Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Warszawa
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“Fantastyczna Włoska restauracja”
Giovanni Rubino — recenzja

Giovanni Rubino
Nr 1 866 wśród 3 684 Restauracje (Warszawa)
Kuchnie: Włoska
Opis: Giovanni Rubino – restauracja z niemalże trzydziestoletnią tradycją. To idealne miejsce na spotkania w gronie przyjaciół, imprezy okolicznościowe lub kameralne imprezy firmowe. Zapraszamy na lunch, czarujący odpoczynek w naszym ogródku czy romantyczną kolację przy świecach. Zapewniamy doskonałe dania, desery, alkohole i szeroką gamę dobranych win. Oryginalne włoskie receptury, sosy własnej produkcji, najwyższej jakości pasty, mięsa i pizza na cienkim cieście, przyciągają prawdziwych entuzjastów smaków słonecznej Italii. Wszystkie dania przygotowywane są na oczach gości w otwartej kuchni.
Informacje o restauracji
Opis: Giovanni Rubino – restauracja z niemalże trzydziestoletnią tradycją. To idealne miejsce na spotkania w gronie przyjaciół, imprezy okolicznościowe lub kameralne imprezy firmowe. Zapraszamy na lunch, czarujący odpoczynek w naszym ogródku czy romantyczną kolację przy świecach. Zapewniamy doskonałe dania, desery, alkohole i szeroką gamę dobranych win. Oryginalne włoskie receptury, sosy własnej produkcji, najwyższej jakości pasty, mięsa i pizza na cienkim cieście, przyciągają prawdziwych entuzjastów smaków słonecznej Italii. Wszystkie dania przygotowywane są na oczach gości w otwartej kuchni.
Zrecenzowano 4 tygodnie(-i) temu

Świetna lokalizacja z fantastyczna kuchnią do tego niesamowicie miła i pomocna obsługa p.Justy bardzo sympatyczna i znająca się na włoskich specjałach, doradzi i pomoże wybrać danie według upodobania gości, szczególnie polecam Ravioli, na pewno tam wrócę i polecę z czystym sumieniem każdemu kto szuka smacznej kuchni w sercu Warszawy.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Artur K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GiovanniRubino90, Responsabile relazioni con la clientela, Giovanni RubinoOdpowiedź udzielona 3 tygodnie(-i) temu

Witamy,

Cieszymy się bardzo, że spodobała się Panu nasza restauracja. Dziękujemy bardzo i zapraszamy ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (250)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 250 recenzji

Zrecenzowano 12 września 2019

Obsługa mega miła , jedzenie bardzo smaczne i cudowna atmosfera. Jeżeli będziecie w Warszawie serdecznie polecam

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Guendalina C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GiovanniRubino90, Responsabile relazioni con la clientela, Giovanni RubinoOdpowiedź udzielona 17 września 2019

Pani Guendalino,

Dziękujemy bardzo za opinię. Cieszymy się bardzo, że sprostaliśmy Pani oczekiwaniom. Zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 10 września 2019

Doskonałe dania i przemiła obsługa! Dodatkowo klimat Krakowskiego Przedmieścia sprawia, że muszę dać 5 gwiazdek :)

Termin wizyty: wrzesień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Arek W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GiovanniRubino90, Responsabile relazioni con la clientela, Giovanni RubinoOdpowiedź udzielona 11 września 2019

Panie Arkadiuszu,

Dziękujemy bardzo za opinię. Jesteśmy bardzo zadowoleni gdy czytamy takie opinie! Mamy nadzieję, że zobaczymy Pana jeszcze nieraz w naszej restauracji.




Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 28 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Pięknie usytuowany lokal , miła obsługa , bardzo dobre jedzenie , jedyne do czego mogłabym mieć zastrzeżenia to dość długo czas oczekiwania jednak to nie fast food wiec czekaliśmy cierpliwie . Polecam

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, 702annaj
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GiovanniRubino90, Responsabile relazioni con la clientela, Giovanni RubinoOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019

Dzień dobry Pani Anno,

Dziękujemy bardzo za opinię. Cieszymy się bardzo, że gościliśmy Państwa w naszej restauracji.
Zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 27 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Lokal świetnie położony. Kelnerzy bardzo mili. I tu plusy się skończyły. Czas oczekiwania na pizzę ponad godzinę. Jeśli nie zamówisz pizzy z maksymalną liczba składników nie licz, że wyjdziesz usatysfakcjonowany. A cena nie jest malutka. To było ogromne rozczarowanie.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Wioletta P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GiovanniRubino90, Responsabile relazioni con la clientela, Giovanni RubinoOdpowiedź udzielona 28 sierpnia 2019

Witamy Pani Wioletto,

Dziękujęmy bardzo za opinię. Przykro nam, że nasza restauracja nie spełniła w 100% Pańskich oczekiwań. W godzinach szczytu, niestety zdarza się, że czas oczekiwania może się wydłużyć. Za ten problem, bardzo przepraszamy i z pewnością, będziemy nad tym pracować. Ponadto, chcielibyśmy zaznaczyć, że zależy nam na zdaniu każdego naszego gościa. W związku z tym, prosimy o kontakt na giovannirubinorest@gmail.com z dalszymi uwagami lub sugestiami, którymi chciałaby się Pani podzielić. Bardzo chcielibyśmy dostać od Pani kolejną szansę, aby pokazać się z nieco lepszej strony.

Pozdrawiamy serdecznie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Giovanni Rubino — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Warszawa, Mazowieckie
Warszawa, Mazowieckie
 
Warszawa, Mazowieckie
Warszawa, Mazowieckie
 

Byłeś(-aś) w Giovanni Rubino? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem