraz załogą która jest współtwórcą sukcesu Moonsfery.
Zrecenzowano 9 czerwca 2017 z urządzeń przenośnych

Świetne miejsce na spotkanie biznesowe lub randkę. Widok z dachu na Warszawę jest bardzo przyjemny, obsługa robi świetną robotę, a jedzenie jest na prawdę przepyszne. Stek z polędwicy doskonale przygotowany:) mega pozytyw :)

Dziękujemy, 418dawidm
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: cookpro, Właściciel, Restauracja MoonsferaOdpowiedź udzielona 11 czerwca 2017

Witam serdecznie. Bardzo dziękuje w imieniu swoim i Załogi. Obiecujemy stale dbać o jakość. TO nie mój biznes ale sposób na życie- Jestem kucharzem i najważniejsza jest dla mnie jakość jedzenia jakimi karmimy naszych Gości.
Pozdrawiam i zapraszam
Jarek Uściński

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (38)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

10 z 14 wśród 38 recenzji

Zrecenzowano 5 maja 2017 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobre jedzenie i super obsługa. Carpaccio i stek wołowy bardzo dobre. Plusem jest menu dla dzieci. Najmłodsi tez mogli cos dla siebie wybrać. Widok, który rozciąga się z restauracji jest niesamowity. Polecam i na pewno sie jeszcze tam wybiorę.

Dziękujemy, Excursion647709
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: cookpro, Właściciel, Restauracja MoonsferaOdpowiedź udzielona 11 maja 2017

Witam serdecznie, Dziękujemy za miłe słowa - niebawem pogoda pozwoli na ugoszczenie Państwa na naszym tarasie. Zapraszam więc ponownie. Jarek Uściński

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 27 kwietnia 2017 z urządzeń przenośnych

Trochę dziwne miejsce przez kotary mające, niby, zapewnić anonimowość/prywatność gościom ale dające, przynajmniej mnie, odczucie raczej buduaru niż restauracji. Mimo to jeśli jeśli chce się spotkać z kimś z pierwszych stron sportowych mediów, to zawsze kogoś się zobaczy, jeśli się dotrze przed 13/14 lub w dniach posiedzeń zarządu PKO'lu. Po 15 spotkać klienta raczej trudno.
Jedzenie ok. Obsługa bez zarzutu. Toaleta czysta i widok za oknem fajny.
Polecam dla lubiących sport, a właściwie chcących zobaczyć, "na żywo" sportowych celebrytów i tych, którzy chcieliby nimi zostać

Dziękujemy, 566rajmunds
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: cookpro, Szef Kuchni i Restauracji, Restauracja MoonsferaOdpowiedź udzielona 11 maja 2017

Dziękujemy za miłe słowa. Firanki faktycznie mogą budzić dwojakie odczucia ale gdy są uniesione - miejsce przed zmrokiem staje się nazbyt przestronne czego też nie lubią Goście.
Może wymyślę podczas planowanego retuszu coś pomiędzy:). Dziękujemy i zapraszamy -Jarek Uściński - Szef Moonsfery

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 kwietnia 2017

Fantastycznie spędzony czas z rodziną w niedzielne popołudnie. Pyszne jedzenie, carpaccio wołowe rolowane najlepsze w życiu, żona zachwalała czarne tagliatelle, następnie halibut i pierś kaczki - miodzio!!! Kącik zabaw dla najmłodszych z miłą Panią opiekunką również na duży plus. Obsługa bardzo miłą i pomocna pomimo sporej ilości gości. Na koniec trzeba wspomnieć o tarasie, który jest niewątpliwie jednym z najciekawszych miejsc na spędzenie czasu przy dobrym posiłku. Polecam!

    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, pnamyzs
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: cookpro, Szef kuchni i właściciel, Restauracja MoonsferaOdpowiedź udzielona 10 kwietnia 2017

Witam serdecznie. Dziękuję w imieniu swoim i Załogi. Juz niebawem nowe pomysły w kąciku dla Dzieci i wreszcie nowy taras. Z tym co kocham czyli Grill, prawdziwe BBQ - zapraszam smacznie, Jarek Uściński

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 lutego 2017

Stolik w Moonsferze zarezerwowałam jakieś dwa tygodnie temu, w ramach spóźnionych walentynek (wiedziałam, że nie zdołamy ich świętować czternastego) :) Ogólne wrażenie bardzo dobre, jedyny minus to obsługa, kelner nie zostawiła nam dodatkowej karty ani do alkoholi, ani do dań głównych :(

    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, kshilal
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: cookpro, Szef kuchni, Restauracja MoonsferaOdpowiedź udzielona 21 lutego 2017

Witam serdecznie, dziękuję za recenzję. Faktycznie dziś prawdziwego kelnera prawie nie ma. Mamy jednak nowe osoby i z dnia na dzień stają się lepsze. Dziekuję i zapraszam, Jarek Uściński

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restauracja Moonsfera — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Warszawa, Mazowieckie
Warszawa, Mazowieckie
 
Warszawa, Mazowieckie
Warszawa, Mazowieckie
 

Byłeś(-aś) w Restauracja Moonsfera? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem