Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (586)
Filtruj recenzje
586 wyniki
Oceny podróżnych
167
254
104
36
25
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
167
254
104
36
25
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
5 z 10 wśród 586 recenzji
Zrecenzowano 8 kwietnia 2018 z urządzeń przenośnych

Recepcja bardzo miła i uczynna, pokój na 27 piętrze z ładnym widokiem na Warszawę w budowie. Łazienka bardzo czysta, pokój z dużą ilością miejsca. Generalnie polecam. Śniadania bardzo dobre. Dobry stosunek ceny do jakości.

Data pobytu: kwiecień 2018, podróż służbowa
1  Dziękujemy, Łukasz R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Paulina K, General Manager, Leonardo Royal Hotel WarsawOdpowiedź udzielona 18 kwietnia 2018

Panie Łukaszu,

Serdecznie dziękuję za skorzystanie z naszych usług oraz komentarz, szczególnie na temat personelu.

Do zobaczenia ponownie!

Paulina Kołodziejczyk
Dyrektor Generalny

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 marca 2018

Gościłem w tym hotelu 2 razy w 2017 roku. Zalety to przestronne pokoje i po dwa biurka w pokoju. Bardzo dobra lokalizacja. Bardzo dobre ceny i wygodne łóżka.
Do wad zaliczyłbym wystrój łazienki (kabiny prysznicowe przypominają raczej standard hostelu niż hotelu 4*. Mieszkałem raz w pokoju z łazienką z taka kabiną a raz w pokoju z wanna (rozwiązanie dużo lepsze lepiej).

  • Data pobytu: grudzień 2017, podróż służbowa
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Krzysztof K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Paulina K, Dyrektor generalny, Leonardo Royal Hotel WarsawOdpowiedź udzielona 6 marca 2018

Panie Krzysztofie K,

Przede wszystkim dziękuję za lojalność! Jesteśmy na początku swojej przygody z marką Leonardo i mam nadzieje, że z czasem uda się przearanżować/ zmodernizować łazienki.

Pozdrawiam i do zobaczenia ponownie!
Paulina Kołodziejczyk
Dyrektor Generalny

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 2 marca 2018 z urządzeń przenośnych

Spędziłam 2 noce i znalazłam same plusy ;)
- wygodne łóżko i poduszki
-piekny widok na Warszawę
-duży przestronny pokój
- czysto
-cicho
-wszędzie blisko
-miła obsługa
Polecam, ja przy okazji też wręce spowrotem!

Data pobytu: luty 2018, podróż w pojedynkę
1  Dziękujemy, Magg05
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Paulina K, Dyrektor generalny, Leonardo Royal Hotel WarsawOdpowiedź udzielona 6 marca 2018

Droga Magg05,

Serdecznie dziękuję za słowa uznania i do zobaczenia wkrótce!

Pozdrawiam,
Paulina Kołodziejczyk
Dyrektor Generalny

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 20 lutego 2018 z urządzeń przenośnych

Kolejny służbowy wyjazd i tym razem bardzo udany. Dostałam piękny pokój na 26 pietrze, ogromne łóżko, duży, przestronny, super czysta łazienka, swietnie wyposażona. Obsługa miła, wszystko super... niestety mam małe zastrzeżenie co do oferty śniadania: mało miejsca dla gości jak na pełny hotel, gdzie mogliby spożyć śniadanie, oferta rownież nie powalała na kolana.

Data pobytu: luty 2018, podróż służbowa
1  Dziękujemy, Edyta F
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Paulina K, Dyrektor generalny, Leonardo Royal Hotel WarsawOdpowiedź udzielona 21 lutego 2018

Pani Edyto,

Serdecznie dziękuję za najwyższą ocenę serwisu Zespołu Leonardo Royal w Warszawie. Jednocześnie przepraszam za dyskomfort podczas śniadań. Już w dniu 23 luty otwieramy restaurację po gruntownym remoncie, tak więc mam nadzięję, że będzie Pani miała okazję ją wypróbować.

Do zobaczenia ponownie!

Paulina Kołodziejczyk
Dyrektor Generalny

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 lutego 2018

Na plus na pewno położenie hotelu - 15 minut spacerkiem od Dworca Centralnego. Pokoje i łazienki są dosyć duże. Myślę, że w pokojach mogłoby być trochę mniej mebli, a kabina prysznicowa trochę większa. W całym pokoju bardzo fajnie pachnie, co jest dużym plusem w miejscu, w którym nie można otwierać okien. No i to jest właśnie minus - brak możliwości nawet uchylenia okna. Oczywiście jest to podyktowana względami bezpieczeństwa, ponieważ hotel usytuowany jest od 19. piętra w górę. Bardzo dobre śniadanie, duży wybór. Byłem w hotelu prawie 2 godziny przed rozpoczęciem doby hotelowej i pokój był już gotowy :) Oczywiście wspaniały widok, zwłaszcza w nocy, na miasto :) Jak dla mnie hotel całkiem spoko, ale na 1-2 noce. Dłużej chyba nie da się wytrzymać w pokojach, które nie mają naturalnej wentylacji, tylko klimatyzację.

Wskazówka dotycząca pokojów: Pokoje położone są na wysokich piętrach, od 19 piętra w górę. Widok na miasto naprawdę fajny. Brak możliwości otwierania okien w pokojach.
  • Data pobytu: maj 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, raphaell90
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Paulina K, General Manager, Leonardo Royal Hotel WarsawOdpowiedź udzielona 9 lutego 2018

Szanowny raphaell90,

Dziekuje serdecznie za skorzystanie z naszych usług oraz obszerny komentarz, pomocny nowym gościom.
Od lutego mamy już w każdym pokoju mozliwość wentylacji świezym powietrzem, więc mam nadzieje, że będzie Pan mógł samemu przetestowac nowe rozwiązanie:-)

Do zobaczenia ponownie!

Paulina Kołodziejczyk
Dyrektor Generalny

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji