Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Jakość warta ceny”

Brooklyn Restaurant & Bar
Get food delivered
Nr 170 wśród 3 558 Restauracje (Warszawa)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 3 USD - 15 USD
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Śniadanie, Lunch, Po godzinach, Rezerwacje
Okolica: Śródmieście Północne
Opis: Witaj na Brooklynie Jesteśmy na rynku od 7 lat. Naszą wizytówką stały się burgery, które wg naszych Gości są najlepsze w mieście. Poza burgerami mamy w karcie jeszcze kilka bestsellerów, jak BUTCHERS CUT, czy MITO’S RIBS, które podbiły Wasze serca – zaraz po naszych burgerach. Jesteśmy miejscem, gdzie luz spotyka się z dobrym jedzeniem. Jesteśmy dla wszystkich tych, którzy chcą spędzić czas w niezobowiązującej atmosferze. Fani sportu mogą obejrzeć u nas najciekawsze wydarzenia sportowe, czy też posłuchać muzyki na żywo przy dobrym RYE WHISKEY !! Nasz zespół to ludzie pełni energii, pasji i doświadczenia. Nasze dania powstają z produktów najwyższej jakości, stawiamy na regionalność i sezonowość. Już niebawem zaprezentujemy Wam się w całkowicie nowej odsłonie.
Zrecenzowano 24 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Kolacja burgerowa dla rodziny 2+2 była smaczna, pożywna i odbyła się w miłej atmosferze. Obsługa kelnerska (męska) na wysokim poziomie. Panowie byli mili i uśmiechnięci. Ceny nie są niskie, ale jakość wołowiny usprawiedliwia ten mankament ;) Byliśmy zadowoleni i najedzeni. Zapewne wrócimy.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, 302micha_s
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (496)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

15 z 19 wśród 496 recenzji

Zrecenzowano 13 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Super klimat (wystrój, obsługa, muzyka i stare filmy) pyszne jedzenie, dobre kraftowe firmowe piwo i drinki - co tu więcej polecić?

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, sobosz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 8 czerwca 2019

Jedzenie na bardzo dobrym poziomie jednak kelner i jego obsługa pozostawiala wiele do życzenia. Bez dobrego serwisu żadna restauracja daleko nie zajdzie.

Termin wizyty: czerwiec 2019
1  Dziękujemy, Borsuczek31
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: FIKAdlagastronomii, Public Relations Manager, Brooklyn Restaurant & BarOdpowiedź udzielona 13 czerwca 2019

Dziękujemy za opinię. Oczywiście przekażemy wszystkie uwagi i mamy nadzieję, że kolejna wizyta w naszej restauracji będzie udana. Serdecznie zapraszamy :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 8 czerwca 2019

Jedzenie bardzo dobre, polecam szczególnie Burgery. Niestety obługa na słaby,m poziomie. Czekanie na kawę 15 min przy 4 osobach w knajpie to jakiś dramat.

Termin wizyty: czerwiec 2019
Dziękujemy, wasik88
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: FIKAdlagastronomii, Public Relations Manager, Brooklyn Restaurant & BarOdpowiedź udzielona 13 czerwca 2019

Dziękujemy za opinię. Przepraszamy za zaistniałą sytuację. Oczywiście przyjrzymy się czasowi oczekiwania. Cieszymy się jednak bardzo, że jedzenie spełniło Państwa oczekiwania. Mamy nadzieję, że kolejna wizyta będzie już na 5 gwiazdek.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Wieczorny wypad na mecz udał się doskonale. Super atmosfera, drinki, jedzenie no i oczywiście obsługa. Polecam.

Termin wizyty: maj 2019
Dziękujemy, PrimeDave
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: FIKAdlagastronomii, Kierownik ds. PR, Brooklyn Restaurant & BarOdpowiedź udzielona 9 maja 2019

Dzięki za polecenie! Bardzo nam miło :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Brooklyn Restaurant & Bar — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Warszawa, Mazowieckie
Warszawa, Mazowieckie
 
Warszawa, Mazowieckie
 

Byłeś(-aś) w Brooklyn Restaurant & Bar? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem