Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pozytywne wrażenie”

Restauracja Warszawa Wschodnia Mateusz Gessler
Nr 131 wśród 3 683 Restauracje (Warszawa)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 5 USD - 39 USD
Kuchnie: Francuska, Polska
Opcje wyżywienia: Śniadanie, Po godzinach, Dostawa, Rezerwacje
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Śniadanie, Po godzinach, Dostawa, Rezerwacje
Zrecenzowano 31 sierpnia 2019

Pozytywne wrażenie choć powiem szczerze spodziewaliśmy się czegoś naprawdę lał po nazwisku pani Gesler

Termin wizyty: czerwiec 2019
Dziękujemy, Ada W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MateuszGesslerTeam, Kierownik ds. gości, Restauracja Warszawa Wschodnia Mateusz GesslerOdpowiedź udzielona 2 września 2019

Pięknie dziękujemy, mamy nadzieję następnym razem sprostać Pani oczekiwaniom :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (883)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

7 z 11 wśród 883 recenzji

Zrecenzowano 25 sierpnia 2019

W sobotni wieczór wybraliśmy się we czworo do restauracji: to był doskonały wybór. Policzki wołowe podane z kluskami i pure z groszku, cielęcina - duża porcja! W sosie kurkowym z kapustą to prawdziwe rarytasy, tatar wołowy i ośmiornica z grilla podana na sałacie z papryką, pomidorkami i pesto to przystawki, które polecam przede wszystkim, dobra zupa i grzyby w śmietanie. Dodatki to wspaniałe wina.
Poza tym obsługa pomocna, dyskretna i profesjonalna w każdym calu. Lubię to wracać, ponieważ wysoki poziom od lat ten sam.

Termin wizyty: sierpień 2019
1  Dziękujemy, Zakopis
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MateuszGesslerTeam, Kierownik ds. gości, Restauracja Warszawa Wschodnia Mateusz GesslerOdpowiedź udzielona 2 września 2019

Pięknie dziękujemy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 20 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Rewelacyjne menu degustacyjne do tego dobre białe wino. Rewelacyjny tatar. Polecam i jeszcze kiedyś tu wrócę...

Termin wizyty: lipiec 2019
1  Dziękujemy, nekosh00
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MateuszGesslerTeam, Kierownik ds. gości, Restauracja Warszawa Wschodnia Mateusz GesslerOdpowiedź udzielona 2 września 2019

Pięknie dziękujemy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 12 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Jedzenie super ale brudno. Markizy czarne od brudu, stoliki brudne. Przed wejściem do lokalu ogromna dziura mało co moja żona nogi nie złamała

Termin wizyty: sierpień 2019
1  Dziękujemy, Robertkonieczny
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MateuszGesslerTeam, Kierownik ds. gości, Restauracja Warszawa Wschodnia Mateusz GesslerOdpowiedź udzielona 2 września 2019

Dziękujemy za opinię oraz informację. Dołożymy wszelkich starań aby takie sytuacje nie miały miejsca.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Miejsce godne polecenia - ale bez entuzjazmu. Lokal posiada spora cześć na zewnątrz, co jest na plus, cisza okolicy i miłe otoczenia jest bardzo pozytywne. Z miejscem parkingowym nie powinno być problemu choć trafić trudno. Jedzenie średnie - biała kiełbasa nie z chrzanem - tylko w zalewie chrzanowej bez smaku białej kiełbasy. Krewetki bardzo smaczne ale twarde. Bardzo fajny pomysł na podanie bobu - jednak przysmażony na patelni jest bardzo suchy, można by do niego podawać np. masło czosnkowe

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Ssiwek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MateuszGesslerTeam, Kierownik ds. gości, Restauracja Warszawa Wschodnia Mateusz GesslerOdpowiedź udzielona 2 września 2019

Dziękujemy za opinię oraz cenne wskazówki :) Mamy nadzieję zobaczyć się ponownie :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restauracja Warszawa Wschodnia Mateusz Gessler — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Warszawa, Mazowieckie
 

Byłeś(-aś) w Restauracja Warszawa Wschodnia Mateusz Gessler? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem