Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dobre sushi”
Art Sushi — recenzja

Art Sushi
Zamów online
Nr 86 wśród 3 683 Restauracje (Warszawa)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 30 USD - 69 USD
Kuchnie: Sushi
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 4 września 2019

Dobre Sushi, może nie wybitne, ale dobre. Także dobre dania kuchni azjatyckiej. Nie liczcie na długą i dobrą listę deserów. Niestety zmieniono wystrój, w tym oświetlenie, jest mało przytulnie, nastrój raczej zimny. Zgubił się też gdzieś miły manager.

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, Wojtek C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (110)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

15 z 19 wśród 110 recenzji

Zrecenzowano 2 września 2019

Uwielbiam tą restaurację, a fakt tak świetnej lokalizacji tym bardziej do mnie przemawia. Obsługa kelnerska na wysokim poziomie, pani pomogła mi wybrać danie, które oczywiście w 100% spełniło moje oczekiwania. Sushi pyszne- świeże i z dobrych składników. Polecam!

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, kasiapawlowskak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OskarTomczak, Kierownik ds. gości, Art SushiOdpowiedź udzielona 3 września 2019

Dziękujemy :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 sierpnia 2019

Uwielbiam tą restaurację. Jedzenie zawsze świeże, pięknie podane. Wystrój bardzo gustowny i klimatyczny. Naprawdę, chce się wracać!

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, wszymonw
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OskarTomczak, Kierownik ds. gości, Art SushiOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

Staramy się najlepiej, jak możemy.
Dziękujemy za pozytywną opinię i zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 29 sierpnia 2019

Na pewno odwiedzę to miejsce po raz drugi z moimi znajomymi, aby pokazać im tą cudowną restaurację. Obsługa bardzo miła, zainteresowana klientem.
Piękny wystrój. Moim zdaniem bardzo ekskluzywna restauracja w centrum Warszawy.

Termin wizyty: lipiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Maciej A
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OskarTomczak, Kierownik ds. gości, Art SushiOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

Niezwykle nam miło czytać takie wpisy :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 27 sierpnia 2019

Wspaniałe miejsce.
Wszystko pyszne i świeże najlepsze sushi, jakie jadłam. Obsługa bardzo sympatyczna, pomocna oraz dbająca o klienta.
Dbałość o każdy szczegół sprawia, że naprawdę chce się wracać.
Wpadnę do Was przy najbliższej możliwej okazji!

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, wojcikddorota
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OskarTomczak, Kierownik ds. PR, Art SushiOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

Dziękujemy bardzo :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Art Sushi — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Warszawa, Mazowieckie
Warszawa, Mazowieckie
 
Warszawa, Mazowieckie
Warszawa, Mazowieckie
 
Warszawa, Mazowieckie
 

Byłeś(-aś) w Art Sushi? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem