Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dobry wybór ;)”
Specjały Regionalne — recenzja

Specjały Regionalne
Nr 38 wśród 3 289 Restauracje (Warszawa)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 5 USD - 20 USD
Kuchnie: Polska
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Śniadanie, Rezerwacje
Opis: Serwujemy tradycyjną polską kuchnię w oparciu o wysokiej jakości surowce. Część surowców stanowią produkty rolnictwa ekologicznego.
Zrecenzowano 1 sierpnia 2018

Byłam kilka razy i nigdy nie wyszłam rozczarowana. W okolicy starego miasta łatwo jest trafić na miejsca reklamujące się "regionalną kuchnią" ze względu na turystów, w których ceny są wygórowane a jedzenie co najmniej niespecjalne. Specjały Regionalne absolutnie do takich miejsc nie należą ;) Warto tam pójść z gościem z za granicy, który będzie zainteresowany polskim tradycyjnym jedzeniem - a menu zachwyci również i każdego tubylcę od dziada pradziada ;)

Termin wizyty: kwiecień 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, MariaO2458
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Arek S, Kierownik, Specjały RegionalneOdpowiedź udzielona 3 sierpnia 2018

Dziękujemy za wizytę i czas poświęcony na napisanie recenzji. Zapraszamy ponownie, mając nadzieję że nie rozczarujemy a zainteresujemy czymś ciekawym (ostatnio serwujemy m.in. pielmieni).
do zobaczenia

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (1 864)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

9 z 13 wśród 1 864 recenzji

Zrecenzowano 28 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

Miejsce z niepowtarzalną atmosfera. Jedzenie bardzo smaczne. Pierogi i mięsa wyśmienite. Czulem się tez naprawdę dobrze obsłużony. Miejsce na przyzwoity obiad rowniez w kontekście biznesu. Polecam!

Termin wizyty: lipiec 2018
Dziękujemy, Bednaar
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Arek S, Kierownik, Specjały RegionalneOdpowiedź udzielona 3 sierpnia 2018

Dziekujemy za wizytę i rezenzję Zapraszamy ponownie

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

Wreszcie polska kuchnia ze swoimi dobrociami, nie tylko schabowy:)
Pyszne zupy a ryba palce lizać. Kaczuszka jak marzenie. Polecam

Termin wizyty: lipiec 2018
Dziękujemy, Renata B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Arek S, Właściciel, Specjały RegionalneOdpowiedź udzielona 4 sierpnia 2018

Dziękujemy za wizytę i napisaną recenzję. Zapraszamy ponownie na spróbowanie naszych dań sezononwych - pierogów z jagodami, chłodnika, etc.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

Polecam!! Super miła atmosfera, bardzo sprawna obsługa a przede wszystkim rewelacyjne typowo POLSKIE jedzenie!! Wszystko świeże i pachnące ! Okonki po prostu palce lizać !!!!!

Termin wizyty: lipiec 2018
Dziękujemy, Ignacy07
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Arek S, Kierownik, Specjały RegionalneOdpowiedź udzielona 4 sierpnia 2018

Dziękujemy za wizytę i recenzję. Zapraszamy ponownie

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 3 lipca 2018

Jedzenie w porządku, choć dla mnie za słone (zwłaszcza ziemniaki). Porcje nieduże, jak na takie ceny. Obsługa miła. Co do samego lokalu: zapachy nieprzyjemne, much było wyjątkowo dużo i a stoliki poukładane dość ciasno. Karta dostępna online mocno się różniła od tej dostępnej na miejscu, więc nie ma śladu już po Sękaczu na który mieliśmy ochotę.

Termin wizyty: lipiec 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, DanusiaZabcia
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Arek S, Kierownik, Specjały RegionalneOdpowiedź udzielona 3 sierpnia 2018

Dziękujemy za wizytę i recenzję, wykorzystamy Państwa uwagi aby poprawić komfort gości. W najbliższych dniach zaktualizujemy naszą stronę internetową. Zapraszamy ponownie

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Specjały Regionalne — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Warszawa, Mazowieckie
 

Byłeś(-aś) w Specjały Regionalne? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem