Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 369)
Filtruj recenzje
1 370 wyniki
Oceny podróżnych
517
596
180
48
29
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
517
596
180
48
29
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
9 z 14 wśród 1 370 recenzji
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2019

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Ta recenzja jest prywatną opinią danego podróżnika i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: NovotelAirportWAW, Kierownik ds. gości, Novotel Warszawa AirportOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Miła obsługa, czysto, ładne pokoje i smaczne jedzenie. Na śniadanie przepyszne gofry Położony blisko przystanku. Jest on zdecydowanie godny polecenia. Jestem tu nie pierwszy raz i za każdym razem jestem bardzo zadowolona z pobytu.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, zosiapod
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: NovotelAirportWAW, Kierownik ds. gości, Novotel Warszawa AirportOdpowiedź udzielona 28 sierpnia 2019

Dzień dobry,

Dziękujemy za wspaniałą opinię :). Miło nam, że pobyt był udany. Do zobaczenia ponownie!

Pozdrawiam,
Natalia Jędrzejewska
Kierownik d.s. Relacji z Gośćmi

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Trudna sytuacja jaka nas spotkała przed tuż przyjazdem mogła przekreślić cały wyjazd. Podziękowania dla pani Aksany za umiejětność szybkiej reakcji oraz za zaangażowanie. Pełen profejsonalizm - również przy wyborze pokoju. Hotel na wysokim poziomie, godny polecenia. Będę korzystał z Państwa usług.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, OSTWIL
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: NovotelAirportWAW, Kierownik ds. gości, Novotel Warszawa AirportOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019

Dzień dobry,

Chcielibyśmy bardzo podziękować za podzielenie się z nami opinią. Jest nam niezmienrie miło, że pobyt był udany a nasza recepcjonistka Aksana Panu pomogła. Cieszymy się, że cała sytuacja skończyła się dobrze. Przekazaliśmy Pana podziękowania Aksanie. Zapraszamy ponownie do Novotel Warszawa Airport!

Pozdrawiam,
Natalia Jędrzejewska
Kierownik d.s. Relacji z Gośćmi

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Byłem z rodziną jedną noc w hotelu. Wszystkie przywileje członkowskie spełnione, upgrade do pokoju,poczęstunek, deser na powitanie. Hotel posiada fajny basen na zewnątrz. Posiłki w restauracji smaczne a śniadania obfite. Bardzo dobra polityka prorodzinna. Polecam.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Krzysztof_Ksieski
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: NovotelAirportWAW, Kierownik ds. gości, Novotel Warszawa AirportOdpowiedź udzielona 13 sierpnia 2019

Dzień dobry,

Dziękujemy za wspaniałą ocenę i opinię na temat pobytu w naszym hotelu. Zapraszamy ponownie :)!

Pozdrawiam,
Natalia Jędrzejewska
Kierownik d.s. Relacji z Gośćmi

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Korzystaliśmy z pokoju 2+2 co nieco ograniczało miejsce, ale nie było to dla nas problemem. Hotel w dobrej lokalizacji w tym blisko dworca kolejowego i lotniska, transfer na lotnisko w cenie pobytu. Optymalna cena.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Beata1212
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: NovotelAirportWAW, Kierownik ds. gości, Novotel Warszawa AirportOdpowiedź udzielona 8 sierpnia 2019

Dzień dobry,

Dziękujemy za podzielenie się z nami swoją opinią. Miło nam czytać, że pobyt spełnił oczekiwania :). Zachęcamy do rezerwacja naszych pokoi łączonych w ofercie rodzinnej - jest dużo więcej miejsca co zdecydowanie poprawia komfort pobytu. Zapraszamy!

Pozdrawiam,
Natalia Jędrzejewska
Kierownik d.s. Relacji z Gośćmi

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji