Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Warszawa
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (344)
Filtruj recenzje
344 wyniki
Oceny podróżnych
93
128
80
29
14
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
93
128
80
29
14
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
5 z 10 wśród 344 recenzji
Zrecenzowano: 29 listopada 2018 z urządzeń przenośnych

Hotel Aramis jest wygodny i niedrogi. Miła obsługa, dobra kuchnia jest dodatkowym atutem. Polecam serdecznie. Na pewno tu wrócę i polecę swoim znajomym.
Doskonały wypoczynek dla całej rodziny i po spotkaniach służbowych.

Termin pobytu: listopad 2018
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, JustynaS2437
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MartaB6077, Dyrektor generalny, Hotel AramisOdpowiedź udzielona 1 grudnia 2018

Szanowna Pani Justyno,
Pani opinia jest dla całego naszego zespołu ogromnym wyróżnieniem.
Bardzo się cieszę, że Pani pobyt w Hotelu Aramis był udany i przyjemny.
Jednoczesnie mam wielką nadzieję, że będziemy mieli przyjemność gościć Panią w przyszłości.
Z pozdrowieniami Marta Bogusławska, PO Zastępca Dyrektora

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 listopada 2018 z urządzeń przenośnych

Kabina prysznicowa przecieka, wody w całej łazience, brodzik bardzo śliski, można tańczyć mimo ze we krwi 0,0, telewizja bardzo słaba, obraz nieostry, wi-fi to utopia- wróciłem do swojego, zagranicznego. Za łóżkami pajęczyny. Telefonu nikt nie odbiera...chciałem spytać o restauracje stojąc przy hotelu-cisza- wszedłem do środka i ponownie zadzwoniłem stojąc przy recepcji- cisza- mimo,że recepcjonista siedział na właściwym miejscu. Słyszałem tylko „wszystkie linie aktualnie są zajęte”, czekać... Po 6 min. rozłączyłem się dzwoniąc z zagranicznego nr
Restauracja czynna do 22. Poszedłem o 21:15. Po dokonaniu zamówienia słyszałem wiele nieprzychylnych zdań pod moim adresem wynikających z tak późnego mojego przybycia.
Recepcja miła, kulturalna, kelnerka również, zamówione jedzenie smaczne. Ratuje to przed wystawieniem najniższej noty.

Termin pobytu: listopad 2018
Typ podróży: Podróż w pojedynkę
Dziękujemy, Cukier412
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MartaB6077, Dyrektor generalny, Hotel AramisOdpowiedź udzielona 1 grudnia 2018

Szanowny Panie Mirosławie,
w imieniu całego zespołu Hotelu Aramis, a w szczególności części gastronomicznej, chciałabym najmocniej przeprosić za nieprzyjemności, jakie spotkały Pana w naszej restauracji. Sprawa została potraktowana przez nas bardzo poważnie, a wobec osoby, która złamała standardy naszej obsługi, zostały wyciągnięte odpowiednie konsekwencje.
Ciesze się jednak, że nasz personel w recepcji oraz obsługująca Pana kelnerka okazały się dobrymi elementami naszego Zespołu :)
Mam nadzieję, że będziemy mieli przyjemność gościć Pana ponownie w niedalekiej przyszłości.
Z pozdrowieniami Marta Bogusławska, PO Zastępca Dyrektora

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 listopada 2018 z urządzeń przenośnych

Jeżeli potrzebujecie dosłownie przespać się w Warszawie, to wystarczy. Styl rodem z PRL ale ceny adekwatne. Lokalizacja ok, śniadanie ok, chwilowo może przeszkadzać budowa obok. Generalnie - dobra miejscówka dla wycieczek szkolnych.

Termin pobytu: listopad 2018
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, Konrad Ł
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MartaB6077, Dyrektor generalny, Hotel AramisOdpowiedź udzielona 1 grudnia 2018

Szanowny Panie Konradzie,
dziękuję za wybór Start Hotelu Aramis i za pozostawioną rekomendację.
Mam nadzieję, że będziemy mieli przyjemność gościć Pana w przyszłości.
Z pozdrowieniami Marta Bogusławska, PO Zastępca Dyrektora

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 września 2018

Świeże jedzenie codziennie. Pokoje są w super stanie ( te starsze też ) , w każdym pokoju jest łazienka i działające tv. Łóżka są bardzo wygodne. Blisko do sklepu biedronka. Bardzo blisko przystanek autobusowy. Szybki dojazd do centrum. Polecam ;)

Termin pobytu: wrzesień 2018
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, KacperKomenda
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MartaB6077, Dyrektor generalny, Hotel AramisOdpowiedź udzielona 7 października 2018

Szanowny Panie Kacprze,
ogromnie nam miło czytać tak pozytywną opinię!
Zawsze staramy się przygotować dla Naszych Gości czyste i komfortowe pokoje za rozsądną cenę. Nasz personel służy radą i pomocą, lecz przede wszystkim, obdarza Gości serdecznością i uśmiechem :)
Zapraszamy ponownie!
Z pozdrowieniami Marta Bogusławska, PO Zastępca Dyrektora

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

Hotel ten z zewnątrz nie zachwyca ale we wnątrz to juz inna bajka jest czysto obsługa miła. Cena hotelu adekwatna do jakości. Na dzień czy dwa mogę polecić ten hotel. Do centrum nie jest blisko ale jest autobus.

Termin pobytu: wrzesień 2017
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, krzysztof000
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marta B, Dyrektor generalny, Hotel AramisOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2018

Szanowny Panie Krzysztofie,
bardzo się ciszę, że pobyt w hotelu Aramis był dla Pana udany i zaowocował tak miłą dla nas rekomendacją. Zapraszamy ponownie!
Z pozdrowieniami Marta Bogusławska, PO Zastępca Dyrektora

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji