Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Wspaniały obiad urodzinowy”
Bouillon — recenzja

Bouillon
Nr 540 wśród 3 531 Restauracje (Warszawa)
Zakres cen: 8 USD - 16 USD
Kuchnie: Polska
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Rezerwacje
Opis: Akademia Smaku to Restauracja urokliwie usytuowana przy warszawskim Trakcie Królewskim . Wyrafinowane, przyjazne wnętrze i kameralny ogródek przypadną do gustu gościom ceniącym prostotę i elegancję. W karcie menu jest wiele smaków : przede wszystkim kuchnia polska , ale też włoska, francuska,. Tak smakuje nowoczesna kuchnia europejska. W karcie win zaś ciekawy i różnorodny wybór w dobrej ilości i w dobrej cenie. Stylowo, spokojnie i smacznie - to jest nasza filozofia istnienia.
Zrecenzowano 19 czerwca 2016

Urocze miejsce na spotkanie z przyjaciółmi.
Spokojne, z przyjemną muzyką w tle.
Profesjonalna obsługa.
Przepyszna kuchnia.
Polecam każdemu, kto w dzisiejszych czasach poszukuje miejsca, w którym bez krzykliwej muzyki chciałby dobrze zjeść i porozmawiać.

Termin wizyty: czerwiec 2016
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Beata K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Iwona G, Właściciel, BouillonOdpowiedź udzielona 21 czerwca 2016

Bardzo dziękuję za życzliwy odbiór.
Dla takich chwil warto się starać. Zapraszam nieustająco w każdych okolicznościach.
Iwona G.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (68)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

10 z 14 wśród 68 recenzji

Zrecenzowano 31 stycznia 2016

lokalizacja, wina, policzki wołowe boskie, obsługa, wolne miejsca w sobotę wieczorem :) niewielka przestrzeń, w miarę "intymnie"

Termin wizyty: styczeń 2016
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, stefandrzej
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Iwona G, Kierownik, BouillonOdpowiedź udzielona 1 kwietnia 2016

Szanowny Panie Andrzeju. Jest nam niezmiernie miło czytając takie opinie, jak napisana przez Pana. Czujemy się zmotywowani i gotowi do wkładania jeszcze więcej pracy i serca w rozwój Akademii Smaku. Dziękujemy i do zobaczenia.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 3 grudnia 2015

Odwiedziłam restaurację pewnego listopadowego wieczoru, zainteresowana kartą dań. Karta raczej krótka, ale konkretna. Wybór miejsca okazał się bardzo trafny :) Gustownie urządzona, kilka stolików, wspaniałe panoramiczne okna, przestronne i jasne wnętrze. Menu już w czasie czytania dostarcza przyjemności i intryguje. Chciałoby się spróbować wielu dań, choćby z ciekawości. Zdecydowałam się na Hamburgera z pieczonymi borowikami oraz karmelizowaną cebulką. Danie bardzo sprawnie i ładnie podane. Dopełnieniem pysznej wołowiwny był niepowtarzalny smak tryflowych frytek. Doskonała jakość produktów.
Obsługa bardzo miła, dolewała nam przez cały czas wodę jak i poleciła świetne wino. Duży plus za deser, sernik Akademii Smaku gdzie najwieksze wrażenie wywarł na mnie mus owocowy.
Z czystym sumieniem polecam ten lokal!

Termin wizyty: listopad 2015
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, MagdziulaS
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 21 listopada 2015 z urządzeń przenośnych

Polecam wszystkim Akademie Smaku na biznesowy lunch. Wspaniała miła i profesjonalna obsługa a dodatkowo pyszne jedzenie. Tak smacznej i soczystej gesiny nie jadłam nigdy, ani moi zaproszeni goście. Po obfitym i pięknie podanym obiedzie deser rozpieścił nasze podniebienia. A spotkanie zakończyło się pomyślnie .

Termin wizyty: listopad 2015
Dziękujemy, Joanna S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 listopada 2015

Przypadkiem trafiłam do tego uroczego miejsca. Zamówiłam hamburgera - wyjątkowo smaczny, mięso idealne, a dodatki m.in. ser pleśniowy idealnie komponowały. Na deser wybrałam tiramisu z wiśniami. Ale z góry zaznaczę, że wybór był bardzo trudny, bo wszystko było opisane smakowicie. Wspomniany deser nie za słodki, raj dla podniebienia! Atmosfera bardzo miła, kelnerka doradziła wino. Ogólnie kolację oceniam na 6! Nie chciało się wychodzić!!!! Wrócę na 100%!

Termin wizyty: listopad 2015
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, madziam181
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Iwona G, Właściciel, BouillonOdpowiedź udzielona 20 listopada 2015

Bardzo dziękujemy, to jest nagroda, sens naszych codziennych starań.
Jest tyle restauracji w Warszawie , tyle dobrych i bardzo dobrych ....bardzo chcemy być pomiędzy nimi. Pozdrawiam Panią serdecznie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Bouillon — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Warszawa, Mazowieckie
 
Warszawa, Mazowieckie
 
Warszawa, Mazowieckie
 

Byłeś(-aś) w Bouillon? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem