Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Warszawa
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (253)
Filtruj recenzje
253 wyniki
Oceny podróżnych
162
78
8
4
1
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
162
78
8
4
1
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
5 z 10 wśród 253 recenzji
Zrecenzowano: 23 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Miejsce odwiedziłem wraz z żoną podczas wyprawy do Warszawy na koncert na stadionie. Jak dla mnie lokalizacja bardzo dobra, na stadion 20 minut autobusem, a do rynku na Starym Mieście jakieś 30 minut piechotą, komunikacją dużo szybciej. Pokoje w hotelu są w klimacie loftowym, duże wraz z dużą łazienką. Pokoje w wyposażeniu posiadają wszystko co trzeba, no może za wyjątkiem lodówki. Śniadania bardzo dobre, świeże w formie szwedzkiego stołu. Parking niby dodatkowo płatny ale my nie musieliśmy nic dopłacać, aczkolwiek w okolicy nie brakuje miejsc postojowych wzdłuż ulicy. Szkoda że hotel nie posiada basenu ani strefy spa, jakby posiadał to byłby idealny:-) polecam!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, marcink998
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

To miejsce, choć w takiej a nie innej dzielnicy jest ogromnym odkryciem dla mnie. W tak urokliwym hotelu w życiu nie byłam. Każdy szczegół dopracowany jeśli chodzi o wystrój, detale, atmosfera, obsługa hotelu. Nie da się opisać. Będę wracać i będę polecać. Kuchnia obłędna, sandacz z kurkami wyśmienity a śniadanie hotelowe z własnym pysznym chlebem i wędlinami (nie z Lidronki) to bajka! Ogromnie wszystkim polecam!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, katkasz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: martaw5252, Dyrektor generalny, ARTHOTEL STALOWA 52Odpowiedź udzielona 8 sierpnia 2019

Szanowna Pani,

serdecznie dziękujemy za poświęcony czas oraz podzielenie się opinią na temat naszego obiektu! Nie jestem w stanie opisać jak miłe są takie słowa uznania dla całego zespołu Stalowej 52! Cieszymy się, że nasza praca została przez Panią doceniona :) Mam nadzieję, że podczas kolejnej wizyty w Warszawie będziemy mieli okazję ponownie Panią gościć w ARTHOTEL STALOWA 52 :)

Pozdrawiam,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 lipca 2019

Wysoki poziom świadczonych usług, pokoje jak i cały hotel mają swój charakter, bliska lokalizacja przystanków autobusowych, bardzo dobre śniadania, miła obsługa, cisza, spokój, idealne miejsce do odpoczynku i relaksu.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Karola90J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: martaw5252, Dyrektor generalny, ARTHOTEL STALOWA 52Odpowiedź udzielona 8 sierpnia 2019

Szanowna Pani,

serdecznie dziękujemy za podzielenie się opinią na temat naszego obiektu! Ogromnie cieszę się, że była Pani usatysfakcjonowana z pobytu na Stalowej 52! Zapraszamy ponownie przy okazji kolejnej wizyty w Warszawie :)

Pozdrawiam,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 lipca 2019

Zamówiłam 8 pokoi dla moich gości weselnych. Wszyscy byli bardzo zadowoleni, jedynym minusem była impreza w restauracji hotelowej do 8 rano. Śniadanie super. Polecam zwłaszcza pokoje superior. Bardzo fajnie, że każdy pokój jest inny i tematyczny.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, gosia_lipiec
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: martaw5252, Dyrektor generalny, ARTHOTEL STALOWA 52Odpowiedź udzielona 8 sierpnia 2019

Szanowna Pani Małgorzato,

dziękujemy za poświęcony czas i podzielenie się opinią na temat naszego obiektu! Cieszę się, że Państwa goście byli zadowoleni z pobytu w naszym hotelu oraz docenili różnorodność wystroju pokoi. Pragnę również przeprosić za ewentualne niedogodności związane z przyjęciem, które odbywało się tego wieczoru w naszej restauracji. Mam nadzieję, że przy kolejnej okazji ponownie zdecyduje się Pani na wybór ARTHOTEL STALOWA !

Pozdrawiam,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 lipca 2019

Przyjechaliśmy bo słyszeliśmy.Przyjechaliśmy bo widzieliśmy.Przyjechalismy bo przeczytaliśmy.I co zastaliśmy?Zastaliśmy mirjsce o ktorym teraz my bedziemy mówić,pokazywać i polecać.Miejsce nieoczywiste i zaskakujace jak własny....dom.

Wskazówka dotycząca pokoi: Książki,czasopisma jakieś słowo pisane
Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, palutek67
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: martaw5252, Dyrektor generalny, ARTHOTEL STALOWA 52Odpowiedź udzielona 8 sierpnia 2019

Szanowni Państwo,

serdecznie dziękujemy za poświęcony czas oraz podzielenie się opinią na temat naszego obiektu! Jestem w siódmym niebie czytając tak twórcze komentarze :) Bardzo się cieszę, że nasz hotel wywarł na Państwu takie wrażenie! Będziemy ogromnie wdzięczni za każde polecenie. Mam nadzieję, że podczas kolejnej wizyty uda nam się ponownie stanąć na wysokości zadania oraz sprostać Państwa oczekiwaniom. Do zobaczenia na Stalowej 52!

Pozdrawiam,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji