Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Warszawa
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (119)
Filtruj recenzje
119 wyniki
Oceny podróżnych
79
21
9
8
2
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
79
21
9
8
2
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
9 z 14 wśród 119 recenzji
Zrecenzowano: 10 września 2019

Hotel super, obsluga profesjonalna , basen ok, ale byly zajecia jakies i polowa byla zajeta :) , sniadanka boskie ! Lozeczko wygodne, poduchy do wyboru - od twardej do bardzo miekkiej - super. Blisko metra ( okolo 200m) i do centrum chyba z 500 m.

Termin pobytu: wrzesień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Barbara P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RadissonBluCentrum, Guest Relations Department, Radisson Collection Hotel WarsawOdpowiedź udzielona 11 września 2019

Szanowna Pani Barbaro,

Bardzo dziękujemy za podzielenie się opinią na temat pobytu w naszym hotelu.
Jest nam niezwykle miło słyszeć iż spełniamy oczekiwania naszych Gości.

Mamy nadzieję, iż niedługo będziemy mieli okazję do ponownego spotkania w Radisson Collection Hotel, Warsaw

łączę wyrazy szacunku
Joanna Wąchocka
Guest Relations Department

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 sierpnia 2019

To jak zawsze najlepszy hotel w jakim wypoczywam piękne pokoje świetna lokalizacja. Polecam każdemu kto chce spędzić miło czas w otoczeniu luksusu i nieskazitelnej czystości. Polecam ten hotel bo jest poprostu najlepszy

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, jasiekk12019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RadissonBluCentrum, Guest Relations Manager, Radisson Collection Hotel WarsawOdpowiedź udzielona 1 września 2019

Szanowny jasiekk12019,

Dziękujemy za podzielenie się opinią na temat pobytu w hotelu Radisson Collection Hotel, Warsaw. Cieszymy się, że pobyt upłynął w miłej atmosferze i mamy nadzieję, że wkrótce znów się spotkamy.

Z wyrazami szacunku
Agata Szparaga
Guest Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019

Hotel po remoncie jest na prawdę super.
Nowoczesność w każdym calu.
Ładne pokoje, bardzo dobry śniadania - polecam wybór karty - grzanka z pastą awokado i jajkami w koszulkach - robi wrażenie.
Pyszne też herbaty sypane i świeże soki.

Wskazówka dotycząca pokoi: Warto poprosić o pokój z widokiem na Pałac Kultury
Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, BeataO77
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: JoannaW2319, Guest Relations Department, Radisson Collection Hotel WarsawOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

Szanowna BeataO77,

Bardzo dziękujemy za poświęcony czas i opinię na temat pobytu w Radisson Collection Hotel, Warsaw.

To niezwykle miłe słyszeć iż czas spędzony w naszym hotelu był tak udany.

Absolutnie zgadzamy się z opinią iż nasze grzanki z awokado zapewniają świetny początek dnia!

Mamy nadzieję iż już niedługo będziemy mieć okazję do ponownego spotkania.

Serdecznie pozdrawiamy z Radisson Collection Hotel, Warsaw

Joanna Wąchocka
Guest Relations Department

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2019

Hotel był w idealnej czystości i cudownym wnętrzu! Spało się i odpoczywało jak na królewskim łożu. Obsługa przemiła. Śniadania bardzo smaczne. Polecam w 100% i na pewno jeszcze tutaj wróce. Mój numer jeden w Warszawie :)

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, mmalin207673
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: JoannaW2319, Guest Relations Department, Radisson Collection Hotel WarsawOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

Szanowna mmalin207673,

Bardzo dziękujemy za podzielenie się opinią na temat pobytu w naszym hotelu.

Jest nam niezwykle miło słyszeć iż spełniamy oczekiwania naszych Gości. To dla nas wyjątkowo ważne.

mamy nadzieję, iż niedługo będziemy mieli okazję do ponownego spotkania w Radisson Collection Hotel, Warsaw.

Z pozdrowieniami

Joanna Wąchocka
Guest Relations Department

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 sierpnia 2019

Bardzo mily pomocny i usmiechniety personel,czyste pokoje,wygodne lozka,blisko metra,15 min spacerkiem do zlotych tarasow.Pomimo drobnego nieporozumienia zwiazanego z Moja nieuwaga podczas rezerwacji ma booking udalo sie pokojowo z tego wybrnac,ogolnie bardzo na plus

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, rojson
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RadissonBluCentrum, Guest Relations Manager, Radisson Collection Hotel WarsawOdpowiedź udzielona 24 sierpnia 2019

Szanowna rojson,

Dziękujemy za podzielenie się opinią na temat pobytu w hotelu Radisson Collection Hotel, Warsaw.
Cieszymy się, że pobyt upłynął w miłej atmosferze.
Mimo wszystko mamy nadzieję, że wkrótce znów się spotkamy.


Z wyrazami szacunku
Agata Szparaga
Guest Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji