Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kolacja”
AleGloria — recenzja

AleGloria
Nr 252 wśród 3 684 Restauracje (Warszawa)
Kuchnie: Polska
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Romantyczny
Opcje wyżywienia: Śniadanie, Po godzinach, Obiad, Rezerwacje
Zrecenzowano 7 września 2019

Przed posiłkiem przystawka - chleb z twarożkiem i z masłem. Sporo, ale chleb mógłby być chrupiący.
Wszystkie potrawy ładnie udekorowane.
Porcje raczej małe. Ceny podane na stronie.
Rosołek tłusty, pożywny. Kołduny smaczne. Tatar z orzechów nerkowca mnie zainteresował. Smaczny, pożywny, może zbytnio wybijał się sok z cytryny. Hebatę jaśminową nalewaną z imbryka musiałem pić z fusami. Nie da się tego inaczej przygotować? Verde również niemała. Kelner zaproponował nam australijskie chardonnay. Charakterem pasowało do posiłku ale to wino z półki "do trzech dych" Szkoda, że nie proponują czegoś lepszego albo nie podają karty napojów/alkoholi tylko dań.

Termin wizyty: wrzesień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Dominik T
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (435)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

3 z 7 wśród 435 recenzji

Zrecenzowano 22 sierpnia 2019

Do restauracji wybraliśmy się po spacerze w Łazienkach, skąd mieliśmy blisko . Przekraczając wejście restauracji wkraczamy w inny świat. Piękne wnętrze robi niesamowite wrażenie. Od progu przywitał nas uśmiechnięty personel , który był zarówno sympatyczny jak i profesjonalny . Piękny wystrój i zapach świeżych kwiatów pozwala na pełny relaks . Szczególne podziękowania za super obsługę. Kelnerzy byli bardzo mili i pomocni. Wszystkie dania były pięknie udekorowane, na różnych ozdobnych talerzach, a całość sprawiała niesamowite wrażenie. Szczególnie w pamięć zapadła nam pyszna kaczka,podana z modrą kapustą i troć, położona na kremowym risotto z szyjkami raków. Byliśmy w niebo wzięci! Brawa dla kucharzy! Jeszcze raz dziękujmy i polecamy wszystkim. Wrócimy tu na pewno.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Oksana T
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MNG_REST, Kierownik ds. gości, AleGloriaOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Pani Oksano,

dziękujemy za odwiedziny i tak pochlebną recenzję. Jest nam niezmiernie miło, że tak wiele szczegółów do których dokładamy wszelkich starań, przykuło Pani uwagę. Mamy nadzieję, że wizyta w naszej restauracji na długo zapadnie w pamięć, a chęć ponownego spotkania zaowocuje rychłym powrotem do AleGlorii.

Zapraszamy ;)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 lipca 2019

Pizza w ogródku bardzo dobra, fajna atmosfera, dobre wino. Swietne miejsce na spotkanie ze znajomymi.

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, Aneta2344
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MNG_REST, Kierownik ds. gości, AleGloriaOdpowiedź udzielona 30 lipca 2019

Panie Aneto,

dziękujemy za odwiedziny i pozostawioną rekomendację. Cieszymy się, iż spędziła Pani miły czas w naszym letnim Białym Ogrodzie. Zapraszamy również do restauracji i do spróbowania propozycji stałego menu ;)

Z pozdrowieniami,
AleGloria

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 lipca 2019

Super kolacja. Tatar doskonały, chłodnik ogórkowy pyszny niedaleko Łazienek Królewskich. Polecam będąc w Warszawie!!!

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, R0br0x
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MNG_REST, Kierownik ds. gości, AleGloriaOdpowiedź udzielona 30 lipca 2019

Uszanowania i podziękowania za odwiedziny i pochlebną recenzję.

Zapraszamy przy każdej okazji ;)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 20 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Odwiedziliśmy to miejsce przypadkiem ale napewno nie raz tu wrócimy, danie wyglądały i smakowały bardzo dobrze, za jedzenie 5 gwiazdek a za obsługę 6, karta win się niekończąca, takich się nie spotyka wszędzie, zupa kurkowa?? Najlepsza, polecam każdemu!

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, Madlenka789
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MNG_REST, Kierownik ds. gości, AleGloriaOdpowiedź udzielona 23 lipca 2019

Podziękowania za odwiedziny i pozostawioną opinię. Zapraszamy po raz kolejny, zarówno do spróbowania naszych dań z głównego menu, jak i propozycji letnich w Białym Ogrodzie.

Z pozdrowieniami,
AleGloria

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

AleGloria — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Warszawa, Mazowieckie
Warszawa, Mazowieckie
 
Warszawa, Mazowieckie
 
Warszawa, Mazowieckie
 

Byłeś(-aś) w AleGloria? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem