Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Warszawa
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“Wspaniały wieczór”

AïOLI Cantine Bar Café Deli
Nr 145 wśród 3 684 Restauracje (Warszawa)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 3 USD - 16 USD
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Lunch, Po godzinach, Śniadanie, Rezerwacje
Opis: AïOLI to jedna z najjaśniejszych gwiazd na mapie stołecznej gastronomii. W industrialnym, ale ciepłym wnętrzu intensywny rytm miasta spotyka się ze świeżą i prostą południową kuchnią, której symbolem jest sos aioli- jeden z najprostszych i najstarszych sosów na naszym kontynencie. Z otwartej na salę kuchni wychodzą charakterystyczne dla AïOLI potrawy: śniadania, przekąski, sałaty, sadwiche, pasty, burgery i pizze. Szefowie kuchni regularnie zaskakuje sezonową, spontaniczną kuchnią. Każdego wieczoru gra tu DJ dzięki czemu lokal tętni życiem niczym najpopularniejsze kantyny miast Europy.
Zrecenzowano 13 września 2019

Wczoraj spędziliśmy tutaj wspaniały czas. Gorąco polecam. My na pewno jeszcze tu wrócimy. Było super

Termin wizyty: wrzesień 2019
1  Dziękujemy, Gabrysia M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AïOLI C, Social Media Specialist, AïOLI Cantine Bar Café DeliOdpowiedź udzielona 16 września 2019

Cześć Gabrysia, jest nam super miło, dzięki wielkie za miłe słowa! Czekamy, aż do nas wrócicie, do zobaczenia ❤️

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (1 751)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

42 z 46 wśród 1 751 recenzji

Zrecenzowano 13 września 2019

Doskonale miejsce, miłe przywitanie przez menadżera Pana Adama, który z sympatią nas przywierał i doradził jakie restauracja ma specjały Późniejsza obsługa również bez zarzutów. Jedzenie świetne

Termin wizyty: wrzesień 2019
1  Dziękujemy, AleksandraT393
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AïOLI C, Social Media Specialist, AïOLI Cantine Bar Café DeliOdpowiedź udzielona 16 września 2019

Cześć, mega cieszymy się, że Ci się u nas podobało! Pochwały przekazujemy Adamowi, a Ciebie zapraszamy częściej ❤️

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 13 września 2019

Daje mega okejke. Jedzenie boskie, obsługa mega pozytywna. Spędziłam bardzo miły wieczór i jeszcze nie raz odwiedze ten lokal.

Termin wizyty: wrzesień 2019
1  Dziękujemy, Ania P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AïOLI C, Social Media Specialist, AïOLI Cantine Bar Café DeliOdpowiedź udzielona 16 września 2019

Cześć, dzięki wielkie za opinię, jest nam mega miło! Pochwały lecą do naszego teamu, wpadaj do nasz częściej ❤️

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 13 września 2019

Klimatyczne miejsce, sympatyczna obsługa, chilloutowa muzyka, dobre jedzenie, i pozytywny manager Adam - miło spędzony czas w gronie znajomych. Polecam na śniadanie jak i na wieczór ♥️

Termin wizyty: wrzesień 2019
1  Dziękujemy, KamilaP660
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AïOLI C, Social Media Specialist, AïOLI Cantine Bar Café DeliOdpowiedź udzielona 16 września 2019

Wow, super cieszymy się, że Ci się u nas podobało! Wielkie dzięki za miłe słowa, przekazujemy do naszego teamu, wpadaj częściej ❤️

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 13 września 2019

Świetnie nie zobowiązujące miejsce na mapie Warszawy. Doskonała obsługa. I rewelacyjne drinki.
Managerka pani Agnieszka Anioł bardzo pomocna.
Będę wracał ❤️❤️❤️

Termin wizyty: wrzesień 2019
1  Dziękujemy, SebastianR2359
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AïOLI C, Social Media Specialist, AïOLI Cantine Bar Café DeliOdpowiedź udzielona 16 września 2019

Hej, wielkie dzięki za opinię, mega cieszymy się, że Ci się u nas podobało! komplement leci do Agnieszki, wbijaj do nasz częściej ❤️

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

AïOLI Cantine Bar Café Deli — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w AïOLI Cantine Bar Café Deli? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem