Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Delicious”

AïOLI Cantine Bar Café Deli
Nr 142 wśród 3 680 Restauracje (Warszawa)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 3 USD - 15 USD
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Lunch, Śniadanie, Po godzinach, Rezerwacje
Opis: AïOLI to jedna z najjaśniejszych gwiazd na mapie stołecznej gastronomii. W industrialnym, ale ciepłym wnętrzu intensywny rytm miasta spotyka się ze świeżą i prostą południową kuchnią, której symbolem jest sos aioli- jeden z najprostszych i najstarszych sosów na naszym kontynencie. Z otwartej na salę kuchni wychodzą charakterystyczne dla AïOLI potrawy: śniadania, przekąski, sałaty, sadwiche, pasty, burgery i pizze. Szefowie kuchni regularnie zaskakuje sezonową, spontaniczną kuchnią. Każdego wieczoru gra tu DJ dzięki czemu lokal tętni życiem niczym najpopularniejsze kantyny miast Europy.
Zrecenzowano 5 września 2019

Krótko i na temat:

- super miejsce
- fajna obsługa
- przystępne ceny
- super smaczne śniadania
- calkiem dobre lunches (mnie osobiście nie przypadły do gustu: chłodnik owocowy i zupa owocowa :) .. ale to mnie :) salatki smaczne i burgery także.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, AndrewWojFil
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AïOLI C, Social Media Specialist, AïOLI Cantine Bar Café DeliOdpowiedź udzielona 9 września 2019

Cześć, bardzo dziękujemy za miłe słowa, wpadaj do nas częściej ❤️

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (1 752)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

54 z 58 wśród 1 752 recenzji

Zrecenzowano 30 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Świetne miejsce, dobra muzyka, fajne jedzenie, uprzejma obsługa - przyjemnie spędzony czas ze znajomymi ♥️

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, 557paulinak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Przepyszna, bardzo klimatyczna restauracja w cudownej stolicy! Wspaniale jedzenie oraz drinki. Koniecznie trzeba tam wpasc bedac w poblizu! :)

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, glitterandfood
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Staliśmy na skrzyżowaniu i był wybór: Makuś lub coś innego. Padło na „coś innego”, a w tym przypadku na znane Aioli. Bez problemu dostaliśmy stolik dla 4, dokonaliśmy szybkiego wyboru i o dziwo za długo nie czekaliśmy na realizację zamówienia. Burgery trochę małe, smaczne, ale nie urywające żadnej części ciała - po prostu poprawne i nic więcej. Dodatki do burgera - też nie za dużo. Wystrój przyjemny. Zdziwienie było przy płatności bo „nie rozdzielamy rachunków” a szkoda bo proste liczenie, każdy z 4 miał to samo. Czegoś zabrakło w tym słynnym miejscu. Renoma która krąży pocztą pantoflową trochę wyprzedza jakość lokalu. Czy warto odwiedzić? Tak, ale fajerwerków nie można się spodziewać.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, 681kacperh
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AïOLI C, Social Media Specialist , AïOLI Cantine Bar Café DeliOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019

Cześć, dzięki wielkie za opinię, wszystkie Twoje uwagi przekazujemy do naszego teamu, mamy nadzieję, że kiedyś jeszcze do nas wpadniesz

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 21 sierpnia 2019

Wspaniałe śniadania za 1zł do kawy, naprawdę super pomysł.
Szkoda, że na lunche często podawane jest zupełnie coś innego, niż było napisane w ofercie. Dodatkowo niemiła i niezainteresowana klientem obsługa na minus.

Termin wizyty: lipiec 2019
    • Wartość
    • Jedzenie
Dziękujemy, adamfadam
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Joanna P, Social Media Specialist , AïOLI Cantine Bar Café DeliOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019

Cześć, dzięki wielkie za opinię, jest nam przykro, że Twoja wizyta u nas nie była idealna Wszystkie Twoje uwagi przekazujemy do naszego teamu, mamy nadzieję, że dasz nam jeszcze szansę ❤️

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

AïOLI Cantine Bar Café Deli — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w AïOLI Cantine Bar Café Deli? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem