Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dobre sushi”
Art Sushi — recenzja

Art Sushi
Get food delivered
Nr 818 wśród 3 560 Restauracje (Warszawa)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 12 USD - 22 USD
Kuchnie: Sushi
Okolica: Śródmieście Południowe
Informacje o restauracji
Okolica: Śródmieście Południowe
Zrecenzowano 4 września 2019

Dobre Sushi, może nie wybitne, ale dobre. Także dobre dania kuchni azjatyckiej. Nie liczcie na długą i dobrą listę deserów. Niestety zmieniono wystrój, w tym oświetlenie, jest mało przytulnie, nastrój raczej zimny. Zgubił się też gdzieś miły manager.

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, Wojtek W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (117)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

24 z 28 wśród 117 recenzji

Zrecenzowano 27 sierpnia 2019

Wspaniałe miejsce.
Wszystko pyszne i świeże najlepsze sushi, jakie jadłam. Obsługa bardzo sympatyczna, pomocna oraz dbająca o klienta.
Dbałość o każdy szczegół sprawia, że naprawdę chce się wracać.
Wpadnę do Was przy najbliższej możliwej okazji!

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, wojcikddorota
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OskarTomczak, Kierownik ds. PR, Art SushiOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

Dziękujemy bardzo :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 15 lipca 2019

Jeśli chodzi o same potrawy, to lokal na pewno spełnia wymogi i można go nazwać dobrą opcją jeśli chodzi o kuchnię orientalną. Z tym że takich restauracji można znaleźć wiele, ta wyróżnia się swoim wyjątkowym klimatem. Wydaje mi się że sam wystrój i obsługa (która zawsze doradzi co wybrać) sporo do tego dodają.

Termin wizyty: lipiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, karolinka1235
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OskarTomczak, Kierownik ds. PR, Art SushiOdpowiedź udzielona 26 lipca 2019

Bardzo się staramy, żeby sprostać każdym wymaganiom.
Dziękujemy za komentarz i docenienie :)
Miłego dnia

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 lipca 2019

Ogólnie uwielbiam kulturę Japonii a co za tym idzie - również i jedzenie. Sporo zwiedziłam lokali z sushi w Warszawie, głównie te z centrum, dlatego mam porównanie. Art Sushi wrzuciłabym gdzieś do top 3 moich ulubionych ze względu na tradycyjnie przyrządzone potrawy, zwłaszcza sashimi

Termin wizyty: lipiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, moniczka234
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OskarTomczak, Kierownik ds. PR, Art SushiOdpowiedź udzielona 8 lipca 2019

Bardzo dziękujemy za wyczerpujący i miły komentarz :)
Zapraszamy ponownie

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Zdecydowanie polecam wszystkim sushożercą! Sushi naprawdę godne uwagi. Świeże i doskonale dobrane składniki. Bardzo miła obsługa. Generalnie w lokalu panuje bardzo przyjemna atmosfera.

Termin wizyty: maj 2019
Dziękujemy, Kamila M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Art Sushi — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Warszawa, Mazowieckie
Warszawa, Mazowieckie
 
Warszawa, Mazowieckie
Warszawa, Mazowieckie
 

Byłeś(-aś) w Art Sushi? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem