Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Warszawa
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (430)
Filtruj recenzje
430 wyniki
Oceny podróżnych
109
210
83
16
12
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
109
210
83
16
12
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 430 recenzji
Zrecenzowano: 27 sierpnia 2019

Hotel z zewnątrz nie robi wrażenia ale wewnątrz jest przyjmie urządzony. Smaczne posiłki, przestronne pokoje. Cena adekwatna do jakości. Dobre położenie hotelu. Na krótkie wypady jak najbardziej polecam ten obiekt.

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Best Western
Dziękujemy, MalgorzataNS
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Monika P, Front Office Manager, Best Western Hotel FelixOdpowiedź udzielona 3 września 2019

Pani Małgorzato, Dziękujemy za wybór naszego hotelu oraz pozostawioną miłą opinię. Serdecznie zapraszamy do nas ponownie. Pozdrawiam.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019


Bardzo komfortowe warunki i przesympatyczna obsługa. Pokoje czyste i zadbane. Lokalizacja hotelu w spokojnej dzielnicy z której bez problemu można dojechać do centrum komunikacją miejską.
Każdemu serdecznie polecam!

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Best Western
Dziękujemy, agnieszkagerlich
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Monika P, Front Office Manager, Best Western Hotel FelixOdpowiedź udzielona 3 września 2019

Pani Agnieszko, Dziękujemy za wspaniałą opinie oraz najwyższe noty. Niezmiernie miło będzie nam gościć Panią ponownie. Łączę pozdrowienia.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 lipca 2019

Jestem częstym gościem hotelu i zawsze ta sama jakość,pyszne śniadania,potrawy w restauracji(polecam tatar)Lokalizacja hotelu doskonała,mimo,że hotel znajduje się w zacisznym, spokojnym miejscu.Wygodne łóżka,personel przemiły,od recepcji po Panie sprzątające,zawsze dyskretny i chętny do pomocy.Polecam wszystkim.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Best Western
Dziękujemy, mkropi875020
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Monika P, Front Office Manager, Best Western Hotel FelixOdpowiedź udzielona 31 lipca 2019

Bardzo dziękujemy za wspaniałą opinie oraz zapraszamy do nas częściej. Doceniamy Pana przywiązanie do naszego Hotelu. Pozdrawiam serdecznie w imieniu całej Załogi.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel w porządku, z zewnątrz przypomina komunistyczny blok, wewnątrz pokoje również bez szału, ale jest wszystko co potrzebne, podczas drugiej wizyty otrzymałem darmowy upgrade do pokoju wyższej kategorii, z powodów osobistych musiałem skrócić mój pobyt o trzy dni, na co obsługa zareagowała z ogromną wyrozumiałością i bez problemu zwróciła mi pieniądze

Termin pobytu: sierpień 2018
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, Natan N
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Monika P, Front Office Manager, Best Western Hotel FelixOdpowiedź udzielona 17 lipca 2019

Bardzo dziękujemy za najwyższe noty oraz pozostawioną opinie. Zapraszamy do nas ponownie, Pozdrawiam w imieniu całej Załogi.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 lipca 2019

Super miejsce, dobra lokalizacja, wszędzie blisko. Obsługa hotelowa świetna, pokoje eleganckie czyste, pachnące. Posiłki bardzo smaczne. Hotel godny polecenia! !! Jeszcze nie raz odwiedzę to miejsce

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Best Western
Dziękujemy, Sightsee36363964135
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Monika P, Front Office Manager, Best Western Hotel FelixOdpowiedź udzielona 17 lipca 2019

Pięknie dziękujemy za wspaniałą opinie oraz najwyższą ocenę. Zapraszamy do nas jak najczęściej. Pozdrawiam serdecznie

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji