Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (919)
Filtruj recenzje
919 wyniki
Oceny podróżnych
744
139
26
9
1
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
744
139
26
9
1
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 919 recenzji
Zrecenzowano: 22 lipca 2019

Bardzo ekskluzywny hotel butikowy w centrum miasta umiejscowiony w zabytkowej kamienicy.
Nie jest tanim hotelem,ale wart swojej ceny.
Zrobiliśmy wcześniej rezerwację na jedną noc przy okazji koncertu na Stadionie Narodowym.
Mili i pomocni recepcjoniści,bardzo wystilizowane pokoje w różnych standardach i cenach.
Przepiękne lobby ze szklanym dachem

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, kdrzestanowski
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marcin M, Dyrektor generalny, H15 Boutique HotelOdpowiedź udzielona 23 lipca 2019

Szanowny krzesimird,

Dziękujemy serdecznie za wybranie H15 Boutique, podczas ostatniej wizyty w Warszawie
i wspólnie spędzony z nami czas.
Cieszymy się bardzo, że pobyt w naszym Hotelu spełnił Państwa oczekiwania i pozwolił wykreować wiele pięknych wspomnień.
Nasze drzwi są zawsze szeroko otwarte i będzie nam bardzo miło gościć Państwa ponownie.

Anna Niewiadomska
Front Office Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 czerwca 2019

Do hotelu trafilam przy okazji koncertu na Stadionie Narodowym.
Maz zrobil rezerwacje w pokoju w universal standard.
Bardzo przyjemny i schludny pokoj idealny dla dwoch osob.
Znajduje sie w zabytkowej kamienicy z przepieknym szklanym dachem na patio.
Polecam

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, klaradobron
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marcin M, Dyrektor generalny, H15 Boutique HotelOdpowiedź udzielona 3 lipca 2019

Szanowna klaradobron,

Dziękujemy serdecznie za wybranie H15 Boutique, podczas ostatniej wizyty w Warszawie i wspólnie spędzony z nami czas.
Jest nam niezmiernie miło czytać tak pochlebną opinię.
Dokładamy wszelkich starań by zapewnić naszym gościom niezapomniany pobyt na jak najwyższym poziomie i dziękujemy, że zostało to przez Panią docenione.
Nasze drzwi są zawsze szeroko otwarte i będzie nam bardzo miło gościć Panią ponownie.

Pozdrawiam serdecznie
Anna Niewiadomska
Front Office Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 marca 2019

Super miejsce. Profesjonalne podejście do klienta, czyściutko, komfortowo i wygodnie. Piękne wnętrze.Na prawdę można odpocząć. Blisko centrum, co jest dużym plusem. Bardzo dobre śniadania. Na pewno wrócę i polecam

Termin pobytu: luty 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, mwiniarska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marcin M, Kierownik recepcji, H15 Boutique HotelOdpowiedź udzielona 25 marca 2019

Szanowna Pani Winiarska,

Dziękujemy za czas poświęcony na podzielenie się spostrzeżeniami na temat Pani pobytu w Hotelu H15 Boutique.
Cieszę się, że doceniła Pani czystość panującą w hotelu, wnętrza, jak i naszą profesjonalną obsługę. Dziękuję również za wspaniały komentarz dotyczący śniadań.
Dokładamy wszelkich starań by zapewnić naszym gościom niezapomniany pobyt na jak najwyższym poziomie i dziękujemy, że zostało to przez Panią docenione.

Mam nadzieję, że będziemy mieli okazję gościć Panią ponownie wkrótce i stworzyć kolejne, niesamowite wspomnienia.

Z wyrazami szacunku,
Anna Niewiadomska,
Front Office Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 lutego 2019

Na pierwszy rzut oka hotel może robić wrażenie. Pokoje są bardzo przestronne i dobrze wyposażone. Część wyposażenia jest nieco zużyta (np. popękany szklany front szuflady). Niewątpliwą zaletą jest cisza, która pozwala wypocząć w głośnym centrum. Największym minusem jest restauracja. O 20:30 odmówiono nam złożenia zamówienia pomimo wielu wolnych stolików, które nie zapełniły się do późnego wieczora. Zaproponowano nam roomservice i tu uwaga - chleb tostowy i tortille w 5* hotelu - ponury żart. Ceny są zbyt wysokie.

Termin pobytu: luty 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, jarekd318
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marcin M, Dyrektor generalny, H15 Boutique HotelOdpowiedź udzielona 26 marca 2019

Szanowny Panie Jarosławie,
Dziękujemy za poświęcony czas i przekazanie nam swoich cennych spostrzeżeń. Państwa opinia jest dla nas niezwykle wartościowa, dzięki niej możemy udoskonalać nasz serwis. Wszelkie Państwa uwagi zostały przekazane do odpowiedniego działu. Przepraszamy za wszystkie niedogodności, których Państwo doświadczyli podczas swojego pobytu. Państwa wizyta zbiegła się z uroczystym wieczorem jakim są Walentynki, w związku z czym wszystkie stoliki w restauracji Signature były już zarezerwowane z wyprzedzeniem. Pragnę jeszcze raz Państwa przeprosić w imieniu całego zespołu oraz podziękować za pobyt w H15 Boutique.

Z wyrazami szacunku,
Przemysław Kot
Guest Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 lutego 2019

Hotel H15 spełnia najwyższe standardy. Pobyt w hotelu był ogromną przyjemnością. Personel profesjonalny i z wysoką klasą. Bardzo dobre położenie. Niepowtarzalna atmosfera tego miejsca zachęca do ponownego pobytu.

Termin pobytu: styczeń 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, kat_pemal
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marcin M, Dyrektor generalny, H15 Boutique HotelOdpowiedź udzielona 26 marca 2019

Szanowny Panie Pemal,
Dziękujemy za poświęcony czas i podzielenie się swoimi wrażeniami z pobytu w H15 Boutique.
Jest nam niezmiernie miło, że wizyta okazała się ogromną przyjemnością. Dziękujemy również za docenienie naszego personelu, który zawsze dokłada wszelkich starań aby nasi goście czuli się wyjątkowo.
Mamy nadzieję, że będziemy mieli okazję gościć Pana ponownie w niedalekiej przyszłości.

Z wyrazami szacunku,
Przemysław Kot
Guest Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji